🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 514
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ванко отново показа колко му е важно егото. Беше най-добър в стрелянето, ако не казваше в кого се цели, а се правеше, че уж е случайност и въртеше само имената, щеше той да бие. Но не, той трябва да се покаже колко е добър, с което естествено всички започнаха да се целят в неговите.

# 691
Искрено съчувствам на Ганка за ситуацията със змията - това е единственото нещо, което ме плаши, имала съм близки срещи на живо със змии и не е хич приятно. А да останеш сам след такова нещо на същото място е просто кошмар. Жалко и за Мила, че е трябвало да преживее това.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 22:04 от Iseis

# 692
Карин не може да мине без бургер просто...
Горката Мила, но Ганка няма вина, че се е развикала от уплах

# 693
Аз толкова се надъхах за кастинг на "Сървайвър", ако има следващ сезон, но змийската ситуация ми напомни защо не съм за такова място. Ако бях на мястото на Ганка, или Мила, щяха вече да ми правят шест месеца.

# 694
И на мен ми е жал за Ганка, но тя винаги бърза да обвини себе си, което е доста разрушаващо.

# 695
Съвършени егоистки 🤬

# 696
Аз толкова се надъхах за кастинг на "Сървайвър", ако има следващ сезон, но змийската ситуация ми напомни защо не съм за такова място. Ако бях на мястото на Ганка, или Мила, щяха вече да ми правят шест месеца.
Разсмя ме 🤣🤣
Защо ни показват 20 минути дилемите на Кари - да ям или да не ям, да признавам или да не признавам, вместо нещо по-забавно. Падна ми батерията на телефона!

# 697
  • Sunshine state
Ох, добре, че Мила ще се върне. Те вече я познават в клиниката, нали и като припадна беше там.

# 698
  • София
Дано се върне наистина Мила! Не заслужава да отпадне така. Аз почти не съм гледала американски сезон, но мисля в сезон 2 точно фаворитът ми пострада нелепо край огъня ( заспа ли, какво  беше там) и отпадна.
Карин вече прекалява с тази храна. Имам чувството, че ако и предложат обилна вечеря или място на финала, ще избере първото.

# 699
Тея сериозно ли за 170 лв купиха само някви плодове, риба, картофи и малко уофъли? И за какво им е това олио...

# 700
  • Sunshine state
А уж във Филипините на пазара било евтино.. Dizzy Face

# 701
Дано се върне наистина Мила! Не заслужава да отпадне така. Аз почти не съм гледала американски сезон, но мисля в сезон 2 точно фаворитът ми пострада нелепо край огъня ( заспа ли, какво  беше там) и отпадна.
Карин вече прекалява с тази храна. Имам чувството, че ако и предложат обилна вечеря или място на финала, ще избере първото.
Много е лакома Кари.И е егоист.На Анелия поне и беше малко съвестно..

# 702
Тея сериозно ли за 170 лв купиха само някви плодове, риба, картофи и малко уофъли? И за какво им е това олио...
Явно и на Филипините олиото е поскъпнало

# 703
То е евтино,  ама те не знаеха как да се пазарят, а и ми се струва че не знаеха и колко пари са им дали и онази просто си ги излъга , което е напълно очаквано..

# 704
Как не се наяде тая жена! И само я пращат да се тъпче още. Взела им е страха на някои, особено на Анелия

Общи условия

Активация на акаунт