🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 458
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Хмм, това интервю май съм го пропуснал. Може ли линк?

# 916
# 917
  • София
Ааа, това съм го гледал, това е старо.
Ама мерси де, пуснах си го пак, да чуя малко старите герои. 🙂

# 918
Гледах интервюто на трима от предишните победители постнато тук. Леле Кехайов, леле! Ужас и безумие. Така ме изнервя този човек, че не мога да го слушам.
Нели си е мълчалива и обрана.
 Ники Мартинов обаче ме разбива. Има нещо в този човек. Нещо странно. Хем е лош, хем готин. Хубав, секси мъж, а толкова труден за общуване. Дръпнат, ироничен, винаги наопаки с недоизказани неща.

Много искам да поканят Занев. Някой знае ли нещо за него?

ще може ли интервюто с Кехайов?
Не знам какво очаквате от този човек, все пак е от село с подарен 12 клас.

# 919
Това интервю трябва да е от 2014 година, още в началото Деси казва, че предстоят дни до финала на Сървайвър Камбоджа.

# 920
  • София
Изгледах и аз интервюто на Мила, много "аз", много нещо. Тя е най-добра, най-умна, пък що е навън тогава- и на игра падна и от лоша стратегия я изгониха. А тази пламенна защита на доктора ме уби - ако наистина е искала да падне, за да спаси доктора, дано сега си дава сметка, че още тогава е щяла да си тръгне - да благодари на Алекс тогава. Останах с усещане за голямо его и самочувствие, без реална самооценка, никаква самокритика, но нека го отдадем на адреналина и силните емоции веднага след отпадането. Тя прави ли лайфове сега в ИГ? Нещо споделила ли е в различна посока?

Попаднах на един епизод от Надкаста на Неделчо и Туджаров, бяха поканили човек, който е правил над 30 реалитита в БГ, всякакъв тип, та заедно обсъждаха има ли сценарии, как се подбират участниците: https://www.youtube.com/watch?v=omj_uH-2AhI&t=3455s. Оказа се, че често се случва да карат кандидатите , и май по-скоро кандидатките да се събличат. И Туджаров и Неделчо потвърдиха, че знаят за реални такива момичета, погнусих се искрено. Уж  искали да ги провокират, та да видят как реагират, за мен това е унижение. Сетих се за това , защото всеки път ми е нелепо на епизодите зад кадър да ги гледам как се къпят, като горките даже не могат и да се съблекат да се измият както си трябва:)

# 921
Това интервю трябва да е от 2014 година, още в началото Деси казва, че предстоят дни до финала на Сървайвър Камбоджа.
Старо е. Търсих нещо и случайно попаднах на него. И понеже не пишеше дата, първоначално реших, че е скорошно.
Пуснах го, за да си припомним старите образи.

# 922
  • София
Аз гледах само обзора в Преди обед- и двете коментаторки наблягаха на техния си сезон и като цяло не бяха съгласни с "предателството" на Ани.Не го нарекоха по този начин,но на база как Жени сподели,че винаги е играла с Янита и в никакъв случай не би я излъгала,се подразбра.
Тези епизоди Зад кадър си ги гледам накуп,но за Мила не съм изненадана.Тя реално, ден преди това имаше достатъчно ефирно време,за да разберем че тя е госпожица-Аз съм по-добра от теб,и от теб,и от теб.
Просто си е такава,аз лично много я харесвам и си я приемам по този начин-просто не беше за това предаване.

# 923
Сетих се за това , защото всеки път ми е нелепо на епизодите зад кадър да ги гледам как се къпят, като горките даже не могат и да се съблекат да се измият както си трябва:)

Това с къпането е воайорска идиотщина. Не идеята, а изпълнението. На открито, пред хора и с бански. Очаква се човека да почне да примира от кеф и благодарност какво са му "подарили".  Къде по-приятно и ефектно щеше да бъде кабина и просто да покажат човека на излизане от кабината с една ама истинска усмивка.

