🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 685
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 195

Те така се разбраха на играта май. Денис отиде до масата и си шушнаха, че Бо трябва да е арбитър.

# 196
  • Другата България
Разбира се, допускам вместо Ванко утре да си тръгне Ганка.
Но не го вярвам.
И не го искам.

# 197
Анелия беше арбитър, ще изберат Бо, защото не могат да избират себе си.
Може и в арбитъра да е разковничето - нали като си бил веднъж, не може да си пак. Може Зоран да се сети, че по-добре да дадат на Кари, Алекс или Ганка шанс, за да ги отслабят и да им намалеят шансовете да избират удобни арбитри занапред.
Примерно ако изберат Кари, а следващият път в колибата са Алекс и Ганка те или остават без вот, или избират арбитър от конкуренцията.

# 198
Догледах епизода. По реакцията на журито би следвало да махнат Ани. Вижда ми се странно обаче...

# 199
Денис не знам защо е получил този purple edit през сезона. Опитах се да питам Ваня на последния му лайф с Бо и Анелия, но въпроса остана незабелязан/неодобрен и без отговор.

# 200
  • Sofia
Ще "спасят" Ганка, или Кари, заблуждавайки, че ще гонят Алекс. После ще гласуват за Ванко, давайки идола именно на Алекс.

Добре, де, ама пак нещо не ми излизат изчисленията. Ако спасят, примерно, Ганка, я лишават от глас, ама остават гласовете на Ванко, Карин и Алекс, които най-вероятно ще бъдат насочени към Бо или Денис. Ани сигурно ще гласува срещу Александра. Дори Зоран, Бо и Денис да пробват да стрелят по Ванко, техните гласова пак ще са три, точно колкото и на противниковата коалиция. Тогава как ще им помогне идолът? Съвсем се оплетох.

# 201
Денис не знам защо е получил този purple edit през сезона. Опитах се да питам Ваня на последния му лайф с Бо и Анелия, но въпроса остана незабелязан/неодобрен и без отговор.

Скрит текст:
Това, когато някой си тръгне по собствено желание, ли се прави?

# 202
  • Другата България
Аз не съм съвсем сигурна дали няма да убедят Кари също да гласува за Алекс.

# 203
Голям късмет с тези 7к за Бо и откупеното право да посочи двамата посланика. Невероятен шанс.
Не мисля, че беше само късмет.
Гледах внимателно.
Преди да отворят чинията с червеите, Бо каза: "Това е някаква гадост". И позна.

Не само късмет, а шесто чувство, интуиция, остър ум й подсказаха, че точно в този момент трябва да купува, да заложи директно 7 бона, и да купи това, което беше всъщност най-ценно към момента.

Страхотен епизод! Браво на всички. Най-вече на Зоран.

И Владо разбира се уникален. Любима сцена:
Владо след поредната чашка наздравица:
" 700 песос...ох, ракийката ме хвана".

# 204
Аз не съм съвсем сигурна дали няма да убедят Кари също да гласува за Алекс.

Или Ани за Ванко.

# 205
Ще "спасят" Ганка, или Кари, заблуждавайки, че ще гонят Алекс. После ще гласуват за Ванко, давайки идола именно на Алекс.

Добре, де, ама пак нещо не ми излизат изчисленията. Ако спасят, примерно, Ганка, я лишават от глас, ама остават гласовете на Ванко, Карин и Алекс, които най-вероятно ще бъдат насочени към Бо или Денис. Ани сигурно ще гласува срещу Александра. Дори Зоран, Бо и Денис да пробват да стрелят по Ванко, техните гласова пак ще са три, точно колкото и на противниковата коалиция. Тогава как ще им помогне идолът? Съвсем се оплетох.

Спасяват някой с идола и си тръгва следващия с най-много гласове.
В твоя пример спасяват Бо или Денис и си тръгва да кажем Ванко.

# 206
Това, когато някой си тръгне по собствено желание, ли се прави?
Не. Термина се използва когато присъствието на играча е абсолютно незабележимо за зрителя в монтираните епизоди.
Повече инфо - тук и тук

Голям късмет с тези 7к за Бо и откупеното право да посочи двамата посланика. Невероятен шанс.
Не мисля, че беше само късмет.
Гледах внимателно.
Преди да отворят чинията с червеите, Бо каза: "Това е някаква гадост". И позна.

Не само късмет, а шесто чувство, интуиция, остър ум й подсказаха, че точно в този момент трябва да купува, да заложи директно 7 бона, и да купи това, което беше всъщност най-ценно към момента.
Да, точно го изгледах отново аукциона и съм съгласен, че Бо дебнеше кога да надава. Интуиция и мисъл прояви без съмнение.

# 207
  • София
А дали има вариант, в който ЗОБОДе да бъдат с идол, два имунитета и затова другите да залагат на Алекс. Зоран обаче да даде на Алекс идола и така да излезе друг. Не се сещам обаче защо Гаванко биха оставили да се случи това с два имунитета и идол в ЗоБоДе.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 00:15 от Niya-

# 208
  • Другата България
А и все пак това са мои хипотези,  може утре да стане точно обратното.
Като миналия път.

Да, Бо се очертава достойна финалистка. Или поне полу. Много мисъл и интуиция.

# 209
  • София
Хубав беше епизода, емоционален. Сървайвър-търговете винаги са ми любими.
Бо и Зоран извадиха страшен късмет! Включвам и предимството, с което Карин се раздели.
За утре аз залагам, че спасената с идола ще е Алекс, а изгонената Ганка.
И оттук нататък разсъждавам  по въпроса:
Спойлнатите, давайте теории какво ще се случи утре. Аз както и да го въртя и суча, все стигам до задънена улица.
Скрит текст:
В епизода Анелия се уговори с Денис да гласуват за Алекс. Ще се опитат да навият и другите. Анелия - нейната стара коалиция, Денис - неговата. И, да кажем всички единодушно гласуват за Алекс. Без този, чиято шапка си видяла на съвета. Той казва за идола само на Бо, за да са с 2 гласа и да неутрализират този на Алекс. И съм 1000% сигурна, че Ганка ще е изгонена... На Ванко и Карин е обещал. Той беше възмутен, че Ванко не си държи на думата за Бо.... Не мисля, че ще си плюе на собствените думи.
А след хода на Бо с идола, много му се иска и той да направи силен ход. Ганка е идеалния човек за целта. А на нея много и е набрал.
И да, дори и екипа няма да знае за идола и съм съгласна, че това може да е момента с "падането на ченето"
Дотук беше разсъждаването по предишния спойлер. Сега следва разсъждение по друг спойлер. Който не иска да чете, да не отваря.
Скрит текст:
Имаше един спойлер и в Сървайвър зад кадър, първа част от интервюто с Владо Карамазов. Не смея да пиша, чакам от оня ден някой да каже, че също го е видял. Никой... Та накрая не издържах и реших да си кажа аз.
Докато тече интервюто дават на фон една игра, която според мен не са давали. Бо мята нещо... или стреля, Владо до нея коментира. А отстрани са застанали прави Денис, Зоран, Анелия, Карин и Ванко. Не виждам Ганка и Алекс. До Ванко долу ми се струва, че лежи човек, виждат му се краката. Или поне така решавам аз, че е човек... доста лошо е качеството. И тук има 2 варианта за мен - или не е човек, а примерно техните чанти. Т.е. играта е заснета, когато Ганка и Алекс вече са отпаднали. Или легналия долу е една от двете. А коя обича да си полягва докато другите играят? Алекс... Е, може този път да е била Ганка, стрелям на посоки... Но ако иска някой да го гледа, за да каже дали може да се разбере

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 01:13 от Каlista

Общи условия

Активация на акаунт