🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 603
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Е, не, не мога да повярвам колко е зле Ванко. Как може да кажеш на съвета за кого си гласувал преди да прочетат гласовете. 😂
Това от части идва от факта, че той изобщо не смята идола за фактор в сезон, носещ името "Сървайвър: Скртият идол". Smile
А Драго защо се зарадва като изгониха Ганка 😅 май още не е дошъл на себе си въпреки храната и течащата вода 😁
Зарадва се, че той не е единственият "заслепен" на съвет. Trollface

# 421
И как се отваря играта на Анелия, както тя каза? Не я виждам да се задържи дълго.

# 422
Реално Ганка добре си играеше играта. Проблемът е, че хората около нея нямаха акъл. Тук изключвам Карин, която си е свободен електрон и си гледа своята игра.
Докато в другата коалиция и Бо и Зоран и преди това Йо имат интелект.

# 423
  • София
Ахх, толкова красив сезон на Сървайвър. Просто не мога да се накефя как няма празен епизод направо.
Страхотно решение, страхотно изпълнение! Браво на Бо, Зо и Денис! Чакахме този ход много отдавна. По едно време се притесних, че ще е Алекс и вече бях на път да им се ядосам.... докато не видях името на Гани Blush
Време беше да отстранят царицата-майка Hands ClapHands ClapHands Clap
Не мога да повярвам, че Ванко се оказа доста по-глупав отколкото го мислех.... а аз го мислех за много глупав Anguished

# 424
Проблема е, че Анелия взе да се опълчва/налага за кого да се гласува и от там нататък Ганка отстъпи и не можа да си наложи ходовете. Освен това другия лагер реално знаеха за кого ще се гласува (заради уж подслушания разговор) и Анелия също в разговора със Зоран затвърди предположението.

# 425
Аз в толкова реалитита досета, толкова глупав участник като Ванко, не съм виждала. Хайде, добре, не играе стратегически, влезнал с близка приятелка, крепи се заради нея и любовна връзка, идоли не търси, ама за това му действие думи нямам. Съжалявам Ганка, че изобщо е продължила връзката си с него. Тя е супер интелигентна, пълна противоположност. 
А Ганка си тръгна с усмивка и гордо вдигната глава, досега най-достойното излизане на участник. Харесвам Мила, но Ганка много повече заслужава да остане. Ще й стискам палци. Както и доста други от вас писаха - след Зоран и Бо, тя е най-добрият стратег. И евала, че без да е гледала Сървайвър изобщо и без никаква подготовка, по абсолютно натурален начин се усети как трябва да играе.

# 426
  • София
Аз се чудя на Ганка какво прави с Ванко, тя е умно момиче, как се чувства добре с мъж, когото превъзхожда многократно. Тук дори няма значение тя каква е като характер.

# 427
Това с Мила наистина е ужасно. Ясно е, че е завършило добре и все пак направо кръвта ми се смразява.
Жалко е, че Ганка изгониха, защото играеше страхотно стратегически. Може много да не ми харесаха реакциите ѝ, но беше права да иска да изгони Борислава. Не, че със съюзник като Ванко това щеше да им се получи... Сигурно пак щеше да изплямпа и Зоран да защити нея просто. За измислените ходове  има едно голямо евала от мен. Може би след време, ако се завърне, ще е оправила и нагласата и ще знае как да ги води за носа, без да ги дразни. Е, тогава си имаме потенциален победител.

# 428
Две неща искам да кажа.

1. Ванко официално е най-глупавият играч в историята на българския Сървайвър!

2. За мен имаше много по-сигурно отиграване, защото така Зоран, Бо и Денис рискуваха да отпадне един от Бо или Денис. Можеше примерно Бо да спаси Денис, Зоран има огърлицата за имунитет, Зоран играе идола за Бо и така няма какво да се случи, един от петицата със сигурност си заминава. Докато в настоящия ход имаше риск ако не изиграят идола правилно.

# 429
И не знам Анелия дали си дава сметка, че е на -4 гласа от журито за момента. Въпреки че Ганка може и да я подкрепи въпреки всичко, ако Карин и Ванко ги няма в топ 3.

# 430
Аз не си спомням в наш сезон до момента някой играч пред камерите на съвета да е споделял на друг играч как е гласувал преди вота да е преброен. Мисля си, че няма такъв.

Поне ще остане в историята на БГ сезоните Ванко с една от най-тъпите постъпки в Сървайвър. Легендарна, точно като "така нататъка" и играта на Крум и Агонцев.

# 431
Проблема е, че Анелия взе да се опълчва/налага за кого да се гласува и от там нататък Ганка отстъпи и не можа да си наложи ходовете. Освен това другия лагер реално знаеха за кого ще се гласува (заради уж подслушания разговор) и Анелия също в разговора със Зоран затвърди предположението.

Съгласна Simple Smile

# 432
“МИ за Денчо, Бе!”

# 433
  • Другата България
Знаех си, че трябва да е Ванко...освен, че исках да е той....

# 434
Две неща искам да кажа.

1. Ванко официално е най-глупавият играч в историята на българския Сървайвър!

2. За мен имаше много по-сигурно отиграване, защото така Зоран, Бо и Денис рискуваха да отпадне един от Бо или Денис. Можеше примерно Бо да спаси Денис, Зоран има огърлицата за имунитет, Зоран играе идола за Бо и така няма какво да се случи, един от петицата със сигурност си заминава. Докато в настоящия ход имаше риск ако не изиграят идола правилно.

Така щеше да си тръгне Алекс, а Зоран се целеше в голям играч като Ганка - хем най-умната, хем спойката на четворката/петицата.

Общи условия

Активация на акаунт