🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 661
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 240
Има ли някакъв начин да се гледа последния епизод извън България? Изглежда Mari_mar няма възможност да качи линк днес. Имам мобилното приложение на Булсатком, но явно мога да гледам само лайв тв.

Може да следите документа (добавете си го в любими), където качвам линкове от сериите, които могат да се гледат от чужбина

# 241
На сървайвър зад кадър,интервюто с Владо 1 част,на 1 мин 48 сек може би се вижда кой е отпаднал,освен ако тази игра не е играна преди и да съм забравил за нея.

Изкуших се да погледна, защото си спомних, че още тогава си мислех как тази игра не сме я гледали още.

Скрит текст:
Има логика това да е играта от Острова след утрешния съвет. Много се надявам все пак да е от още по-нататъшни игри за личен имунитет например. С този анонсиран голям обрат обаче натам вървят нещата и Борислава май ще стане част от журито скоро.

# 242
Аз продължавам да си мисля, че Ганка ще яде попарата довечера. Нямам против и играта да ме изненада и да завие в съвсем неочаквана посока Joy

Иначе още преди два месеца казах, че не виждам Кари и Зоран във финалната тройка. Но и двамата определено имат място в нея, особено Зоран. Тогава мислех, че Зоран сам ще се надиграе, и то още не е късно да се случи. Но ако днес тегля чертата и зависи от мен да дам наградата на един от играчите си мисля, че бих я дал на него.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 10:32 от Bengun

# 243
От къде сте сигурни, че журито се радва на изгонения или спасения? Може да се радват на съвсем друго нещо.

# 244
Между другото наистина ли Ванко е казал, че Анелия се е продала на Борислава за две скариди? Става въпрос в лайфа, който правиха.

Ако да, това обобщава защо не искам той, или Ганка да спечелят (Кари не ми е фаворит, но поносим победител). Да кажем, че окей, някак не са разбрали чувствата на Анелия в течение на играта, но и след като са гледали вече епизодите, Ванко все още си мисли, че Борислава е прелъстила Анелия със скариди, значи е по-прост, отколкото го мисля. Борислава я привлече с думи и изслушване - нищо повече.

А едно птиче ми каза, че не е показано, че Анелия всъщност се е чувствала като таргет на Драго, Алекс и Ванко. Реално те май не са криели, че биха гласували за нея, ако се отвори шанс, доколкото разбрах. Това е доста сериозен фактор според мен върху който нямаше достатъчно акцент. Аз все си мислех, че може би Ани е четвъртото място в този съюз - след Карин, Ванко и Ганка, ама май ми се струва, че ясно и е било дадено да се разбере, че Драго и Алекс са също над нея в тази своеобразна стълбица.

# 245
А едно птиче ми каза, че не е показано, че Анелия всъщност се е чувствала като таргет на Драго, Алекс и Ванко. Реално те май не са криели, че биха гласували за нея, ако се отвори шанс, доколкото разбрах. Това е доста сериозен фактор според мен върху който нямаше достатъчно акцент. Аз все си мислех, че може би Ани е четвъртото място в този съюз - след Карин, Ванко и Ганка, ама май ми се струва, че ясно и е било дадено да се разбере, че Драго и Алекс са също над нея в тази своеобразна стълбица.
Подозирам, че си говориш с някакви птиченца, прелетели преди няколко месеца през Филипините, но това не прави оценката на събитията им достоверна, камоли безпристрастна.
За мен това горе болднатото е абсурдно. Нито Кари, нито Ганка биха го позволили. Те наистина държат на Анелия, а те са тези които диктуваха правилата в горното формирование.
Всъщност теглейки чертата след атаката на Анелия срещу Драго резултатът за Ганка е окачване на въжето на врата. Тя остава без съюзникът Драго, без съюзникът Анелия. Туто финито с Ганка довечера или следващата седмица.

# 246
Не си спомням точните думи на Ванко, но да, все още е на мнение, че Анелия ги е предала. Ганка си призна, че Борислава е подходила много по-добре с Анелия, изслушала я е, подкрепила я е. Ванко косвено и не толкова косвено плюеше и осмиваше Йоана и Борислава и стратегиите им.
Edit: Освен това обясняваше как Анелия не е направила самостоятелен ход по никакъв начин. Присмя ѝ се, че я опитите да се отдели от Ганка, попадна под Борислава.
Между другото наистина ли Ванко е казал, че Анелия се е продала на Борислава за две скариди? Става въпрос в лайфа, който правиха.

Ако да, това обобщава защо не искам той, или Ганка да спечелят (Кари не ми е фаворит, но поносим победител). Да кажем, че окей, някак не са разбрали чувствата на Анелия в течение на играта, но и след като са гледали вече епизодите, Ванко все още си мисли, че Борислава е прелъстила Анелия със скариди, значи е по-прост, отколкото го мисля. Борислава я привлече с думи и изслушване - нищо повече.

