🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 599
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ти Bengun, аз от проверяване през 5 Мин не зная как съм го изпуснала. Благодаря мила Мари ❤ Отивам да гледам 😘

# 496
  • София
Доживяхме! Око за око ,зъб за зъб! Йо е отмъстена!
Епизодът на Зоран! Имунитет,идол,арбитър-оставаше да го изгорят за Алекс.Тя за мен е Вечната Амбър. Simple Smile
А как точно само го показа на Бо онова малко,сладко идолче-направо щях да го разцелувам.
Това са моите хора-Бо и Зоран-прекрасни сте! Yellow Heart Purple Heart
Всичко им беше по конец-включително и защитата на Ани,че да не й набиват канчето после.
И бързото интервю на Зоран с Ванко преди четенето на гласовете.
Няма да заспя спокойно,ако не го напиша- “МИ за Денчо, Бе!” Sweat Smile

# 497
И като говорим за Ванко и някои други участници (не бих ги нарекла чак играчи), непонятно ми е как може да влезеш в игра, която не знаеш как се играе... или си супер самонадеян или наистина глупав.

# 498
И като говорим за Ванко и някои други участници (не бих ги нарекла чак играчи), непонятно ми е как може да влезеш в игра, която не знаеш как се играе... или си супер самонадеян или наистина глупав.

Те двете са свързани. За да си самонадеян, така че да вредиш на себе си, се изисква да не познаваш лимита на собствените си възможности (т.е. да ти липсва самооценка/авторефлексия/интроспекция). За мен това прави един човек глупав.

Същото важи за тези, които се възприемат за “много умни” и “силни играчи”. Много умните хора винаги страдат от това още колко не знаят. А силният играч винаги ще се притеснява дали е сметнал/премислил всичко правилно. Тези, които се самопровъзгласяват за такива, ги виждаме какви ги творят - “За Денко, брат. Мноу мъ дразни.” 🤣

# 499
Честно казано, на мен също ми идват в повече стратегии на Бо и Зоран. Ако играта е само в такъв тип стратегии, защо е нужно да е на диво място и на другия край на света?

# 500
И аз много се кефя на тая тема и на това, че най-сетне намирам хора, които гледат истинския Survivor и разбират играта.

В България тв риалити игрите са супер криворазбрани, явно ни трябва време. Тук стратегия е мръсна дума, ама то какво да очакваме от хора, които участват в телевизионна игра и не смеят да си признаят, че са там за парите и наградата...

# 501
  • София

За Ванко и двете, като  според мен определено в повече е второто. Но като цяло - липсата на предаването от ефир в България прекалено много време, лансирането на  предавания, в които "стратегия" е мръсна дума или равна на лицемерие и/или победителят се определя от зрителите.

За епизода - радвам се, че успяха Зоран, Бо и Денис, но и малко ще ми липсва Гани. Така другата група остана само с ...как да го кажа,  хора без особена идея за играта, предаването и що е то стратегия. Изключвам Кари, но според мен тя така или иначе никога не застана категорично към конкретна коалиция, гледа себе си, донякъде Ванко и като цяло си се приближава безпроблемно към финала.

# 502
И на мен някак ми стана тъжно, че Ганка си замина преди Ванко и директно, заради неговата глупост. Не я харесвам, но заслужаваше малко по-достоен завършек от тази трагикомедия, която се разви.

Сега нищо не пречи на Бо/Зо/Денчо + Ани да стигнат до полуфинала и евентуално там с игри, или както ще става да си определят честно и почтено кой ще иде на финала. Все пак си мисля, че ще има някакъв обрат - дали най-сетне шматките ще намерят идола, или някой от тях ще спечели имунитетна игра в ключов момент преди полуфинала. Няма да е в стила на този сезон всичко да се развие по мед и масло за новия силен съюз и да се придвижат заедно до полуфиналите в пълен състав. Въпреки, че не крия симпатиите си и към четиримата (Бо, Зоран, Денис и Анелия), та нямам против да гледам "скучно" доиграване на сезона и финал, където всеки финалист ще ме зарадва като победител. Не вярвам това да се случи обаче. Ще се завъртят нещата така, че поне един от Карин, Ванко и Алекс ще се пръкне на финала.

# 503
gg_, да, съгласна съм.

Някак не мога да се сърдя на хора, които не разбират играта, когато реално не са я гледали.
Вчера я обяснявах на една приятелка, която за първи път гледа сега и и тя мисли като масата български зрители.

Само ми е чудно защо се опитват да я играят хора, които не са гледали/не познават играта, но в крайна сметка е нормално да се започне отнякъде.

Аз за първи път гледам бг сървайвър и определено не е толкова зле, колкото очаквах, трябва да призная.

# 504
  • София
Честно казано, на мен също ми идват в повече стратегии на Бо и Зоран. Ако играта е само в такъв тип стратегии, защо е нужно да е на диво място и на другия край на света?
Не е само стратегии, има адаптивност, кой колко издържа на тези условия. Участници споделят, че са хапани от скорпиони, ето утре Мила от змия. Много удря по психиката това, че си на място като това без хора наоколо, дива природа, да се откъснеш от света. В ИВ "плажът на отшелника" беше под къщата на Бялото Мите, който им беше наставник първи сезон. Така че там никой не е бил сам.

