🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 603
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 330
Ванко "стратега" ахахахаха.
Изобщо не му минава през втория етаж, че има и идол в играта ...

# 331
Добре какво пържи мозъка на Ванко така? Никога ли не е гледал Сървайвър?
Той е много доказан в професияятя си и мислех, че е умен и хитър мъж.

# 332
Тоя Ванко - силните играчи, като мен вика JoyJoy малко губи връзка с кораба майка.

# 333
Ами ето, Ганка е най-мислеща от нейната коалиция. То е очевадно, че трябва да изгонят Бо, която след Зоран, е най-големият стратег. Ама те, не, та не. И сега Бо един по един ще ги опатка.

# 334
  • Варна
Ванко "стратега" ахахахаха.
Изобщо не му минава през втория етаж, че има и идол в играта ...
То не му мина през главата, че говори високо и Бо не е глуха, къде търсим други мисли... Laughing

# 335
Добре какво пържи мозъка на Ванко така? Никога ли не е гледал Сървайвър?
Той е много доказан в професияятя си и мислех, че е умен и хитър мъж.
Аз-ът му. Прекалено е егоцентричен, за да мисли, че е нехаресван. И че може да е мишена за останалите.

И да, не е гледал Сървайвър. Но и да беше гледал нямаше да има особена разлика според мен.

# 336
Обещавали си билис Гани,Ани и Кари.Ама като си обещаваше с Йо,Бо и Зоран....тогава е друго,нали.Уж не беше там за парите,а защо го раздава обиден и разочарован... newsm78
Ееее, ама как така не разбра?! Като са си обещали Ани, Гани, Кари и той е било на красива гледка, луната изгрявала... Идилия!
С Бо и Йо не беше на красива гледка... Затова.
Общо взето, когато Ванко лъже и предава е стратегия, щото преди да гласува си признава, но когато останалите го правят са жалкари, долни, недостойни.

# 337
Страхотен обещаващ епизод се очертава, само едно не разбрах: Как точно Бо случайно чу уговорките за Денис?! Мнооого странно! Защо Александра случайно не чу , например?
Сега очаквам случайно Зоран да намери идола😀 Няма изненади, а Ганка се подвежда кой ще е спасеният и провалът там е сигурен🙃

PS: Ами познах- случайно , естествено🤣 Не е това играта за мен, не че не става интрига, просто хайде малко и случайността да се намеси, стига сценарни хрумки и режисиране на главните действащи герои.
Упорито продължавам изобщо да не харесвам Зоран- мазен ми е  и това си е!

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 21:35 от ellis

# 338
  • София
Вчера не успях да гледам епизода на живо, радвам се, че Мила е победила Драго, но днес 15 - минути кадри от Острова на изкуплението са прекалено много ефирно време за мен.

# 339
Много ми е неприятна Александра. Първо ми беше симпатична, но абсолютно не знае къде се намира. Конкурсите за красота и ергени са на друго място.
Хайде показаха къде е идолът.
Зораааааан!!!

# 340
Ейй, страшни следователи сте! Браво на Зоран, много ме кефи тоя човек.

# 341
Мхм, точно това което всички очаквахме - Зоран намери идола Joy

А Ванко стана да търси идола, защото коалицията му го помоли Joy Trollface Е това е жертва за отбора.

# 342
Ясно,хората са изненадани,защото Зоран наистина май няма да каже на никой,дори на БО и Денис може би. Дано коалицията му пресметне нещата. Ако някой от тях вземе имунитет буквално си имат всичко - идол,арбитър,имунитет и направо няма смисъл да се напрягат на този съвет. Срамота ще е да се прецака нещо.

# 343
Чиста  US  игра Hands Clap

# 344
Тази риба е доста по-лека за редене в сравнение с аналозите в други предавания и в част от Американските сезони. НО разковничето на играта е в конструкцията и стабилността на пръта.

Общи условия

Активация на акаунт