# 247
Ако тази вечер Ганка си тръгне, то вотът на Анелия от предишния съвет и изгонването на Драго май ще изиграе доста голяма роля за това.
Сякаш има основания Ганка да й се сърди, нищо че уж нямаше "нищо лично" и "аз тебе не съм те предала".

Ами естествено, че това е проблемът, но кой да мисли толкова ходове напред.  Не зная защо бива намразен човек , който се нагърбва с лидерската позиция. Още повече, когато на останалите не им се вземат важни и непопулярни решения. Аз като човек, по-често колебащ се , се радвам на някой който решава храс и прас и квот стане. Ако съвсем никой не се мръдне ,чак тогава поемам ролята. С това искам да кажа ,че лидерството и е по взаимно удобство и съгласие на групата, не виждам лошо след това , да се съобразят с решенията и. Още повече , че - дай да изгоним Драго е лично мотивирано без да е подплатено със стратегически план в бъдеще.
Зоран много ми хареса. (напълно популистко действие, което никога не би извършил за тези хора , без да очаква дивидент от тях) но съвсем намясто и съвсем в целта. Евалла
Нивото на участниците е много високо, ето , че може да ми харесва предаване , без интриги и грозни сцени. Ще го запомня, като най-човечното реалити (хареса ми търга и взаимоотношенията им)
И Гани и Ани ме разочароваха с отказа да подкрепят Мила. Радвам се за победата и, но дали знае колко е сама.
Тук хода на Зоран, (разбира се от любопитство отиде, не толкова за подкрепа) , но ми добавя плюсче

# 248
Нещо не ми дава да цитирам, така че извинете, че пиша отделен пост, но разбира се е напълно възможно само да е изглеждало, че Алекс и Драго са по-горе в стълбицата от Анелия, а реално да не е било така, но именно за това постоянната комуникация е важна. Аз смятам, че Ганка реши, че след като с Анелия завързаха една първоначална връзка, то тогава може да се фокусира смело върху привличането на Драго и Алекс в техния съюз и да остави комуникацията с Ани на по-заден план, което вероятно е довело до цялото неразбирателство. И не знам как Ванко тогава се е чувствал спрямо Анелия, но се вижда много добре, че той трудно крие, когато не изпитва симпатии към някого, така че ако е демонстрирал нещо подобно към Анелия и тя го е усетила - рецепта за дизастър.

Докато пиша тези неща всъщност осъзнавам, че играта на Ганка можеше да се развие по много добър начин, ако не бяха симпатиите с Ванко. Тя с доста хора завърза някаква връзка, и то хора от различни "съюзи", така да кажем. Анелия, Мила, Драго, Алекс, Карин, Георги, Ванко, Иван доктор - всички тези в един момент са се чувствали близки с нея, дори и Джулиана, която не харесваше пак идваше да й чурулика. Ако трябва да сме честни, Ганка е единствената, която май истински си проправи път към Александра. Има нещо в нея явно, което се харесва на хората, дори и аз да не го виждам на пръв, втори и трети поглед 😁 но фиксикацията върху това да работи с Ванко може да й изяде главата. Както и тази на Карин по същата причина. А двете имаха доста опции извън него.

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мила, никой не я иска, тя съюз с Ганка и се привижда 😄
Да, Анелия им отслаби групата като се тръшна за тоя Драго, така могат да ги изгонят когато си поискат, те и за това бяха толкова щастливи. Ганка е полупътник вече за мен. Тази вечер се очертава да е добър епизода. Зоран, много добър стратегически ход. Ами евалата, мисли човека.

# 250

Не мисля, че Драго и Алекс са преди нея. защото думите на Ганка на наградата бяха, че Драго ще остане още 2 съвета - сиреч след като другата коалиция е елиминирана ще целят по него и Алекс.
Но определено е на дъното в 4ката.

Иначе може ли да ме ориентираш г/д в коя минута го казват това със скаридите, защото съм го пропуснал, а ми се вижда важно

ПП Да не се чудите, аз съм Outcast-a и ще се наложи да се подвизавам с този ник на този етап за съжаление

# 251
Единственият човек, който не искам да си тръгва е Зоран, така че каквото и да се случи довечера се надявам да не  е той. Не бих желала и Бо и Денис да си ходят, защото съм за тяхната коалиция, но и да ги няма не е голям проблем.

# 252
За мен след снощтния епизод се очертава сигурен победител,най-малкото ,защото не виждам някой да го нарочи за гонене.След като останалите играчи са стратези,не са ли прозряли тази истина и за какво игреят-според мен за играта.Евала за което!

# 253
Беше си чист късмет за Зоран да си купи точно видеата от близките. Както беше явно прочитането на писмото, мисля, че всеки би постъпил като него.

# 254
  • София
Пусната е новата анкета!

Абе варианти много. Ние не знаем кой ще е с идола. Спойлери не отварям. Но определено ще съм на тръни довечера, хаха.
За мен пък сезона е рядко емоционален и така не съм се вълнувал от ИВ, сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт