🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 542
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 525
О, надявам се Мила да не отпадне служебно. Дано бързо я оправят с противоотрова и да е добре.

# 526
  • София
Лайф с Бо-Йо-Ани-Евгения Джаферович в четвъртък. Simple Smile

Денис отговаря на въпроси (селектирал съм по-любопитното):

# 527
За мен истината за намесата на продукцията е някъде в средата и нещата не са черно-бели.
Първо това с тегленето на чоп какви да са игрите е неосъществимо. Тия конструкции се наемат, не един Сървайвър се снима в този момент, а много и се разпределят, планират се нещата според времето за игра, прилив/отлив там са съществено важни, после да се построи, да се тества за безопасност, за гафове при построяването.... Може много честно да звучи, ама и малко реализъм трябва в тия предложения.
До голяма степен съм съгласна с това, което Diavolo каза, че който търси намира. Останалите също търсиха този път, щото нейсе от продукцията пуснаха най-официално писмо към всички, че да се поразмърдат малко. Иначе ще ме извинявате всички фенове на силните и достойните ама в сезон с име Скритият идол, ти да седиш и да чакаш да ти падне отгоре, няма как да стане, противниците ти, които го осъзнават това, винаги ще намерят въпросния идол, след като ти си решил, че ти е под достойнството да го търсиш и му подценяваш силата.
Това с търга може би е по-осъществимо, но пък малко се губи тръпката от непрекъснатите похлупаци или ако ги наредят случайно и вземат, че всички предимства да са едно след друго и всички храни, а все пак е шоу. Признавам обаче, че е възможно да се случи, по-честно е. Когато търсиш активно обаче намеса (както Зо и Бо търсят идол), ще намериш. Дори така да го направят ще каже някой, че ни лъжат.
Също признавам, че продукцията и в американските сървайвъри не веднъж си е пренаписвала правилата в полза на атрактивни за гледане участници, защото им трябват за шоуто. Това е неизбежно, защото е състезание, но по телевизията, има им го даже в договорите написано. Не  мога обаче да се съглася, че е постоянна намесата им, но това си е мое лично мнение. Всеки е свободен да си развива конспиративните теории, както и да се опитва да ни отваря очите на всички, че и да се дразни, че не го виждаме.

Колкото до коментара на възмутената от нас дама. Веднага започвам да се срамувам от жалкото си поведение. Благодарение на хора като мен е такова положението в България и позволявам на разни сърби (които всъщност са македонци) да ме преметнат така грозно и да взимат награден фонд (аз лично нали ги давам тия пари). Обичам интриги, лъжи, подмолна игра. Радвам се, когато достойни играчи като Маги, Илиян, Милен си тръгват. Харесвам посредствени офталмоложки, които са учили в МУ, а не са блъскали цял живот в залата като животни. Имате ли наказание за мен или ви стига, че дребната ми душичка ще гори в ада един ден?

Както написах по-горе не чета коментари във Фейсбук, защото не ми допадат плитките анализи, хвърлени ей така, за да си излеем злобата. Тук, когато някой се хейти, поне се аргументира, а след като сте толкова отвратена, Фейсбук съмишлениците ви очакват с отворени обятия. Не си трошете нервите по нас, вредно е.

# 528
  • пустинен пъпеш
Ако Зоран не беше намерил идола,той и Бо .....
Как пък все те намират идол,точно когато е най-напечено при факт,че и други търсят?!Някак си на тези двамата много взеха да им се получават нещата като на тепсия.
Да вметна как виждам нещата,защото още когато Йо намери идол(тогава тя намери писмото,без да каже на останалите от общото племе),тя сподели на Бо и Зоран къде точно го е намерила,т.е. в непосредствена близост до лагера.Тримата запазиха тази информация помежду си и по същия начин,търсейки в близост до лагера и Бо(тя също не каза за писмото с насочващи упътвания и само Денис ,в чието присъствие го намери,знаеше),и Зоран намериха идола.Те опазиха информацията,че слагат идола почти до лагера,и знаеха къде да го търсят.

# 529
  • Другата България
Това не е дама, ама нейсе.
Ох, Денис ще дава идол на Бо.
Ако го намери.Joy
Ясна е работата - на новолуние, втора четвърт на Луната, по време на втория прилив, след вечеря и нула крачки преди това.
Демек - добре, че Бо не разчита на него за идол.

# 530
  • София
Бо (селекция на най-интересното и забавно)

# 531
  • Другата България
Това с огърлицата явно е наш патент.
Жалко.
И да, както предполагах, Бо е предложила Кари или Синята брада.
Ганка е лична вендета на Зоки.

# 532
  • София
Ахам, Мери.
Кари е била на 100% за мен, защото Бо я чувства като по-сериозна заплаха. Тя отдавна и се точи, но Зоки е бил против и Бо е отстъпила. Идола все пак е на него. Освен Ванко, допускам и че Зоран познава Кари дори и бегло извън формата, а и тя е национален състезател по лека атлетика и обществени личности като Зоран им е трудно ей така да ги изгонят.

Допитването е било в официалния Сървайвър акаунт.
Ето че масовия средностатистически Бг зрител е бил все пак изненадан от това изгонване на Ганка. Манипулациите и нагласените монтажи (в смисъл да заблудят или подведат зрителя, не участниците вътре) са успели в мисията си, на финала повечето българи да гледат с широко разтворени устни. 🙂

# 533
О да , умните и знаещите играта имат амулети , идоли ,представители застъпници спасители. Тъкмо да си тръгне Зоран и разместват племената,(нямаше как да му подхвърлят идола , вече беше намерен)
А злите коварните , заповядващите си имат ..Анелия и Ванко Joy  Е това е баланс на силите

# 534
  • София
А между другото, относно поведението на Журито снощи, което така ни заблуди и насочи в други предположения… Аз си мисля дали не е бил някакъв бас. Да са “залагали” кой ще си тръгне. Примерно Йо да е познала. И един вид това да е бил поздрав към нея…

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:37 от Каlista

# 535
Леле трябваше да изгледам  2 епизода за един ден и да изчета 450 мнения.

За мен истината за намесата на продукцията е някъде в средата и нещата не са черно-бели.
Първо това с тегленето на чоп какви да са игрите е неосъществимо. Тия конструкции се наемат, не един Сървайвър се снима в този момент, а много и се разпределят, планират се

Да, да именно. Преди доста време го писах за първи път и после го повторих още няколко пъти в контекста на копието "ИВ" но стоя зад твърдението си без значение как се казва шоуто:
Всички състезания трябва да са предварително (след като участниците са вътре разбира се) обявени по схема. Гледайки схемата всеки участник да знае какво ще се играе утре, какво ще се играе вдругиден и т.н. Това дава много повече шансове за мислене. Без съмнение чара на сървайвър е в стратегиите, но може да се отиде доста по-далеч.  И да се вкарат много повече игри за сметка на състезания. В момента съотношението е някъде 10:1 в полза на състезания което е абсолютно погрешен ход в посока "по-малко мислене".

Зоран е режисьор, хора. За него е професионално удоволствие и рутина да режисира тези хорица там.
Участвах навремето в аматьорска театрална трупа и знам какво правеше с нас младата ни режисьорка. Като пластилин й бяхме в ръцете.
Нещо бъркате нещата. Режисьор не означава манипулатор по простата причина, че актьорите се снимат във филми защото са си харесали такава професия и доброволно изпълняват режисьорските директиви. Манипулация е когато накараш хората да харесат твоите идеи все едно са техни. Манипулацията не винаги е лошо нещо. Но не я слагайте в една торба с режисирането.

Вече са им дали писма и видеа с близкитe, не мисля че в някой сезон в бг изобщо е имало среща на живо с близките,още повече в това положение с тестове и карантини не ми се вярва.

О, имаше, помня сцената много добре. Участникът беше възрастен мъж с брада, нещо като Драго, за съжаление не му помня името. Качиха го на лодка там уж ще го хранят и изведнъж от каютата излезе жена му.  То беше радост то беше чудо!

И накрая да спомена бегло  Ванката ли е не знам кой е дето оплю Бо че "нямала грам мускул".
Толкова патетично, че го оставям без по-нататъшен коментар.

# 536
  • София
Хех,
Йо и Бо пък си имаха Жоро и Док, които ги злепоставиха много.
Зоран сам се спаси, като се държа като жертвено агне и каза много истини и впечатли достойните от Ифугао. 😉
Не вярвам да спечели Зоран, прекалено ярко гори, не знам, дано бъркам, ама... Но стигне ли финала, има огромен шанс да спечели, факт. 🙂

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:42 от Diavolo

# 537
Ето че масовия средностатистически Бг зрител е бил все пак изненадан от това изгонване на Ганка.
Масовият средностатистически зрител изобщо не може да схване играта.
Не я приема. Не я иска. Не я разбира. Сложна му е. Нагласена е.
Иска му се нещо по-лесно смилаемо.

Вкъщи редовно обяснявам какво и защо се случва в Сървайвър. Sweat Smile
Не, че моите нямат капацитет сами да размишляват, да мислят, да анализират...просто някак свикнаха на по-лесните и предсказуеми формати.

# 538
  • Варна
Много интересно как всички имаха разни възвишени причини да са в Сървайвър и нито един не каза, че е там за парите. Трябваше да ги попитат, ако не се играеше за 150х щяха ли да участват.
Много интересен епизод. Даже май ще е най-интересния през този сезон.
Жалко за Мила, ако наистина отпада заради змията. Тя доста се стегна на острова. В началото беше много стресирана там, но после се стегна и започна да ги разчиства един по един. Надявам се да го направи и с Ганка.
Само си мисля, че ако бях на мястото на Бо и Зоран щях да махна Кари. Тя има симпатиите на всички и е по-опасна като претендент в последната тройка, а и в зависимост от това какви игри пуснат до края има доста по-добри шансове да ги спечели от Ганка.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:41 от Despina

# 539
  • В светлината на слънцето
Аз предлагам да възстановят “Бързи, смели, сръчни”, но за нацепени батки и тунинговани каки. Масовият бг зрител ще е със сигурност доволен. Обаче трябва да го прави Тупарев и да показват нощем спални  помещения и малко/много ласки. Сепак за релакс на двете гънки в мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт