🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 635
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 435
Знаех си, че трябва да е Ванко...освен, че исках да е той....
Идеален е като финалист Легендата.

# 436
Мда, и аз сега разбрах защо не са го виждали като заплаха при финалния вот Ванко Joy

# 437
Две неща искам да кажа.

1. Ванко официално е най-глупавият играч в историята на българския Сървайвър!

2. За мен имаше много по-сигурно отиграване, защото така Зоран, Бо и Денис рискуваха да отпадне един от Бо или Денис. Можеше примерно Бо да спаси Денис, Зоран има огърлицата за имунитет, Зоран играе идола за Бо и така няма какво да се случи, един от петицата със сигурност си заминава. Докато в настоящия ход имаше риск ако не изиграят идола правилно.

Така щеше да си тръгне Алекс, а Зоран се целеше в голям играч като Ганка - хем най-умната, хем спойката на четворката/петицата.

Да, това е така и не го отричам. Изгонване на Ганка е по-голям ход със сигурност, но просто казвам кога рискът е нулев.

# 438
  • София
Напротив! Ванко наистина е идеален да е на финал. Вече не знам дали ще има кой да гласува за него!

# 439
  • София

Survivor - епизод 23 (12.04.2022)

# 440
Александра я виждам като финалист с 0 гласа накрая. Ако са умни останалите ще си я пазят до финал.

# 441
  • София
Ходът беше много изпипан, но факт е, че ако Тъпанко не беше споделил за кого е гласувал си криеше риск.

# 442
Проблема е, че Анелия взе да се опълчва/налага за кого да се гласува и от там нататък Ганка отстъпи и не можа да си наложи ходовете. Освен това другия лагер реално знаеха за кого ще се гласува (заради уж подслушания разговор) и Анелия също в разговора със Зоран затвърди предположението.
Проблем е, че Ганка не успя со кротце со благо да ги накара да я послушат. Правилна ѝ беше стратегията, но след толкова налагане на нейни решения до преди този съвет и другите искаха да "блеснат" малко.

За мен изобщо не бяха сигурни за кого са гласували останалите. Затова Зоран така подпита Ванко, който с най-малоумното изказване в играта изгони любимата си. Ако не беше казал нищо, според мен имаше шанс Зоран да спаси Борислава, защото му е по-важна и Денчо да ходи при Мила.

# 443
С Ването и аз искам на финал. От нас, от дивана. Всички ще гласуват за мен, сигурна съм. За Денчо пак!

# 444
  • Другата България
Напротив! Ванко наистина е идеален да е на финал. Вече не знам дали ще има кой да гласува за него!
Напротив!
Говоря като зрител и лични предпочитания. Все пак ми се иска да гледам умни хора.

# 445
  • София
А, така може да. Не те разбрах Blush

# 446
Браво на Зоран, че взе имунитета и ги надхитри. Очаквах и Ганка да се сети, какво да прави в играта, но днес е карала на автопилот. Играта за имунитета, толкова ли бяха прости повечето, че не се сетиха, че трябва да има две опорни точки всяка пръчка да не се превива.

# 447
Мери Ан, още има шанс за Ганка. Не е слаб играч, може и да се задържи на острова. Финал Ганка, Зоран и Бо би бил крайно интригуващ.

# 448
Да е умна, да умна - колко да е умна Ганка? Колкото да ходи с “Ми за Денчо” Joy

# 449
Не знам Ганка как не го чу Ванко как казва на Зоран. Ама дали като гледа този епизод няма връзката им да пострада.

Общи условия

Активация на акаунт