🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 608
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да, да, изгонването на Йо също ще се запомни разбира се. Да се случи такова нещо и то точно на Йо. Ирония на съдбата... 🙂

# 316
Към гледалите чуждия формат- предимството, което Кари подари на Зоран значима стъпка ли е?
В какъв смисъл значима стъпка?
За позитиви пред Зоран вероятно да, ако това визираш.

Дават ли някакво наистина ценно предимство? Например в ИВ често беше безсмислено/смешно предимството.

# 317
  • САЩ
О, манипулции със сигурност има от страна на продукцията, обаче вие сте в голяма грешка, ако си мислите, че те симпатизират на тоя или на оня!
Както вече казах, те симпатизират единствено на драмата, слагат сол в раната, стремят се към обрати, пикантерии и скандали, завръзват и развръзват панделки и възли...
За продукцията няма значение кой ще спечели и кой фен-клуб ще празнува, а има единствената цел да направи предаването си по-гледаемо!

# 318
Аааа, винаги има значение при кого отиват парите.

# 319
Ганка тъкмо ме беше подразнила много с драмата си срещу Анелия, но видеото от родителите ѝ и емоционалната ѝ реакция ме накара да я харесам много пак. Обратното мога да кажа за Анелия - олекна много с демонстративната неприязън към Драго и видеото от приятеля ѝ. И мъжа на Бо не ми хареса.
А, аз пък разбрах какъв ѝ е проблемът на Ганка. Тя живее в миналото, с всичките си тегоби от тогава, които проектира върху околните сега. И е чист егоист. Затова и не успя да чуе Анелия. Тя гледа само от нея навън. Как всичко, което околните правят се отразява на нея, но не си задава въпроса защо го правят. Тя винаги има коментар кой какво и е направил на нея, но обратното не. Нарича приятели хората, които я слушат и изпълняват волята ѝ, но проявят ли някаква своя мисъл и последват ли своите собствени желания стават предатели. Не мога да я харесам аз, не. Дори обратното.

За довечера може Зоран да спаси Бо, тъй като знае каква ярка мишена е тя. Ще видим.

# 320
Ох едно и също се повтаря .А дали щеше да бъде чута и разбрана ако се беше заинатила да гони Зоран да речем

# 321
Е, какво значи дали щяла да бъде изслушана, ако искала да гони Зоран?

То такива хипотетични сценарии може да си правим всеки ден. Дали Ванко и Драго щяха да искат да гонят Борислава, ако Борислава се държи с тях,така както Ганка го прави? Много ясно, че не, но това е безмислен сценарии, защото не е факт. Драго и Зоран също са доста различен тип мъже и характери, което си личи в подхода им към Анелия, така че никакъв паралел не може да се направи.

# 322
А, аз пък разбрах какъв ѝ е проблемът на Ганка. Тя живее в миналото, с всичките си тегоби от тогава......
Пред вид възрастта (25г) ѝ по време на предаването, миналото й не е било чак толкова отдавна. Има време да порастне.

# 323
  • Sunshine state
Мен вчера ме издразни как веднага наложи ситуацията с Анелия с някаква история с дядо си и как мразела хора, кито не й казвали истината. А майка й е искала да я предпази. И нея ли мрази? Малко не на място го каза това по мое мнение.

# 324
Имам чувството, че Денис ще ходи към острова днес. Дано греша

# 325
Махащата глави ако отпадне от Александра ще е голям цирк. Явно изолцията и е замъглила съзнанието, говори ги едни такива уверени, ама Карма ис ъ биЧ. Joy

# 326
Мила я харесвам, но понякога мълчанието е злато.

# 327
  • Sofia
Сега изгледах лайв-а на Гани и компания.
Когато Кари обясняваше защо е премълчала как ще гласува Анелия,и двете с Ганка потвърдиха,че ако Ганка е знаела,е щяла да насочи нещата по друг начин.Нищо,че твърдеше,че е щяла да гласува като Ани.
Ванко и той пускаше злобни коментарчета и за Йо,и за Ани.Обещавали си билис Гани,Ани и Кари.Ама като си обещаваше с Йо,Бо и Зоран....тогава е друго,нали.Уж не беше там за парите,а защо го раздава обиден и разочарован... newsm78

...
Ванко е бил най-близък с Кари и се изцепи, че даже би излязъл заради нея, за да продължи тя напред (Кари го прекъсна с, ‘’Това е голяма грешка’’ мхмхмхм?)
...
Да не би да са на финал двамата и още някой /Зоки,например/,той да се е отказал от гласовете си в нейна полза и това да е грешката?!

Между другото наистина ли Ванко е казал, че Анелия се е продала на Борислава за две скариди? Става въпрос в лайфа, който правиха.
...
Така каза,да.Ама калмари бяха,не скариди. Mr. Green
ibinev,в 25:45мин.

п.п.Изгледах и двата епизода на Ваня с Владо.Направи ми впечатление,че Владо два пъти каза "след три дни всичко приключва".Та се зачудих,как само три дни?!Нещо не ми се връзват нещата.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 03:35 от avi10

# 328
  • Варна
Интересно, че епизода се казва хеттрик. Работата ми отива на пореден успех за Бо. Дано!

# 329
Ганка е много права. Уви, важното за някои е да не им казва друг какво да правят. Дори да е прав.
Борислава ще ги изгони един по един

Общи условия

Активация на акаунт