Игрите обаче също имат значение на този етап, но силните играчи, за каквито се мислят някои, не са никак силни, една игра не са взели. Тук не е Олимпиада кой тича най-бързо, в тази лига Кари си се състезава със спортисти и е добра. Тя Кари разбира играта, само я дадох за пример. Нея я мори гладът. Ванко обаче не е никак силен играч, нито като ум, нито като психика, няма издръжливост като някои другите.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 01:48 от Niya-

# 505
Две неща искам да кажа.

1. Ванко официално е най-глупавият играч в историята на българския Сървайвър!

2. За мен имаше много по-сигурно отиграване, защото така Зоран, Бо и Денис рискуваха да отпадне един от Бо или Денис. Можеше примерно Бо да спаси Денис, Зоран има огърлицата за имунитет, Зоран играе идола за Бо и така няма какво да се случи, един от петицата със сигурност си заминава. Докато в настоящия ход имаше риск ако не изиграят идола правилно.

Точно така.
Нямаше да си тръгне Алекс. Щяха да гласуват другите за Бо и Зоран да я спаси.

Страхооотен Зоран! ❤️❤️❤️
Чудесен епизод, прекрасно предаване, любим мой Сървайвър!!
Ганка не си тръгна достойно, пак тъпи обвинения към Ани, досадница.
И все пак искам Ганка да бие Мила!

# 506
Май няма да може да я бие утре Ганка Мила. Имам съмнения дали изобщо ще има дуел. Днес Мила много ни я показваха, мисля си, че е за последно. Дано само ухапването да не е било сериозно, но и това го има в Сървайвър - независещи от играча обстоятелства могат да сложат край на приключението.

Дано все пак всичко е било наред и гледаме дуел между двете утре. И двете са мотивирани да победят, ще е интересна битка. Аз ще съм си за Мила така или иначе, дано просто монтажа на промото да е страшен, а самата ситуация да е била по-безобидна.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 02:30 от Bengun

# 507
Ох, дълъг пост ще е.още в предния епизод забелязах, колко навреме дойде тази игра с търгът. Там бяха наистина човеци, храната споделиха(плащайки според изискванията), емоционалните видеа.... и това ако не е намеса на продукцията...но много по-фино от ИВ. Да ги разчувстват и объркат.
И все пак: горката Ани, Бо я заби, както и очаквах, не вярвах, че ще е толкова брутална, но време няма! Ани мислеше, че надига глас и се бори за независимост, а стана ход на Бо.

Бо - уникална е. Евала за търпението първо да махне Драго, за да задържи Ани. Днес малко беше на късмет със спечелването на Зоран ( имунитет и идол), но все пак, преди да загуби и да се отчая, тя винаги прави ход. Ето, този беше успешен! Звездите се подредиха и тя взимайки Ани днес ... си отмъсти за Йо.

За да не е дълго само за Зоран да кажа. По себе си съдя и е само мое мнение. Колко сме първосигнални хората. Имах го за арогантен, известен, не сменящ цял сезон жълтата си тениска интригант....
А той се оказа, поне в очите ми уникален играч и стратег, поне за първо ниво на новия сървайвър в БГ.  Хем е човечен, хем заядлив, хем непримирим, хем мислещ, хем приспособим. Евала!  Ето това е да обръщаш не само играта, а и мисленето на хората за себе си. За мен той стана победител.

# 508
  • Sunshine state
Любимият ми съвет дотук  и най-важното - Гани я няма! Последните й думи бяха доказателство колко злопаметна е. Никой дотук не държа сметка за изгонването си, дори Джулиана, само тя. Дано да отпадне от Мила, за пръв път ще викам за нея. 👍🏻
Ванко за пореден път доказа колко е глупав. Хак да му е.

# 509
  • Sofia
И на мен ми се струва,че дуел утре няма да има.Не съм фен на Мила,но ще е жалко,ако по такъв начин приключи играта за нея.Важното е да е добре./между другото,видях я днес Simple Smile/

Да отбележа и аз - страхотен епизод.Предполагах,че ще е Ганка,но въпреки това гледах с интерес.Пълнят ми душата Бо и Зоран,уникална игра правят.
Рано е още за прогнози,но ми се струва,че следващата,поела към острова,ще е Александра.

п.п.
Скрит текст:
Обещавали си билис Гани,Ани и Кари.Ама като си обещаваше с Йо,Бо и Зоран....тогава е друго,нали.Уж не беше там за парите,а защо го раздава обиден и разочарован... newsm78
Ееее, ама как така не разбра?! Като са си обещали Ани, Гани, Кари и той е било на красива гледка, луната изгрявала... Идилия!
С Бо и Йо не беше на красива гледка... Затова.
...
Ма как не се сетих и аз... ooooh!

п.п.п.Забравих днес да пиша по този повод:
Из социалните медии на участниците,които разглеждах, се загатна че Денис и Джулиана също са двойка? Някой да знае нещо? Хаха
Гледах стори на Туджаров,в който се майтапеше с Вальо и Елия,че не са единствените претенденти за "Един за друг" и отдолу снимка на Джу и Денис.Та,нищо чудно да има някаква истина в това. Wink

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 03:21 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт