🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 549
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 540
Очудващо е как едно предаване може да ти срине имиджа в нечии очи.Ванко като инфлуенсърче винаги ме е кефил,следя го отдавна,ма то как да разбереш там,че няма гънки на тавана.
А с Ганка са си лика-прилика.Изобщо за мене това момиче не блесна с чак такъв интелект какъвто и се приписва.
Не била гледала сървайвър изобщо,айде айде.Кой смятащ себе си за преуспял със собствени усилия,няма да изгледа сезоните,когато разбере,че е избран за участник ?!? Лъже най-нагло. Обича мелодрамата тя.
И да,устните и са правени ( някъде назад се коментираше) , и то нескопосано направени.

# 541
Хех,
Йо и Бо пък си имаха Жоро и Док, които ги злепоставиха много.
Зоран сам се спаси, като се държа като жертвено агне и каза много истини. 😉
Не вярвам да спечели Зоран, прекалено яко гори, не знам...

Док злепостави най-вече Мила, която също е (беше) от другата коалиция.

Ако Ванко, Зоран и Кари се познават предварително, това е много нечестно спрямо останалите. Мой любимец никога не би бил някой от тях, дори само по тази причина.

Може ли някой да ми припомни защо Карин си даде предимството на Зоран?

# 542
  • София
Респектирана от жеста му да се откаже от видеото на близките си, за да гледат останалите сървайвъри техните лични видеа.

# 543
Аха, благодаря! Grinning

# 544
Очудващо е как едно предаване може да ти срине имиджа в нечии очи.Ванко като инфлуенсърче винаги ме е кефил,следя го отдавна,ма то как да разбереш там,че няма гънки на тавана.
А с Ганка са си лика-прилика.Изобщо за мене това момиче не блесна с чак такъв интелект какъвто и се приписва.
Не била гледала сървайвър изобщо,айде айде.Кой смятащ себе си за преуспял със собствени усилия,няма да изгледа сезоните,когато разбере,че е избран за участник ?!? Лъже най-нагло. Обича мелодрамата тя.
И да,устните и са правени ( някъде назад се коментираше) , и то нескопосано направени.
Аз пък мисля че Ганка е доста умно момиче, предвиди доста ходове и като цяло беше властна може би точно защото виждаше неща, които другите от нейната коалиция не виждаха. И в това няма нищо лошо! И като цяло не й симпатизирах, но на черното не мога да кажа бяло... А относно устните й - не са удачни подобни коментари, все пак обсъждаме играта нали?  Аз пък мисля че устните й са страхотни 😉

# 545
Респектирана от жеста му да се откаже от видеото на близките си, за да гледат останалите сървайвъри техните лични видеа.

Не искам да обезценявам жеста защото Зоран ми е любимец, но това решение си беше no brainer. Аз нямаше да се замисля дори. Само пълен идиот би избрал да си гледа неговото видео.

# 546
  • София
Разбира си, абсолютно е така, не отричам.
Аз единствено за този ход имах някакви съмнения от някакв помощ от продукцията, но само леки. Останалите си имаха логика. Бо наддаваше с много малко и вяло и я гледах как броеше и пресмяташе нещо, вглъбена в нейните схеми. Сигурно си е казала, че третата скрита награда ще е нещо важно и стреля директно с 7000. И успя! Факт е, че всички бяха отишли да се наплюскат на този търг, докато тя мислеше за посланици и арбитри. Ами ест. че съдбата ще и намигне и помогне.
Който търси намира, същото писах и за идолите.
Докто това с видеото точно на Зоран, който и преди това беше доста активен на търга, маааааалко дойде повече. А и той е режисьор и знае как да изиграе такава сценка, че да се получи автентично и да трогне хората.
Но така или иначе два бяха ключовите моменти (не отнетия глас на Ани, не огърлицата на Зоран):
1) Бо, която чу Ванко да се цепи, че ще ги заблудят за Алекс и ще стрелят по Денис
2) Намерения идол от Зоран.

# 547
Денчо,  в момента в който Зоран срязва въжето затегнато
 около врата му от Гаванка:

Зоран каза - "На моя бъдещ актьор". 
Това би могло да е намек, че Денис се прави на умряла лисица много майсторски.
Wink

# 548
avi10
Цитат
згледах и двата епизода на Ваня с Владо.Направи ми впечатление,че Владо два пъти каза "след три дни всичко приключва".Та се зачудих,как само три дни?!Нещо не ми се връзват нещата.

Ваня каза още в началото, че това интервю с Владо е направено 3 дена преди финала. Аз за това само слушах, опасявайки се да не стане с Фермата... Но слава богу нямаше никакви спойлери.
Имаше голям спойлер даже. Коментирано е в темата.

# 549
  • София
Не отварям спойлери. И какво е било? Аз само слушах Владо, не съм гледал.

# 550
Едни от най-изкефващите кадри на съвета.
Четох че сте коментирали защо журито се радва толкова.
Аз имам малко по-радикална хипотеза -
може да са се обзалагали какво ще стане.  Simple Smile

Както винаги - моите гифове може да се използват от който пожелае
и за каквото пожелае. Така или иначе авторското право нито е
мое нито на човека държал камерата Wink

# 551
На мен ми е интересно ако Ванко беше казал името Бо например, Зоран щеше ли да му повярва!?

Иначе много, много глупава постъпка. 🤐

# 552
Не отварям спойлери. И какво е било? Аз само слушах Владо, не съм гледал.
Дали са играта от днес. Бо стреля с нещо като арбалет, до нея изправени стоят Ванко, Денис, Анелия, Карин, Зоран, а Алекс лежи до тях.

Сега като казвате наистина радостта на тримата от журито е заради бас. Очевидно Йо е познала.

# 553
  • София
В интерес на спойлера, не се виждаше кой лежи до тях. Но аз лично предположих, че е Алекс, защото сме я виждали и друг път да си полягва на състезания....

# 554
Между другото в част 1 от интервюто на Карамазов се вижда за секунда и Драго като член на журито, а по това време той е още в играта за нас, но това не сме го видели. Аз превъртах 30 пъти, защото ми заприлича на Ванко, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт