🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 649
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 270
  • До морето
Най ми е важно Бо и Зоран да са в играта! Направиха сезона. Такива "стратези" дето не са предвидили идола въобще не ми липсват. Мила и тя снощи като разбра, че е игран идола се изцепи "Е, поне вече няма идол!". Ми научете ги гия правила, бе! То стана време да се прибирате. 80% от участниците още не могат да стоплят какво да го правят тоя идол. И, че в момента, в който някой играе идол, веднага в играта влиза нов.

Александра, както казах още преди 2 седмици, е класическа бяла птица. Въобще не знае за какво е отишла там. Да си разходи шапките и китките на главата, вероятно. А в началото толкова я харесах визуално.
Ванко е другия мозъчен донор. Толкова е глупав и неориентиран милият, че чак ми е неудобно да го гледам. Погледът, с който гледаше пиците и бургерите, докато пиеше фреша от драгонфрут беше като от вица " Пичове, ма аз как се прецаках, а?".

# 271
Не мисля , че веднага се вкарва нов идол след изиграването му. Мисля че имаше пауза между изиграването и новото писмо поне от няколко дни . След това нещо буди в мен съмнение , че след второто писмо - идолът се и премества на ново място (предвид , че дървото в което го намери Бо беше щателно претърсено по нейни думи)

# 272
  • Другата България
Аз имам малко по-различно мнение за Александра относно мотивите ѝ в играта.
По-скоро да отиде там, в този формат, точно сега. Тя е на 35, сама. Дори веднъж емоционално сподели, че ѝ липсва мъж до нея, търси любовта. Къде и как, ако не с такава известност, сега е момента някой подходящ да я забележи, и най-сетне да срещне тази така търсена любоФФФ....
И не, не го казвам подигравателно, но сме ставали свидетели как именно след такива участия много жени/мъже са си намирали половинки не от въпросния формат /а и от него/, а по принцип. Сега, Алекс няма вид на жена, която ще се ориентира към някой шлосер-монтьор, строителен работник или заварчик, или провинциален счетоводител, не случайно така емоционално залитна по Иван докторчето, та поне за мен това е основния мотив на Алекс да влезе във формата. Затова и изобщо е над нещата, нито влага мисъл, нито стратегия, разхожда впитите бански напред-назад и е пей сърце. Добре е подготвена физически, симпатяга е, има си ....дадености, какво ѝ трябва повече? Е, мъж, но има време и за това.
Относно играта, тя е идеалния финалист за всеки един от останалите там. Идеалният съперник, който ще отвеят като горещ вятър. Затова им се чудя и на това, че искат да я гонят, от ден първи го искат всички......

# 273
  • София
Аз не мисля, че ще има изненада за нас. Ние гледаме внимателно и разгадаваме промота и какво ще се случи. Аз не мисля и че от продукцията целят да ни изненадат, в епизодите много добре показват кой за кого е и как ще се извърти. Така че на съветите има blindside, но за участниците, а не за нас.

В американския епизодите са малко и по-кратки, не ги следим допълнително и там можем да се изненадаме, защото не можем да опознаем участниците чак така като тук. На мен ми харесва това, че ни запознават с уговорките им и не ни липсва фалшиво напрежение. Допада ми точно това, че има логика в играта им. Една грешка у един, води до друга.

# 274
Аз имам малко по-различно мнение за Александра относно мотивите ѝ в играта.
По-скоро да отиде там, в този формат, точно сега. Тя е на 35, сама. Дори веднъж емоционално сподели, че ѝ липсва мъж до нея, търси любовта. Къде и как, ако не с такава известност, сега е момента някой подходящ да я забележи, и най-сетне да срещне тази така търсена любоФФФ....
И не, не го казвам подигравателно, но сме ставали свидетели как именно след такива участия много жени/мъже са си намирали половинки не от въпросния формат /а и от него/, а по принцип. Сега, Алекс няма вид на жена, която ще се ориентира към някой шлосер-монтьор, строителен работник или заварчик, или провинциален счетоводител, не случайно така емоционално залитна по Иван докторчето, та поне за мен това е основния мотив на Алекс да влезе във формата. Затова и изобщо е над нещата, нито влага мисъл, нито стратегия, разхожда впитите бански напред-назад и е пей сърце. Добре е подготвена физически, симпатяга е, има си ....дадености, какво ѝ трябва повече? Е, мъж, но има време и за това.
Относно играта, тя е идеалния финалист за всеки един от останалите там. Идеалният съперник, който ще отвеят като горещ вятър. Затова им се чудя и на това, че искат да я гонят, от ден първи го искат всички......

Неписан закон е, че в Сървайвър двойките рядко оцеляват - има някакви изключения, но обикновено, когато влезнат в реалния живот след време чувствата се променят. Та в този ред на мисли ако това е мотива й би било доста рисковано и неразумно, но не го изключвам. Всеки си има свой собствен уникален начин на мислене.
А и те изгониха всички мъже като цяло - няма особено много избор вече хах

# 275
И моите разсъждения относно това кой ще изгонят довечера ...

Скрит текст:
В момента, в който Владо казва това е скрития идол в промото се вижда върху тениската му сянка от .. козирка на шапка. Така че според мен или Ванко или Зоран е намерил идола. Залагам на Ванко и че като един истински рицар ще окичи Кари или Ганка и след това ще му резнат главата Simple Smile

# 276
  • Другата България
Да кажа и за Ганка, снощи някой ме питаше - извинявам се, но не помня ник.
Защо оправдавам Ганка и реакцията ѝ след "предателството" на Анелия.
След Зоран и Бо, а и Йоана, Ганка е човека там, който е най-мислещ, най-добре подготвен стратегически, най-наясно как се играе точно тази игра. Не знам гледала ли е други и чужди сезони, но Гани /ако ги нямаше останалите/ щеше да диктува правилата, тя и го прави в своята коалиция и сред своите хора. Но го прави по различен начин от този на Зоран и Бо/Йо, което на мен също ми допада. Грешката ѝ е, че направи нещо, което Зоран не си позволи - да вкара емоции и да повярва докрай на друг участник. За Бо/Йо не съм съвсем сигурна дали нещата там бяха на 100%.
Знам, че много от вас не я харесват заради изказванията ѝ, аз вече писах - абстрахирам се от тях, от емоционалността, която пречи в такива случаи. Гледам само играта. И за мен тя е топ. До момента. Тя наистина вярваше на Анелия, не мога да съм сигурна дали наистина щеше да гласува за Драго както твърди - ако Ани ѝ беше казала за това, че ще гласува за него, но ѝ личеше, че е изненадана и обидена. И разбирам защо. Да, опита се да наложи на Анелия своето мнение, да, от това, което видяхме тя много искаше Драго да остане, защото ѝ е удобен за личните цели, но допускам и друго. Игра с монтажа и както вече чуваме от доста участници - тук ви чета вас, че много неща не са излъчени и показани. Така че допускам да са ни спестени моменти, разговори, емоции. Между тях двете. Чухме и видяхме разговори, от които стана ясно, че Ганка иска Драго да остане и да се гласува за Зоран, а Анелия не е съгласна. Обаче, нито чухме, нито видяхме Анелия да стане директно пред Ганка и да каже - "Аз ще гласувам за Драго, не за Зоран". Което направи пред Кари - каза го на Кари, не на Ганка. Дали осъзнаваше, че Кари може във всеки момент да каже именно на Ганка, дали го очакваше всъщност - , факт е, че през цялото време повтаряше "няма Ани и Гани", но пред другите, пред нас, на самата Ганка така и не се осмели да го каже.
И аз щях да съм обидена и разочарована, вероятно. Да, това е игра, и е важно собственото оцеляване, но в отношенията Ганка - Анелия за мен и според мен Ганка даде повече от Анерия, вложи повече лични чувства и емоции, което е грешка. И вероятно това ще ѝ коства излизането преди Анелия, която си оплете кошницата, поне до момента.
И горното го пиша след като поне сигурно 100 пъти съм писала, че Анелия е моя фаворит във формата.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 13:47 от Merri_An