Историята с бирата и храната също е зле режисирана.
Трябва две сцени. Първа сцена - сядат на масата, дават храната, никакви въпроси, започва храната. Следваща сцена - храната е почти привършена, започват въпросите.

# 924
Благодаря, че облякохте мислите ми в думи. С първият въпрос на Женя гладен ли си? Последващ отговор - Да, и започва същинският разговор за отпадането. Горките хора! Не стига, че са стояли са толкова дни гладни, Ами и сега последно предизвикателство да се наговорят над чиния с храна. Нелепо!

За душа също съм с объркани чувства, точно воайорски избор на "награда". Но хайде, след 30-тина Мин ще влязат в стаята си и ще се изкъпят нормално.

Говорейки за това, от наградата на Анелия и Бо също имаше предизвикателни сцени от банята им. Е хайде няма нужда, уважавайте аудиторията. Не всички гледаме заради мускулите и секси телата.

# 925
Вярвам историята за кастингите, защото имам сходна история за това, което се случва в първи курс в НАТФИЗ. Няма да споменавам имена, та да не си навлека неприятности, но един популярен български актьор е водил групи там, та когато за първи път се среща с групата (демек лапенца на 17-18-19), събира момичетата и им казва, че ако има девствени в групата, това да се промени до следващата седмица, а ако нямало кой да го направи той си предлагал услугите. Говорим за мъж, който не само им е професор, но е и на 60+ години, когато въпросната случка става.

Ако американците прекаляват с всякакви оплаквания за посегателства, ние сме на другата крайност. Тук такива неща са дотолкова нормализирани, или най-малкото не се прави нищо срещу тях, че приятелката, която ми сподели тази история каза, че тя и практически всички момичета са били толкова шокирани, та са споделили на приятели в по-горни групи в НАТФИЗ, но те са ги посъветвали да си мълчат, защото само ще си създадат проблеми.

# 926
Историята за Натфиз съм я чела и другаде.

За "мускули и секси тела" - както за всяко нещо - вкусове разни и дай боже всеки да е такъв какъвто се харесва.

Но мен лично ме шокира желанието на Драго да качи 14 килограма. На тоя ръст и на тия килограми, здравословно си е супер  както излезе (лично мнение). А и на вид си беше супер.

Трите зад-кадър епизода на седмицата. Теглете и гледайте без реклами.
https://wsi.li/dl/BAnycxnXEnpeTABvk/044438

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 20:45 от Soney

# 927
  • София
За жалост и аз съм чувала подобна история за Натфиз.

Относно кастингите, това, че има така наречените "recruits", или такива, които кастинг продуцентите канят, не винаги означава "връзки". В САЩ има много и популярни кастинг истории, свързани със Сървайвър. Понякога на продуцентите им трябват хора, отговарящи на съответен психологически профил, а понякога си вършат работата в последния момент - имаше един, който е избран чрез Тиндър, едната жена, отговаряща за кастинга го "match"-нала и го попитала дали иска да участва в риалити шоу, имал е подходящ външен вид и описание. Кастингите за това предаване са нетрадиционни, но обикновено "recruit"-ите отпадат в по-ранен етап от феновете на играта, които са пратили видео и са мотивирали участието си. С това искам да кажа, че причината не е в българската продукция, навсякъде фенове се оплакват от методите за кастинг, но това е телевизията.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 22:08 от La Vikinga

# 928
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 31 - Интервю с Христина Апостолова

Интервю с Христина Апостолова - креативния продуцент на сезона, отговарящ за игрите, скритите идоли, писмата които получават участниците и т.н.
Доста интересни неща разказа.
Интервюто е взето след края на снимките на сезона, но не се издаде нищо.

# 929
Това, което коментирате за събличането не е ли свързано с това, че участниците са почти все по бански по време на снимките? Ако на кастинга имат проблем да са полуголи, то и пред камерите биха били. Всъщност гледах кадри от кастинга на кмета от старите сезони и той там също е гол до кръста. Така че не се събличат само жени. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт