🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 479
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 810
Тези големи любовчии се извъдиха. В американските сезони за 40 сезона пет двойки на кръст е имало. Тук за един сезон успяха да произлязат три романса 😁 ако разбира се Денис не се шегува за него и Джулиана, щото знам, че той си пада по шегите в соушалите.

В тази връзка не, че приписвам нещо на някого, но на мен ми се струва, че Анелия има girl crush по Кари. Нищо налудничаво не казвам, но по-скоро, че Ани изглежда доста решена да я впечатли и я адмирира, така както дете би искало да впечатли и да си играе с някое по-голямо дете от квартала 😁

# 811
На мен Мила ми стана много мила.
Не заради змията обаче.

Добър човек е, поне така я усещам. Не знам защо другите (съплеменници и зрители) не я харесват, вероятно И заради това желязо на носа, което и аз не харесвам. Така и не успях обаче да си изградя мнение за нея, може би малко по-ненаблюдателна бях в началото и гледах епизодите по-повърхностно.
Е, определено й липсваше късмет. Но има един лаф, който често употребяваме вкъщи:

Късметът спохожда подготвените. Smiley

Всъщност никой от 20-те участници не ме дразни. Може би защото някои бяха и за кратко.
А може би съм вече и на такава възраст, с доста житейски опит, че се стремя да виждам в нещата и хората, които харесвам предимно положителните страни.
Елементарните, повърхностните, злобните, простите и т.н. ги пропускам. Simple Smile

# 812
Ако Анелия беше останала с Ганка и голямата коалиция на евентуален финал с Ганка и Ванко например, можеше да привлече гласовете на Йо, Бо, Зоран, Мила(може би), Денис, защото Ганка като лидер и стратег обираше негативите и никой от другата коалиция нямаше да я подкрепи. А пък Карин предаде Йо. Ванко също, макар и буквално да не е гласувал срещу Йоана или Зоран, предаде клетвата на четиримата. Даже и директно гласува срещу Бо, когато изгониха Драго. Тъй че абсолютно всички други щяха да оберат повече негативи от Анелия. Тя сама си загуби и гласа на Джулияна, и на Ганка и Мила най-вероятно, а и на Карин и Ванко ако съдейства да ги изгони. А остане ли с Бо и Зоран е ясно, че е загубила.
А да предложим, че Ганка се върне от острова и намери място сред тройката с някой от Денис, Бо, Зоран или Анелия. Дали няма да получи гласове от Карин, Ванко и Мила, плюс може би Драго и Алекс? Накрая може и да и изпишат веждите.

# 813
Аз Мила я следвам от доста време в ИГ, повече от година със сигурност. И ако има играч, към който имаше емоционална привързаност от моя страна в този сезон това беше тя. Според мен имаше сили да остане последна на този остров, но така било писано да се случи. Не успя да развие добра социална игра, това е видно от много далеч. Най-голямата и грешка е обвързването с Док. Напълно ненужно решение, което и донесе страхотно много негативи. И то от самия този Док, който елиминиран си "отмъсти" донякъде на нея и малко или много промени отношението на останалите играчи към нея. Довърши това, което Жоро започна. Не мога да отмина факта, че Мила преживя най-много размествания и сътресения. Това с честата смяна на обкръжението можеше да е огромно предимство за нея, но не съумя да се възползва и практически се получи точно обратното - започна да губи доверие от всички страни. Нямаше и късмет в играта. Раздвам се, че е добре след злополуката вчера. Независимо, че започна втора имаше шанс да спечели играта срещу Гани, но не се възползва. За самата игра имам едно на ум - трябваше да играят без прекъсване до грешен ход, тогава значението кой е първи щеше да е минимално.
За нас като зрители Гани е по-ценна да се върне малко преди финала в племето, ще направи играта по-интересна.

Добър Сървайвър Мила, успех в живота!

# 814
  • София
Щеше да е много интересно Зоран и Денис пак да са посланици- не могат да гласуват за Бо, не могат за Анелия. Щеше да им се наложи да пратят Карин. 🤣

# 815
Мила определено теглеше късата клечка в почти всяка една ситуация, но според мен и тя сама си помагаше - двете ѝ основни грешки са high-profile мини коалицията с Доктора и сметките как ще играе с Ани и Гани в обединението пред Безименните, с които отказа да се коалира. Това да минеш през трите племена може и да е плюс, но на нея май не ѝ се играеше много социална игра.

Между другото и Мила не е сред любимците на монтажистите, още допреди Островът на моменти забравях, че е там.

# 816
Да напомня за довечера

# 817
Нямам търпение за този лайф. Още повече, че и Жени ще участва.
Днес са били с Ваня в Тази сутрин, но още не съм го гледала.

# 818
  • София
Лайфът и аз го чакам с нетърпение. В момента основно ми остава любопитството какво се случва при Журито. Лошото е, че както винаги, часът на излъчване ми е неудобен... та вероятно пак няма да мога да участвам.... Надявам се да го запазят и да го гледам отпосле...

# 819
  • София
За мен голям минус на Мила е, че игра геройски, със стратегии за отъркване в мъж, но иначе определяше и тя другите кой е достоен, кой - не. Дори и да не им го е казвала директно, имайки таково отношение, си затваря разни врати. Ако играта с трите племена, не беше такава, че да я вземат с Алекс, тя щеше да си е заминала.

Кари също играе геройски, но без да квалифицира.

Аз лично очаквах повече от Мила, никакъв фен на Сървайвър не видях у нея. Нямам предвид дори тя да върти стратегии, нека си е герой, но поне да разбира концепцията. Иначе в игрите беше много добра, имаше хъс.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 15:43 от Niya-

# 820
Може ли линк за този лайв?

# 821
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мила си замина по много глупав начин.Ганка като първа имаше 1 ход повече,а това при 7-7 оказва влияние.
Мила също сгреши с грешните ходове и се остави Гана да я настигне.
Стратегията й да се лепне за силния мъж Доктора въобще не е лоша.Дори е ракета изтребител за слабачки в американския сезон.При Мила проблема беше,че въпросния мъж се оказа персона нон грата и бързо го разкараха.

Пуснах си за първи(и последен) път ИГ на Бо с въпроси/отговори на стори.Много неприятна,отговаряше лигаво и едно такова високомерно.Не бих се радвала ако спечели и за мен единственият победител и логичен такъв следва да е Зоран.
Искам следващата седмица и другата коалиция да понесе щети. Денис да си ходи.Ако е Борислава,още по-добре.

Идеята за арбитър при повече бройки е ок,но след обединението това е изключително тъпо решение на продукцията,защото както виждаме,все едни и същи ходят и така силните/мнозинството имат още повече сила да диктурат правилата. Такава "немърливост" към играта Сървайвър в Американски сезони не съм виждала.

# 822
Аз мисля, че арбитърът ще отпадне съвсем скоро, защото наистина е пълна тъпотия и няма бройка.

За мен Милае искала много да се докаже пред Сами и да участва и тя в реалити, като постигне големи успехи. Справи се отлично и мисля, че той трябва  да я оцени. Дано си създадат семейство и деца, ако желаят.

# 823
Аз мисля, че арбитърът ще отпадне съвсем скоро, защото наистина е пълна тъпотия и няма бройка.

За мен Милае искала много да се докаже пред Сами и да участва и тя в реалити, като постигне големи успехи. Справи се отлично и мисля, че той трябва  да я оцени. Дано си създадат семейство и деца, ако желаят.
Не го знам кой е този Сами, ама Мила е добро, смело и силно момиче и се надявам да не е някой мухльо. Успех, Пипи!

# 824
Супер анкета си имаме.
Двата хода, които според мен промениха основно играта са изгонванията на Йо и Жоро. Два класически blindside, без намесата на идола в тях. И в двата имаше страхотна конспирация и бяха супер неочаквани от играчите, станали тяхна жертва.

Ако трябва да дам награда за най-красив момент - това е изиграването на идола от Ивайло с думите към Док "Успех в живота". И последващата серия от реакции - от дай пет с Маргото, през смяната на физиономията на Ивайло от ликуваща, през омърлушена до плаче ми се.

За финалистите е по-трудно. Но моята прогноза е за Бо, Легендата и за последния имам двама претенденти - Алекс и Гани, с почти еднакви шансове. В анкетата гласувах за Алекс.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 17:11 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт