🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 542
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 510
Оле колко ще стискам палци Мила да я отвее Ганка....Ганка също опита да бъде стратег знам, че не е гледала предишни сезони и се възхищавам, колко естествено усети играта и я изигра до тук. Но тя носи някакъв емоционален багаж, който не пуска. За това емоциите й я закопаха.
Иначе Добре игра Ганка, даже уникално, за някой, който не е гледал предаването ( тук ми се струва, че лъже), но щом казва, така да е.

# 511
  • В светлината на слънцето
Не знам кои други, но искам Зоран и Бо сред финалистите. Чуден епизод!

# 512
  • Другата България
В духа на последните постове - тъп, по-тъп, най-тъп. Що е то? Брадат човек. Ужас, чак не е за вярване, и това нещо е "изяло" мястото на евентуално стойностен играч. Че трябва да има и такива - факт, но нима Ивайло не беше достатъчен? Ивана? Сашка? Защо и Ванко? Риторичен въпрос, знам, но този остана, а Ганка е навън. Затова го исках аут, какво да му гледам сега? Да го слушам? Тръпки ме побиват. Та той и един прът не можа да сглоби!
Денко също ме дразни, той пък няма да търси идол, за да не прави крачки, които му изразходват енергията. WTF? Дотук стигна, защото е удобен, точно като Сашка, другата, която не се хаби за идол. Хайде тя е ясна, ама на Денис това ли му е мечтата? Да е пИонка в Сървайвър?
Мъчно ми стана за Ганка. Добър играч беше, дано се върне. Мислещ играч, но не можА да надиграе Зоран. За мен Кари спокойно можеше да е на мястото й, тя е доста по-харесвана от журито ако е на финал със Зоки, а на него ще имат да му връщат. Сега му се радват на ходовете, но накрая да не стане игрИчка - паричка...
Загуби се интригата, дано да е за кратко. Много интересно е как ще се развият нещата вътре в коалицията, дали ще "стрелят" по Кари и Ванко /което е най-логично за мен, осъзнавайки, че Сашка е "безопасна игла"/, или ще се започнат един друг.
"Не ми се сърди."
"Защо?"
"..... по принцип..." JoyJoyJoy

# 513
Ама той Ванко си го слуша Зоран.

- За кого гласува?
- Денис.

- Не ми се сърди.
- Добре.

Мисълта и говорът му текат в идеална права линия. Могат да го ползват за нивелир.

# 514
  • Sunshine state
Ама той Ванко си го слуша Зоран.

- За кого гласува?
- Денис.

- Не ми се сърди.
- Добре.

Мисълта и говорът му текат в идеална права линия. Могат да го ползват за нивелир.
🤣 Нямам думи просто. 😁

# 515
Забелязахте ли при изгонването на Ганка, как Йо, Джули и Драго се радваха и удряха ръцете? Драго уж я харесваше, а аз лично видях 3 сигурни гласа срещу нея ( в случай, че победи Мила и стигне финал).
Исках да кажа, че Йо е уникална, дори на съдийската скамейка ги играе всичките. Разделиха Йо и Бо, но Йо продължава играта и ги обработва явно в лагера и отвътре. Тя знае и е гледала за вота накрая. Като гледам Драго и Джули са й в ръцете, в случай, че Бо Стигне финал. Стратег до последно е Йо.

# 516
  • САЩ
Преименувайте си темичката на "Фенклуба на БО и ЗО (и А и Йо)", или на бъ/зъ/йъ/аъ, аман!
Тая била горделива манипулаторка, оная била вечно гладна, другия бил глупав, а последния тъп! А оная на острова ми идва "too much"...
НИКОЙ ОСВЕН ВАС НЕ РАЗБИРАЛ ИГРАТА "СЪРВАЙВЪР"!
Ма то какво има да й разбираш на тая игра?! Да не би да е ядрена енергетика, че да не я разбереш?!
Лицемерие, подлост, двуличие, подигравка, завист и злоба - това ли  му е трудното да се разбере?
Един идол, който се подхвърля целенасочено на определено място, за което се знае, че там даден участник се навърта!
Игри за имунитет, които пак могат да са манипулирани, защото се знае в какво са силни или слаби участниците...
Защо не дадете на ЗО, който с тениска все си прикрива коремните мазнинки, едно плуване и катерене, тъкмо да си стопи коремчето?
Ще види имунитет през крив макарон!
За да е честно и почтенно, призовавам продуцентите да се тегли чоп, каква да е имунитетната игра преди всяка игра!
И всичко от тъй наречения търг да бъде похлупена чиния, и всички чинии да са на масата, без ред и без номера, да се наддава абсолютно на сляпо!
А за тоя идол нямам думи! Чиста продуцентска гавра!
Най-достойните играчи в този сезон вече заминаха към острова, ама го гледам, за да се насладя (евентуално) на отпадането на най-неприятните ми, а ма точно, точно преди заветните парички...
Сега коалицийки, прецакване, ама паричките са само за един!
Ще видим кой ще се смее последен...

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 03:39 от Multimedia

# 517
  • Sunshine state
Айде като толкова не ти харесва и предаването, и темата, да пишеш другаде. Аман от недоволни Ганковци. 😂

# 518
Който иска, да пише в темата. Всеки има право да си разбира играта, както намери за добре. Важното е да я гледа Wink. Освен това, ако всички са на едно мнение, не се получава добра дискусия.

# 519
  • Другата България
Да си пише за играта.
А не да дава наклон на останалите как да я разбират и какво да пишат.

# 520
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,хайде сега.Има резон в думите му.
Ако Зоран не беше намерил идола,той и Бо си заминаваха.Коалицията им щеше да бъде унищожена още на днешния съвет.
Как пък все те намират идол,точно когато е най-напечено при факт,че и други търсят?!Някак си на тези двамата много взеха да им се получават нещата като на тепсия.

# 521
  • София
Епизодът ме изпълни на макс! Браво на Зоран и Борислава. 😎 Дано и двамата стигнат финала!

За последен път слушам промото и се водя по него. Само ме объркват (защото аз се хващам за всяка думичка и я нищя и даже търся конспирации в нея). Ако не бях слушал промото, щях да съм спокоен и сигурен, че Ганка ще е изгонена, а сега така извъртяха нещата, че да очаквам точно обратното. Въпреки всичко се убедих сам себе си, че ще е Ганка и писах тук, така че не, не бях изненадан от нищо.
И за каква грешка при гласовете говореше Владо Пенев в промото снощи, като всичко беше изчислено и изиграно перфектно. Нямаше грешка при преброявяне на гласове. Както и да е, няма значение. Тъпо, ама за последно им се хващам на въдицата с тези малоумни промота.

Просто гледах и се кефих, че има българи, които знаят как се играе тази игра и го правят толкова умело и хитро. И така го правят, че даже после да не се сърдят на тях. Защото сега Ванко и Алекс например ще обвинят Анелия. Да, тя поддаде на стратегията на Бо, но за конкретния съвет и тя беше изиграна и хваната неподготвена. Вижте и реакциите. Не е очаквала това за Ганка на 100%

В случая решаващия момент за мен в днешния епизод беше подслушването на Бо (е не като Тони да се катери по дърветата) на Ванко и останалите, докато уж търси идола. Знаем, че Ванко говори по-гръмогласно и се чува, малката палмова горичка беше съвсем наблизо, та сигурно е чула ясно как се разбраха да заблудят врага, че са съгласни да гласуват за Алекс, но те ще стрелят по Денис.
Манипулацията на Бо започна още с масажа в морето. Не знам защо никой не писа за това.
Докато чешаше егото на Ванко и го масажираше Бо му пусна мухата в главата за Алекс. Малко по-късно, Ванко роди иначе умната идея (факт) да се съгласят с нея, за да няма драми на съвета, но те вкупом да насочат гласовете си срещу Денис. А защо Денис? Ами защото Ани не иска да е Бо, а за Зоран никой не иска. Това е според мен.
Ако Бо не ги беше чула, то Зоран трудно щеше да вземе решение на кой да сложи идола. На Денис или на Бо.
После Ани направи сериозна грешка (гледайки от камбанарията на тяхната коалиция само), като чистосърдечно си каза на Зоран, че тя няма да гласува за Алекс, както тя самата иска, защото искала да се реабилитира пред Ганка и стария си съюз. Не спомена името на Денис, но Зоран вече знаеше... Е, след това изказване, Зоран на 100% е бил сигурен вече, че наистина е Денис и инфото на Бо е вярно.

Забележете, че когато Бо и Зоран отидоха в горичката да се наговарят и когато Зоран и показа по един много як начин идола (евала), имаше изрязани кадри. Разговора беше накъсан и малко нон-сенс. Изрязали са думите в които се уговарят да изгонят Ганка, за да е много по-голям шока за масовия зрител.

А онова, което се разигра на съвета според мен беше само за шоуто. Зоран е режисьор, много умело преценява хората и много точно е разчел Ванко. Който, каквото мисли веднага си го изстрелва (особено когато е в силата си и се чувства защитен). Е, той се чувстваше сигурен в себе си и че е в безопасност и че този път са ги надиграли (хах) и може би за това беше и толкова приказлив... А Зоран просто го изложи пред българската Сървайвър аудиторията. Опасен е този македонец. Според мен дори и да си беше премълчал, Зоран вече беше взел решението да спаси Денис.
Каквото и да е било, минало е вече, но Ванко влиза с гръм и трясък в родния ни фоклор, като първия участник, който казва за кого е гласувал преди да се прочете вота?! И то в сезон със скрит идол???!!! WTF?! 😮🤐
За да сме съвсем точни, защото четох всякакви интерпретации на думите му ето какви точно бяха репликите между двамата в тази култова вечеринка: 🤣
Зоран: За кого гласува? Важно е да знам!
Ванко: Ще разбереш...
Зоран: Ама не е за Алекс?
Ванко: Не!
Ванко: Много ме напряга.
Зоран: Денчо ли
Ванко: Да
🙄😥😂
-
Зоран: Не ми се сърди
Ванко: Кой
Зоран: Ти на мене
Ванко: За какво да ти се съдря?
Зоран: По принцип.

Grinning

Останалото е история!
А отмъщението на Бо е в сила и е отровно болезнено. Последователно си заминаха: Джулиана, Драго и сега сърцето и спойката на голямата коалиция, Ганка. Следващата жертва според мен ще е Карин (тук ще ми е интересно обаче Зоран какво ще направи), освен ако няма някакъв обрат с нов идол или нещо друго.
В момента твърдото ядро е 3-3, но след като Ганка я няма, то Ани по-скоро вече ще играе открито със Зоран и Бо, които тя лично харесва и това се вижда от километри. Няма как да е в отбор с Алекс и Ванко.
Така че всичко онова което започна с хода на Бо да издърпа Ани на онази първа награда за Мапурондо, сега започна да се отплаща. И всичко беше направено когато трябва във времето. Леко, плавно, постепенно. А не юруш веднага с големите ходове и после какво? Заминаваш си.
Браво на Бо и Зоран! Simple Smile

Финални думи за Ганка.
Радвам се, че беше елиминирана, защото беше главата и мозъка на отбора на който аз лично не симпатизирам. И тя беше много сериозна заплаха и пречка. Като цяло добра игра, определено ще се запомни. Силна социално, без да блести, но добра и в игрите. Грешката и беше, че доста авторитарно се налагаше и дойде момент в който останалите просто не я слушаха вече. А точно тогава трябваше да я слушат! Ганка не е виновна, че се провалиха. Тези около нея я провалиха. Но Ганка също допусна груба грешка, за която тя вече сама си е виновна. На съвета на който изгониха Джулиана, още тогава трябваше да изгонят Борислава и играта щеше да е тяхна, но тя предпочета да махне човек дразнител вместо човек, пречка в самата игра. Емоциите взеха връг над стратегията при Ганка и това и изяде главата.

Относно някои обвинения за намеса на продукцията. В Сървайвър тези неща много трудно биха се получили. И да го има, не е водещо или не толкова явно и съществено, както в другите реалити формати.
Защо само Зоран, Бо и Йо намирали скрити идоли. Ами не е вярно! Алекс и Ивайло също намериха. А Йо дори не използва нейния идол.
Аз ще го кажа така: Който търси намира!
Кой е умен и интелигентен човек също намира. Който чете и живее в и за играта, винаги ще има предимство пред останалите. Така е и в реалния спорт. Много често сме се чудели, защото късмета е със силните? Ами защото са силни и го търсят. Понякога се случва птичето да кацне и на наистина по-слаб играч (Ивайло например, който и се наигра даже) или отбор, но тези неща са веднъж на години. И остават в историята и се коментират после като грандиозните изненади в света на спорта.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 06:58 от Diavolo

# 522
  • Стара Загора
Да си кажа и аз мнението за Ганка. Умна и интелигентна, съизмерима  с Бо, нооо...не си е "написала домашното " за Сървайвър. Недопустимо е за мен да участваш в реалити, да искаш да печелиш, дори да победиш, без предварително да се подготвил и да разчиташ само на честност и природна интелигентност. Браво на Бо , Зоран, Йо , Анелия . Те поне знаят къде са отишли и какво се очаква от тях.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 08:53 от wanconboy

# 523
  • София
avi10
Цитат
згледах и двата епизода на Ваня с Владо.Направи ми впечатление,че Владо два пъти каза "след три дни всичко приключва".Та се зачудих,как само три дни?!Нещо не ми се връзват нещата.

Ваня каза още в началото, че това интервю с Владо е направено 3 дена преди финала. Аз за това само слушах, опасявайки се да не стане с Фермата... Но слава богу нямаше никакви спойлери.

Зоран като дебнещ плячката крокодил! 😉

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 08:41 от Diavolo

# 524
  • Другата България
Денис знае къде е отишъл??? Joy
В сезон на скрит идол не иска "да прави крачки да го търси, за да не изразходва енергия"? Rage
И явно и той е ревал за ядене, ама до преди два епизода беше незнайко в джунглата, та ни е спестено мрънкането му. И по-добре.
Та Денко е още в играта само заради късмет и удобство на Бо и Зо. Засега.
Що се отнася до Ганка, то аз се надявам да се върне в играта.
Ясно е, че Мила ще отпадне служебно довечера.

Общи условия

Активация на акаунт