🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 656
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 480
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Екстра си е Анелия, очевидно играе отвъд емоциите което е супер.

Не Ванко,а Анелия е най-глупавият участник в този сезон.
Предпочете да се откъсне от коалицията на Ганка,Ванко,Кари и Александра,вместо да е с тях и да стигне финал,който да играе с хора,които ДРУГИТЕ не харесват.Следователно на вота на финалната тройка,те щеше да събере гласовете.
Предпочете да се сроди с Бо и Зоран,които я ползват само за глас и ще я изритат при първата възможност.Това дори Бо днес го каза в прав текст.
А дори Анелия да стигне финалната тройка,тя сериозно ли си мисли,че има шанс за вота между нея,Бо и Зоран?!

И още нещо,всеки епизод ни напомня колко много се дразни другите да й казват за кой ще гласува,тя не искала да е нечия пионка.Е,А каква си на Бо?!
Изключително глупаво и пародийно същество.И моля ви се "сега без Ганка ми се отваря играта" Laughing Laughing Нямам търпение точно Бо да я изгони,вече непотребна.

Ванко с това "За Денчо гласувах" хахаха.И той е с 3 гънки мозък.Зоран вече знаеше,че са таргетирали Денис,нали Анелия край брега му го каза,че всички ще гласуват за него и тя,за да не се откъсва,ще последва вота на Ганка и ко.Просто пита Ванко,за да е сигурен,че Анелия не се е заблудила.
Ако този Ванко имаше повече мозък,сега щеше да изиграе Зоран като му каже друго име и така идола да отиде при друг.Ама откъде толкова мозък?!

Вбесявам се от глупави хора.Направо не ги понасям.

# 481
  • Варна
Ей, Анелия пак се наигра, че и се прави на учудена, задето си тръгна Ганка. Ама така е, като й е голяма устата. Всъщност това трябва да й е обица на ухото и урок, да не приказва много, първо да мисли.

# 482
Страхотен епизод! Анти-тата ми посърнаха, любимците ми - триумфираха. Уви, единственият човек, който ми беше между двете категории - Ганка - напусна племето, но другият път да мисли повече. Дано надвие Мила. Страхотно момиче, но в грешна коалиция.
Анито ще изхвърчи веднага след надмощие на Зоран, Бо и Денис над Кари, Ванко и Алекс. Като детенце мисли, но е сладка. В следващ сезон би била фаворит.
Ванко е... просто нямам думи. Доказва ми за пореден път, че не е за предаването. Отпадането му ще е най-сладкото за сезона.
Победител ще е един между Зоран, Бо и Денис. Друг вариант не виждам.

# 483
Така е, Анелия се справя доста добре. Доста е отракана.
И милата от ден първи иска да играе със Зоран. Помните ли как го спаси тя още в началото...
Ако не беше Анелия щеше да види Зоран Сървайвър.

Така е Simple Smile. На моменти си личи, че е още малка. Но по принцип смятам, че нейните набори могат да ни сложат в малкия си джоб!

Годините на Анелия е истина, че са малко. 21 години.

Но далеч не е най-малката участничка в Сървайвър. Жени беше на 18 в нейния сезон, където стана член на журито, Габи и Биляна също бяха на 18 по време на "Експедиция Робинзон", Кехайов беше на 19 когато спечели Филипините, Янита беше на 21 когато остана пета в "Островът на перлите", Туджаров също беше на 21 във Филипините.

Годините определено са фактор, но има определено и много успешни участия от много млади играчи.

# 484
  • София
Karamazov Revelations 3:16

"Завъртя халката, Ганка"

и реакцията на публиката:

# 485
Какво е казала Анелия на Зоран, че е обвинявана, че има отговорност за изгонването на Ганка? Аз чух, че му каза, че няма да гласува за Алекс, дали групата ще гласува за Бо или Денис беше 50:50 и Ванко реши дилемата с репликата, вече част от златния фонд на Сървайвър. Изпуснала ли съм какво друго е казала Анелия?

# 486
Страхотен епизод. Нямам думи да опиша задоволството си. Голямо Браво на Зоран. Браво на Бо! Уникални.❤
Симпатизирам им от самото начало, но от известно време са ми фаворити и един от тях трябва да грабне наградата и да е победител в Сървайвър.
Ако и двамата са на финал, ще съм много доволна. Ако единият от тях спечели, ще съм много, много щастлива, но и малко тъжна за този, на когото малко не му е стигнало. Подозирам оспорвана битка.
Определено искам Зоран победител!

Погледът на Анелия след като Ганка си тръгна ми говори, че изобщо не е очаквала такава развръзка.
“Колекционирам” погледи на Ванко.😂
Единият е когато изгониха Драго, другият от тази вечер.
А, да.
Култов диалог от тази вечер между Ванко и Зоран.
Зоран: Не ми се сърди
Ванко: Кой?
Зоран: Ти на мене.
Ванко: За какво да ти се сърдя.
Зоран: По принцип.
😂😂😭😭😭
.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 00:12 от Фран

# 487
  • София
Не мисля, че Анелия е "толкова" застрашена, тя е част от многобройната коалиция, дори не е сигурно дали тя или Денис са "последният слой" на коалицията, тоест кой от тях би бил изгонен първи от съюзниците си. Смятам, че преди това коалицията на четиримата ще изгони Карин, Ванко и Александра, освен ако не се появи обстоятелство като идол (който Ванко не търси, а Александра не знам дали ще използва в правилния момент, ако го намери). Не броя неприкосновеността, защото който и от тримата да я спечели, ще има още две опции за четворната коалиция.

# 488
Цял ден чаках епизода и.... струваше си! Страхотен, страхотен. Победата на Зоран, идола, Ганка..   Такова удоволствие от гледане на риалити не помня да съм изпитвала. Чудесна игра.  Невероятни Бо и Зоран. Искам ги на финал. Най-добрият сезон, който сме имали.

# 489
И като си говорим за възраст, си пожелавам, ако има друг сезон, да изберат и от възрастовата група 50+. Нека има по-разнообразни участници.

# 490
Самоцитирам се от миналата тема:
Цитат
Ганко наистина ми прави впечатление на вдлъбнат и арогантен. Върхът на сладоледа беше “Спасявам го, за да му отнема правото на глас И защото играе с грешните хора”. Очаквах след това да си каже адреса, ЕГНто и паролата за онлайн банкиране.

Е каза си ги. 🤣

Все повече се убеждавам, че и да го забравят на Филипините, никой няма да разбере. Ще се разбере чудесно с маймуните на острова. Даже може да научи нещо - например, да мълчи.

# 491
Ани ще стане мишена на гнева на Ванко не, защото тя е най-виновната, а защото той е прекалено голям мухльо, за да се конфронтира директно с мъж. Както излъга Георги, че всичко е наред между тях. Както не сме видяли конфронтация между него и Денис, въпреки че Денчо толкова го напряга. Както и не понасяше Доктора, но пък и активно избяга от възможността да се изправи на дуел срещу него. Както и Драго му беше топ оф дъ топ, голям пич, но отново той се погрижи Драго да си замине първия път. С Илиан пак той имаше проблем, но не ги видяхме очи в очи да се разправят.

Единственото, което ми идва в ума е, когато каза на Иван, че хапливата му реплика срещу Йоана и Борислава не беше уместна, но това удобно стана в момент, когато той самият се нуждаеше от подкрепата на Йоана и Борислава. 😁

# 492
Някоя добра душа ще ми каже ли как да гледам от чужбина, Мари вероятно е заета, а аз даже не ви чета, нищо не искам да знам, а колко ми се гледа..... има ли къде? Помагайте. Сървайвърската ми душа изгаря 🙈

# 493
Някоя добра душа ще ми каже ли как да гледам от чужбина, Мари вероятно е заета, а аз даже не ви чета, нищо не искам да знам, а колко ми се гледа..... има ли къде? Помагайте. Сървайвърската ми душа изгаря 🙈
Епизода днес от Мари
Скрит текст:

Survivor - епизод 23 (12.04.2022)

# 494
В bgtime.tv гледаме ние.

Бо ми става все по-неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт