🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 635
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Прекрасна игра на коалицията на мислещите хора.

# 391
  • София
Разгеле най-сетне наистина чудно Сървайвър изпълнение, браво на Зоран! Сега стана интересно 🙂

# 392
Аааа.. ясно защо имаше толкова много екранно време Мила днес.

# 393
Да видим кого ще изгонят , интересно.

# 394
Леле, Ганка и Ванко са много тъпи. Тя не чу ли, че буквално Ванко сгафи лука,праза, чесъна etc като пълен малоумник? Пак обвинява Анелия 🤦‍♀️
Ганка искаше да гонят Бо, не е ли заради Анелия решението да гласуват за Денис? Доста спорове дадоха в епизода.

# 395
  • София
Аааа.. ясно защо имаше толкова много екранно време Мила днес.
Bengun, беше прав за "edit"-a на Мила днес... Аз не му отдадох такова значение (освен че времетраенето ме подразни по принцип), защото не беше застрашена днес...

# 396
Страхотен епизод … страхотна игра … това е истински Сървайвър !!!

# 397
Зоран към Ванко: "КажИ ми за кого гласува, ВАЖНО МИ Е!"
Ванко: Ми за Денчо.

Лафът на сезона е това, хора!!!!!

# 398
Алекс и тя се хвана за главата и ще тъжи сигурно. Пък не знае че от два съвета насам Бо и Зоран само я спасяват,че иначе тя е на първа линия за гласуване. Промото за следващия епизод е интересно.

# 399
Аз по-тъп участник от Ванко на такава фаза на играта не съм виждала. Да кажеш за кого си гласувал секунди преди вотът да бъде прочетен и знаейки, че е възможно всеки около теб да има идол, който може да използва, или преотстъпи.

# 400
Щеше ми се да бяха изгонили Ванко, но стратегически това беше по-добрия ход защото Анелия е сега сама. Трябва на всяка цена да я обърнат окончателно на тяхна страна.

# 401
  • Другата България
Кой си тръгна?

# 402
Аз съм потресен от глупостта на Ванко. Знаех, че е лимитиран на втория етаж, но не очаквах такъв мащаб да е бедствието.

Красива игра на Зоран и Бо, логично отстреляха Ганка, защото е най-мислещата за играта и това я прави потенциално най-опасна за тях. Даже съм склонен да приема този ход като изцяло ход на Зоран, с който направи още една много голяма крачка към титлата "Последен оцелял"

# 403
Зо и Бо вече са мнозинство с Денис и Анелия. Просто Анелия няма къде другаде да ходи след като Ганка я натопи, че заради нея я изгонили 😅 Не можа да излезе от играта достойно.
Ванко 🥲 добре че е хубав 😂

# 404
Мила змия ли я е ухапала?

Общи условия

Активация на акаунт