🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 563
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Едни от най-изкефващите кадри на съвета.
Четох че сте коментирали защо журито се радва толкова.
Аз имам малко по-радикална хипотеза -
може да са се обзалагали какво ще стане.  Simple Smile

Както винаги - моите гифове може да се използват от който пожелае
и за каквото пожелае. Така или иначе авторското право нито е
мое нито на човека държал камерата Wink

Soney, може ли да качиш няколко от гифчетата от вчера в поста за Зоран в instagram в профила му, моля!Аз искрено им се радвам, но няма да успея да се справя😄Просто му споделих, че вчерашния съвет е родил много мемета.

Bengun, и теб те мернах там - къде ти се хабиш да наливаш акъл на хора, които хал хабер си нямат от играта...

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 10:26 от Velina25

# 556
А какво си мрънкаше Зоран докато пишеше името на Ганка? Нещо, че било тъп ход ли, що ли?

Зоран е режисьор, хора. За него е професионално удоволствие и рутина да режисира тези хорица там.
Участвах навремето в аматьорска театрална трупа и знам какво правеше с нас младата ни режисьорка. Като пластилин й бяхме в ръцете.
Нещо бъркате нещата. Режисьор не означава манипулатор по простата причина, че актьорите се снимат във филми защото са си харесали такава професия и доброволно изпълняват режисьорските директиви. Манипулация е когато накараш хората да харесат твоите идеи все едно са техни. Манипулацията не винаги е лошо нещо. Но не я слагайте в една торба с режисирането.
Ами! Именно като актьорски състав си ги разпределя - ти тук, ти там. Сега ще траеш, ти ще говориш. Няма да го забравя как спря Йо и Бо да гласуват за Ванко и предложи себе си. Директивно.
Прави им и специални ефекти, пуска димни завеси, оркестър - музика - туш и т.н.! Абе в стихията си е!
Изявен манипулатор в сезона няма сякаш. Може би Алекс на моменти в отношението си с мъжете.
Бо не е манипулатор. Тя просто е змия мамба.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 10:36 от Гарганела

# 557
  • София
Между другото в част 1 от интервюто на Карамазов се вижда за секунда и Драго като член на журито, а по това време той е още в играта за нас, но това не сме го видели. Аз превъртах 30 пъти, защото ми заприлича на Ванко, но уви.
Да, това аз също го бях забелязала, но понеже вече бяхме видели издънката от монтажа с мидичката от амулета на Драго и затова не го споменах.

А какво си мрънкаше Зоран докато пишеше името на Ганка? Нещо, че било тъп ход ли, що ли?
По-скоро, че бил грешен... В началото доста му се зачудих, но прецених, че това може би е негов ход към Ганка като към бъдещо Жури... Всъщност не съм сигурна кога ги гледат тея видеа... Но така предположих.

# 558
  • София
Е, не е истина, кажи честно?
Леле тези от bTV са неспасяеми аматьори. Как може една и съща грешка да я правиш за не знам си кой път?
Първо във Фермата, сега и тук.
Хора, това не е смешно, за диагноза е и то сериозна. 🤐

# 559
И друг път съм писала по въпроса за видеата "от роднини и приятели".
Тези дреболии явно минават метър в разгорещените дискусии за по-интересните неща.
Някои хора пред камера се гипсират до толкова неузнаваема степен че стават
карикатурно подобие на себе си. И то на запис!
Говори на детето си, все едно говори на събрание на низовата партийна организация в
ТеКеЗеСеТо -- да изпълним петилетката за четири години.
Елегантно ще премълча за кого става дума, но работата на редакторите е точно в това
да не допускат такива жалки гледки в ефир.
Виж на Анелия приятеля, на Алекс приятелките, на Бо мъжа ѝ - далеч по-естествени.

Velina25,
За съжаление не мога да гледам в инстаграм сега, много ми е късно (часовата разлика е голяма) но стискам палци на Зоран до финал.

# 560
Много пишете, та ми се загуби коментара, но много правилно някой каза, че Йоана още е 100 % в играта и работи усилено за нейния отбор. Аз такива топли реакции на Джулиана към никой не съм виждала, та хващане за ръце, та непрекъснати усмивки една към друга. Пък и Драго също. Тук играе и факторът, че вече са нахранени, изкъпани и е по-лесно да се усмихнат, но наистина смятам, че Йо яко разпределя нещата в журито вече и се опитва да се сближи с всеки. Тя едва ли ще накара Драго да гласува за Бо, защото е ясно, че Драго не я харесваше особено много, но дори и да бутне вота му към Зоран пак ще е някакъв успех. Изобщо накрая май излиза, че изгонването на Йоана беше благословия под прикритие, защото такива играчи, които са 50/50, отиват в журито при нея и тя има свободата да ги насочи в определени посоки, да се сближи с тях и заедно да коментират нещата.

Като гледам Мила също най-вероятно ще отпадне, така че това ще е още няколко дни, в които нито един човек от другия лагер няма да се е присъединил към журито и Йоана ще може да продължи евентуалната стратегия, която й приписвам. 😁 говорейки за Мила, беше смешно, че тя сама се промотираше като позитивен играч, а участваше в този сегмент в предаването вчера, където практически изкара всички, освен Ганка и Зоран - пълни некадърници.

# 561
Смятам, че другия път Ани, Ванко, Карин и Алекс ще изгонят Денис, а по-следващия път ще си стиснат ръцете за Алекс.
И остават Бо, Зоран, Ани, Кари и Ванко и става интересно. Simple Smile

# 562
Лелеее хора, изпитвам голямо възхищение към вниманието ви по време на промота и странични видеоклипове. Не отворих спойлерите за промото, гледах го, но хал хабер си нямах, че Драго има мидичка на амулета, камо ли да я видя и разпозная.
На първото видео с Карамазов нищо не видях, на второто ми направи впечатление стрелбата на Борислава, която не сме виждали. Даже се изплаших, че е на индивидуална битка с Мила и си заминава тази вечер, ама грам не видях, че покрай нея имало други участници.
Абе май май мога съвсем спокойно да си гледам промотата, защото чакам да го видя тоя спойлер, както Драго чакаше идол Grinning Laughing

# 563
Смятам, че другия път Ани, Ванко, Карин и Алекс ще изгонят Денис, а по-следващия път ще си стиснат ръцете за Алекс.
Денис ще го гледаме на финал според мен, заедно с Алекс и Зоран. Това са тримата човека, на които им се точат от началото и все не могат да ги изгонят Satisfied

# 564
Никой от участниците не може да бъде и за миг спокоен към момента.
Неизвестности много и можем само да гадаем кой, кога и дали ще си тръгне.

# 565
Сега ще се юрнат всички да търсят идол. Старателно.

# 566
Сега ще се юрнат всички да търсят идол. Старателно.

Крайно време е!

# 567
Скрит текст:
От един лайф останах с впечатлението, че Денис стига най-далече (може би до финал) от Йо, Бо и Денис. Уж на шега му пожелаха успех. Тогава Йо се намеси и прекъсна темата. В следващия епизод я изгониха.
П.П. Може би си беше просто шега.

# 568
Скрит текст:
Епизодът ме изпълни на макс! Браво на Зоран и Борислава. 😎 Дано и двамата стигнат финала!

За последен път слушам промото и се водя по него. Само ме объркват (защото аз се хващам за всяка думичка и я нищя и даже търся конспирации в нея). Ако не бях слушал промото, щях да съм спокоен и сигурен, че Ганка ще е изгонена, а сега така извъртяха нещата, че да очаквам точно обратното. Въпреки всичко се убедих сам себе си, че ще е Ганка и писах тук, така че не, не бях изненадан от нищо.
И за каква грешка при гласовете говореше Владо Пенев в промото снощи, като всичко беше изчислено и изиграно перфектно. Нямаше грешка при преброявяне на гласове. Както и да е, няма значение. Тъпо, ама за последно им се хващам на въдицата с тези малоумни промота.

Скрит текст:
Просто гледах и се кефих, че има българи, които знаят как се играе тази игра и го правят толкова умело и хитро. И така го правят, че даже после да не се сърдят на тях. Защото сега Ванко и Алекс например ще обвинят Анелия. Да, тя поддаде на стратегията на Бо, но за конкретния съвет и тя беше изиграна и хваната неподготвена. Вижте и реакциите. Не е очаквала това за Ганка на 100%

В случая решаващия момент за мен в днешния епизод беше подслушването на Бо (е не като Тони да се катери по дърветата) на Ванко и останалите, докато уж търси идола. Знаем, че Ванко говори по-гръмогласно и се чува, малката палмова горичка беше съвсем наблизо, та сигурно е чула ясно как се разбраха да заблудят врага, че са съгласни да гласуват за Алекс, но те ще стрелят по Денис.
Манипулацията на Бо започна още с масажа в морето. Не знам защо никой не писа за това.
Докато чешаше егото на Ванко и го масажираше Бо му пусна мухата в главата за Алекс. Малко по-късно, Ванко роди иначе умната идея (факт) да се съгласят с нея, за да няма драми на съвета, но те вкупом да насочат гласовете си срещу Денис. А защо Денис? Ами защото Ани не иска да е Бо, а за Зоран никой не иска. Това е според мен.
Ако Бо не ги беше чула, то Зоран трудно щеше да вземе решение на кой да сложи идола. На Денис или на Бо.
После Ани направи сериозна грешка (гледайки от камбанарията на тяхната коалиция само), като чистосърдечно си каза на Зоран, че тя няма да гласува за Алекс, както тя самата иска, защото искала да се реабилитира пред Ганка и стария си съюз. Не спомена името на Денис, но Зоран вече знаеше... Е, след това изказване, Зоран на 100% е бил сигурен вече, че наистина е Денис и инфото на Бо е вярно.

Забележете, че когато Бо и Зоран отидоха в горичката да се наговарят и когато Зоран и показа по един много як начин идола (евала), имаше изрязани кадри. Разговора беше накъсан и малко нон-сенс. Изрязали са думите в които се уговарят да изгонят Ганка, за да е много по-голям шока за масовия зрител.

А онова, което се разигра на съвета според мен беше само за шоуто. Зоран е режисьор, много умело преценява хората и много точно е разчел Ванко. Който, каквото мисли веднага си го изстрелва (особено когато е в силата си и се чувства защитен). Е, той се чувстваше сигурен в себе си и че е в безопасност и че този път са ги надиграли (хах) и може би за това беше и толкова приказлив... А Зоран просто го изложи пред българската Сървайвър аудиторията. Опасен е този македонец. Според мен дори и да си беше премълчал, Зоран вече беше взел решението да спаси Денис.
Каквото и да е било, минало е вече, но Ванко влиза с гръм и трясък в родния ни фоклор, като първия участник, който казва за кого е гласувал преди да се прочете вота?! И то в сезон със скрит идол???!!! WTF?! 😮🤐
За да сме съвсем точни, защото четох всякакви интерпретации на думите му ето какви точно бяха репликите между двамата в тази култова вечеринка: 🤣
Зоран: За кого гласува? Важно е да знам!
Ванко: Ще разбереш...
Зоран: Ама не е за Алекс?
Ванко: Не!
Ванко: Много ме напряга.
Зоран: Денчо ли
Ванко: Да
🙄😥😂
-
Зоран: Не ми се сърди
Ванко: Кой
Зоран: Ти на мене
Ванко: За какво да ти се съдря?
Зоран: По принцип.

Grinning

Останалото е история!
А отмъщението на Бо е в сила и е отровно болезнено. Последователно си заминаха: Джулиана, Драго и сега сърцето и спойката на голямата коалиция, Ганка. Следващата жертва според мен ще е Карин (тук ще ми е интересно обаче Зоран какво ще направи), освен ако няма някакъв обрат с нов идол или нещо друго.
В момента твърдото ядро е 3-3, но след като Ганка я няма, то Ани по-скоро вече ще играе открито със Зоран и Бо, които тя лично харесва и това се вижда от километри. Няма как да е в отбор с Алекс и Ванко.
Така че всичко онова което започна с хода на Бо да издърпа Ани на онази първа награда за Мапурондо, сега започна да се отплаща. И всичко беше направено когато трябва във времето. Леко, плавно, постепенно. А не юруш веднага с големите ходове и после какво? Заминаваш си.
Браво на Бо и Зоран! Simple Smile

Финални думи за Ганка.
Радвам се, че беше елиминирана, защото беше главата и мозъка на отбора на който аз лично не симпатизирам. И тя беше много сериозна заплаха и пречка. Като цяло добра игра, определено ще се запомни. Силна социално, без да блести, но добра и в игрите. Грешката и беше, че доста авторитарно се налагаше и дойде момент в който останалите просто не я слушаха вече. А точно тогава трябваше да я слушат! Ганка не е виновна, че се провалиха. Тези около нея я провалиха. Но Ганка също допусна груба грешка, за която тя вече сама си е виновна. На съвета на който изгониха Джулиана, още тогава трябваше да изгонят Борислава и играта щеше да е тяхна, но тя предпочета да махне човек дразнител вместо човек, пречка в самата игра. Емоциите взеха връг над стратегията при Ганка и това и изяде главата.

Относно някои обвинения за намеса на продукцията. В Сървайвър тези неща много трудно биха се получили. И да го има, не е водещо или не толкова явно и съществено, както в другите реалити формати.
Защо само Зоран, Бо и Йо намирали скрити идоли. Ами не е вярно! Алекс и Ивайло също намериха. А Йо дори не използва нейния идол.
Аз ще го кажа така: Който търси намира!
Кой е умен и интелигентен човек също намира. Който чете и живее в и за играта, винаги ще има предимство пред останалите. Така е и в реалния спорт. Много често сме се чудели, защото късмета е със силните? Ами защото са силни и го търсят. Понякога се случва птичето да кацне и на наистина по-слаб играч (Ивайло например, който и се наигра даже) или отбор, но тези неща са веднъж на години. И остават в историята и се коментират после като грандиозните изненади в света на спорта.

С уточнението, че не съм гледала нищо извън епизодите и не знам точните думи на Владо П. - ако е сигурно, че коментарът му е  бил за снощния епизод, дали не е имал предвид грешката на Ванко? Не е грешка при самото броене/отчитане на гласовете, но си е грешка да издадеш гласа си преди броенето им, при това видя се с какви последствия.

# 569
Денис ще го гледаме на финал според мен, заедно с Алекс и Зоран. Това са тримата човека, на които им се точат от началото и все не могат да ги изгонят Satisfied
Ще съм супер шокиран ако не се обединят другите да изгонят Зоран - хем голямо уважение за него, но и ще е разочарование, че другите не са осъзнали колко опасен е той и не са намерли начин да го изкарат от играта.
Между другото очаквам да се събудят за него и да е мишена скоро.

Общи условия

Активация на акаунт