# 277
  • София
Чисто математически и статистически е време този идол да отиде у някой играч от групичката на достойните и моралните. Дотук с идол имахме Йо и Бо, които са стратезите на сезона (+ Зоран), веднъж беше в един селски хитрец (Ивайло) и веднъж в голямата бяла птица (Алекс). За да има обрат и шок + тази грешка по-скоро ще го намери Ванко. Ако някой сгафи нещо с гласове и стратегии то това са Ганка, Ванко, Кари и Алекс. Абсурдно е Бо/Зоран/Денис да объркат нещо в изчисленията. Т.е. обрата ще е срещу играния идол (срещу неговата коалиция/интерес). Това сочи логиката въз основа на промото. Така че аз лично се надявам идола тази вечер да се намери от Канко. 🙂 Ако ДеЗоБо имат и арбитър и идол за каква изненада и грешка може изобщо да става въпрос? Ще е гафа на сезона, не го вярвам просто.
Значи ако не бях гледал промото щях да съм спокоен, защото Бо с поредния си покер ход спечели голямо предимство за своите хора с арбитъра, който ще е техен! Сега след като гледах промото снощи първоначално се безпокоях много за ДеЗоБо, но колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че някой ще намери идола, ще измислят някакъв ход или стратегия въз основа на него, която обаче няма да проработи, защото някой нещо ще обърка. Една идея съм по-спокоен и слагам отметки на Ганка/Ванко в анкетата. 🙂

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 13:55 от Diavolo

# 278
Много резон в думите на Merri An за Александра. Ако се погледне към Александра с тези перспектива, действията й имат много повече смисъл. Тя изглежда неориентирана в играта, защото просто няма желание да е ориентирана. Тя иска най-вече да блесне с индивидуални качества - красота, чар, да покаже морални устои и възгледи. За това е почти всеки път на всяка манджа мерудия - и вчера за действията на Анелия, и за решението на Карин с видеото, и за Ванко с изгонването на Драго. Тя все дава своята чисто човешка перспектива. Един вид промо на самата себе си, както Merri отбелязва. Пък и не сме слепи - тя си е готина мадама, така че съм убедена, че вече е имала някои кандидати, които са се промъкнали в нейните лични съобщения. 😁

Но пък това я прави интересно препятствие в играта. Може и да е препятствие, може и да добър съюзник, ако се добереш до нея на човешко ниво, както в момента прави Ганка.

# 279
  • София
Съгласен съм и аз с тези съждения за Алекс бялата птица, но това си остава само хипотеза. Но да, има много резон.
Това обаче не я прави по-привлекателна като играч. Но трябва да има и такива. От 20 човека винаги ще има такива странни хора. Един, двама, които не се вписват в картинката и са странни типажи.
За съжаление обаче още ми нагарча това злобно кикотене между Алекс и Ганка, която Бо симулираше уязвимост и примирение. Тези уж дребни неща на пръв поглед разкриват много от истинската същност на някои хора...

# 280
Ганка тъкмо ме беше подразнила много с драмата си срещу Анелия, но видеото от родителите ѝ и емоционалната ѝ реакция ме накара да я харесам много пак. Обратното мога да кажа за Анелия - олекна много с демонстративната неприязън към Драго и видеото от приятеля ѝ. И мъжа на Бо не ми хареса.

# 281
  • Другата България
Емоции.
Те са враг в това предаване, за истинските играчи.
Там трябва да си сам, точно както е Зоран.
Едновременно сам и с всички.

# 282
  • София
с риск да си навредя, че много искам идол споделям тук за играта на Сървайвър и Би Ти Ви - ''Спечелете скрития идол'' И аз кат Зоран 😉
Мисля, че всеки би има сериозен шанс, защото се гласува три пъти, а и формата не е толкова популярен, така че шансът за всеки е по-голям.
Първо трябва да харесате страницата във фейсбук и после гласувате за избраните снимки и се регистрирате.
Аз вече гласувах.
Има страхотни снимки. 🙂

==>> ИГРА - СКРИТИТЕ ФИЛИПИНИ <<==

# 283
  • София
Ох,стигне ли се до гонене на Алекс,винаги нещо се обърква -забелязали ли сте Simple Smile
В колибата ,при тази конфигурация,арбитър може да е само Бо.Обаче тя кого ще спаси?
Ще видите как ще изкочи правило това да не е Денис,защото е бил спасяван два поредни пъти.
Тук ще е ключът към обрата,но аз съм убедена,че всички варианти ще бъдат обмислени добре.
Надявам се да изхвърчи Ванко или Ганка,а не Денис.

# 284
Аз питах, благодаря за изчерпателния отговор. Обичам да чета аргументации Blush
Колкото повече мисля над ситуацията, толкова повече ми се струва, че няма крив/ прав, а и двете са прави от различна гледна точка. Аз също смятам, че Ганка се справя чудесно със стратегиите, но ми е трудно да се абстрахирам от емоционалните изблици. Убедена съм, че бих била също толкова възмутена, ако се беше случило на мен, но това е една от многото причини да не мечтая дори да се включа в състезанието.
Това, че Анелия каза на Кари го отчитам като основна грешка, която ѝ се размина на косъм.
Да кажа и за Ганка, снощи някой ме питаше - извинявам се, но не помня ник.
Защо оправдавам Ганка и реакцията ѝ след "предателството" на Анелия.
След Зоран и Бо, а и Йоана, Ганка е човека там, който е най-мислещ, най-добре подготвен стратегически, най-наясно как се играе точно тази игра. Не знам гледала ли е други и чужди сезони, но Гани /ако ги нямаше останалите/ щеше да диктува правилата, тя и го прави в своята коалиция и сред своите хора. Но го прави по различен начин от този на Зоран и Бо/Йо, което на мен също ми допада. Грешката ѝ е, че направи нещо, което Зоран не си позволи - да вкара емоции и да повярва докрай на друг участник. За Бо/Йо не съм съвсем сигурна дали нещата там бяха на 100%.
Знам, че много от вас не я харесват заради изказванията ѝ, аз вече писах - абстрахирам се от тях, от емоционалността, която пречи в такива случаи. Гледам само играта. И за мен тя е топ. До момента. Тя наистина вярваше на Анелия, не мога да съм сигурна дали наистина щеше да гласува за Драго както твърди - ако Ани ѝ беше казала за това, че ще гласува за него, но ѝ личеше, че е изненадана и обидена. И разбирам защо. Да, опита се да наложи на Анелия своето мнение, да, от това, което видяхме тя много искаше Драго да остане, защото ѝ е удобен за личните цели, но допускам и друго. Игра с монтажа и както вече чуваме от доста участници - тук ви чета вас, че много неща не са излъчени и показани. Така че допускам да са ни спестени моменти, разговори, емоции. Между тях двете. Чухме и видяхме разговори, от които стана ясно, че Ганка иска Драго да остане и да се гласува за Зоран, а Анелия не е съгласна. Обаче, нито чухме, нито видяхме Анелия да стане директно пред Ганка и да каже - "Аз ще гласувам за Драго, не за Зоран". Което направи пред Кари - каза го на Кари, не на Ганка. Дали осъзнаваше, че Кари може във всеки момент да каже именно на Ганка, дали го очакваше всъщност - , факт е, че през цялото време повтаряше "няма Ани и Гани", но пред другите, пред нас, на самата Ганка така и не се осмели да го каже.
И аз щях да съм обидена и разочарована, вероятно. Да, това е игра, и е важно собственото оцеляване, но в отношенията Ганка - Анелия за мен и според мен Ганка даде повече от Анерия, вложи повече лични чувства и емоции, което е грешка. И вероятно това ще ѝ коства излизането преди Анелия, която си оплете кошницата, поне до момента.
И горното го пиша след като поне сигурно 100 пъти съм писала, че Анелия е моя фаворит във формата.

Общи условия

Активация на акаунт