🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 632
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 255
Гласувах за Ганка и Алекс.
Нещо вчерашното ми видения за Ванко изсветля. Въпреки, че според мен те вече не скриват дразненето си едни към друг със Зоран. Заради Карин ще го пожалят. Ганка и Алекс няма кой да ги опази.

# 256
трима плюс туземеца ли отиват на финал или двама пл/с туземеца

# 257
трима плюс туземеца ли отиват на финал или двама пл/с туземеца
Практиката в другите държави е обикновено да се върне при 4-ката или 5-цата изгнаника и вече да се бори за финалните 3 (ако приемем, че ще са трима). Сиреч идеята е да не отиде директно на финал, но пък с една спечелена игра за имунитет и идол може да си отиде на финал

# 258
Добре, но Драго на какво се зарадва тогава? И тримата в журито изглеждаха доволни.
Имат само един общ "враг" - Ани.
Според мен сцената е от представянето на третия член на журито (в началото на съвета), и нарочно е монтирана така, все едно се радват на някакъв резултат от съвета.

# 259
Из социалните медии на участниците,които разглеждах, се загатна че Денис и Джулиана също са двойка? Някой да знае нещо? Хаха

# 260
Из социалните медии на участниците,които разглеждах, се загатна че Денис и Джулиана също са двойка? Някой да знае нещо? Хаха
Това би означавало, че Денис ще излезе съвсем скоро. При къщичките за журито и между съветите става тая работа най-добре.

# 261
  • Другата България
Тъй. Аз снощи изписах доста, ама от телефон и в полубудно състояние, сега малко по-обстойно.
Стоя си зад всичко, което написах, при това имах прозрение веднага след като изгледах промото за втори път, като разбира се отново казвам, че това е моя хипотеза и във всеки момент може да стане точно обратното. А какво може да е то - Ганка /защото от всички, различни от Бо и Зоран тя е човекът, който може да сложи прът в колелото на всеки/да намери идола, или дори без идол да измисли достатъчно умен и изненадващ план, с който пионките около нея да направят така, че един от Бо или Денис да си тръгне. Точно тези двамата, подчертавам, защото Ганка не се цели в Анелия, а Зоран имам чувството, че точно довечера няма да си тръгне. Дори направо залагам на Бо, Ганка осъзнава, че Бо е най-голямата ѝ конкуренция откъм стратегия, а и все пак ѝ отмъкна Ани под носа. Та ако нещо такова се случи, "жертвата" ще е именно Борислава.
Всичкото това, което пиша тук е само и единствено на база видяно в предаването. Не гледам нито "преди, на и след обед", с участието на отпаднали - ако има такива участия, не гледам подкасти и надкасти, не гледам лайфове, не гледам "пред и зад кадър с Ваня и ....кой беше там", не отварям спойлери, дори и от промотата се пазя понякога. Не защото не искам,  а просто защото нямам време. Работя на смени, вкл. и нощни, следя още един формат и два сериала по ТВ и три сериала в нета, и общо взето семейното ми положение е " между смените и форматите/сериалите си говоря с някакъв мъж Joy". Та тук има хора, които ги следят тези неща и предполагам и на база тях правят предположения, затова се опитвам да ви чета всички с интерес.
За момента това са ми предположенията - Ванко довечера, Ганка или в най-лошия случай Бо/Денис.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 12:23 от Merri_An

# 262
Към гледалите чуждия формат- предимството, което Кари подари на Зоран значима стъпка ли е?

# 263
  • Другата България
Към гледалите чуждия формат- предимството, което Кари подари на Зоран значима стъпка ли е?
В какъв смисъл значима стъпка?
За позитиви пред Зоран вероятно да, ако това визираш.

# 264
  • София
Имаше една снимка на Ванко след излизането му. Ако я намерите, може да сравним с текущия му вид Wink

# 265
  • София
Survivor - епизод 22 (11.04.2022)

# 266
  • Другата България
Мернах и че сте писали с играта, в която всеки сече въжетата на съперника.
Това е игра за награда, няма как да е за личен имунитет.
Вероятно ще я вкарат по-нататък, и наградата ще е среща с близките им - това мисля, че ще се случи в един последващ момент, и той ще е скоро - да дойдат близките на участниците, които са останали, и наградата да е среща и някакво изживяване с тях. Много емоционални моменти са това.

# 267
Вече са им дали писма и видеа с близкитe, не мисля че в някой сезон в бг изобщо е имало среща на живо с близките,още повече в това положение с тестове и карантини не ми се вярва.

# 268
  • Другата България
Вече са им дали писма и видеа с близкитe, не мисля че в някой сезон в бг изобщо е имало среща на живо с близките,още повече в това положение с тестове и карантини не ми се вярва.
Аз сравнявам с американските сезони, това с карантината не го предвидих.
Може да отпадне в такъв случай, да. А щеше да е емоционален момент.

# 269
И аз се надявам да има съспенс някакъв, и да ни паднат ченетата от изненада. Стига сме предвиждали и знаели какво ще се случи. Ако даже чак на съвета разберем в кой е идолът още по-добре. 😁

Гласувах за Ванко и Ганка в анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт