🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 612
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ганка.
Мила змия ли я е ухапала?
Да.

# 406
Зоран към Ванко: "КажИ ми за кого гласува, ВАЖНО МИ Е!"
Ванко: Ми за Денчо.

Лафът на сезона е това, хора!!!!!

На мен това ми се стори толкова тъпо, че си помислих,че аз нещо не разбирам. А той Ванко наистина казал, не ми се е причуло. Ох, не мога Laughing JoyJoyJoyJoy

# 407
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оле Ванко, гледам и не вярвам на ушите си 🤦🏻♀
Как може да си толкова глупав….

# 408
Това беше най-добрият ход този сезон! Идеално стечение на обстоятелствата, от което Зоран се възползва максимално добре. А на Анелия според мен и се отвори играта, ама към острова. На никой не му дреме за нея. Ванко и Карин без Ганка няма да се посвенят да дадат глас за нея. Зоран и компания също. Зоран си се има с Карин и Ванко.
Ганка си усещаше какво ще стане, по лицето и беше изписано. А Анелия още се чудя играеше ли го изненадана или е наистина толкова зле.
Много гадно това със змията и Мила...

# 409
Много ме радва Зоран! Как попита Ванко за кого гласува, че и му казва "няма да ми се сърдиш". 😂😂😂

# 410
Ванко наистина е пълна скръб. То за Зоран няма конкуренция реално. Grinning

# 411
Това със змията е много опасно. Тъпо ми е за Мила.

# 412
  • Другата България
Ясно,  разбрах.
Познах значи,  макар и да исках друг да е.

# 413
  • София
Зоран си заслужава победата!
Супер много ми харесаха всичките му ходове, че и самодоволното му поведение ми хареса!
И счупената муцка на Ганка ми хареса. Естествено не пропусна да хвърли вината върху Анелия, въобще не допуска, че грешките са си нейни. А Анелия за мен малко прекали в реакциите си, не знам дали не го направи нарочно с цел да натърти, че тя не е знаела за планът.
Много се изкефих и как Зоран показа идолът на Бо. Страшен шемет!

# 414
Ганка си тръгва заслужено, досади на всички, голямо тръшкане и налагане на мнение, ясно защо не са я харесвали в училище. Какво става с Мила, змия ли беше?

# 415
"МИ за Денчо" е лафа на сезона за мен. Божигол номер две, само с малко по-правилен речник.

# 416
  • София
Зо и Бо вече са мнозинство с Денис и Анелия. Просто Анелия няма къде другаде да ходи след като Ганка я натопи, че заради нея я изгонили 😅 Не можа да излезе от играта достойно.
Ванко 🥲 добре че е хубав 😂
Според мен Анелия дори днес беше с тях, затова и беше спасена, така в очите на другите тя не е допринесла директно за изгонването на Ганка. В промото за следващия епизод видяхме, че и не тъгува особено, в синхрона даже се радва, че някой друг е извадил Ганка от играта, каза, че това ѝ "отваряло" играта. Та, не виждам дилема за нея.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:23 от La Vikinga

# 417
  • София
Е, не, не мога да повярвам колко е зле Ванко. Как може да кажеш на съвета за кого си гласувал преди да прочетат гласовете. 😂

# 418
Зоран хитрият, моят абсолютен любимец! Върти, преде, тъче, танцува и напредва към финала. Браво Зоране!❤

# 419
Екстра си е Анелия, очевидно играе отвъд емоциите което е супер.

А Драго защо се зарадва като изгониха Ганка 😅 май още не е дошъл на себе си въпреки храната и течащата вода 😁

Общи условия

Активация на акаунт