🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 572
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Айдеее дадоха му малко повече екранно време на Денчо и почват спекулациите и за него. Smile
Очаквам тия дни даже да измести останалите "връзкари", щото нали и той е вътрешен, участвал е в лекарския сериал на Милошев.
Умните, които биха се сетили да изгонят Зоки, играят с него. Та не го виждам скоро като мишена.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:07 от Сиена М.

# 571
Ванко наистина показа общ коефициент на интелигентност, колкото на един ананас, но определено ще остави незабравим отпечатък в историята на предаването.
По въпроса с първата анкета забравих да вметна, че бих се изкефила на сезон шампиони срещу претенденти или герои срещу злодеи, макар за второто да не съм сигурна как точно ще ги класифицират.
Дано Мила не отпадне заради този инцидент, симпатизирам й доста повече, отколкото на Ганка, но смятам, че дори ухапването да не е супер ключово самия факт, че ще играе срещу Ганка би я разклатил и разконцентрирал при дуел, но ще й стискам палци.

# 572
Утре отново ще има лайф, така че ще е интересно. Аз в началото си мислех да не гледам тия лайфове, защото смятах, че е въпрос на време някой да се изпорти нещо в тях, но за сега всичко върви добре и са като приятна добавка към предаването.

Примерно, ако не беше лайфа на БоАни миналата седмица да пусне тази муха, че никой не взема Ванко насериозно, щях още да си гледам предаването с мисълта, че той е реален претендент за победата. Тази седмица обаче гледах с добре присвити очи и когато гледаш с различна перспектива, наистина осъзнаваш, че отношението към Ванко е по-скоро снизходително, дори и от близките му хора. Сега осъзнавам и защо Драго беше заявил, че ще даде шанс на Ванко да се реабилитира и основно водеше комуникацията с Ганка, а не с него.

Иначе, ако наистина говорим за 4D шах и най-умният ход, то това определено е всички да се обединят и да изгонят Зоран, защото неговото влияние вече стана гигантично, но Зокини много добре си е уредил нещата. Единственият човек, който е достатъчно умен да се сети за това е Борислава, но тя е прекалено привързана към него. Не, че изкарвам Зоран пълен манипулатор, мисля и той е привързан към нея, така че е взаимно, но така са се наредили нещата, че има само един човек, който би премислил колко опасен опонент е Зоран и това е човекът, който няма да го предаде в играта. Сега другите тъпоумници, тоест Ванко, ще фокусира гнева си върху Анелия, а не Зоран, защото е прекалено елементарен, но и страхлив и не би навлязал в конфронтация със Зоран и тъй, нещата за Зорко се развиват по мед и масло.

# 573
Аз съм доволна, че един вид си отмъстиха за Йо.
Оттук нататък ще гледам за удоволствие, защото тази и миналата седмица се напрегнах много. Sweat Smile

Нищо чудно скоро да си тръгне Зоран, а след него и Бо. Sob (Дано не, защото са ми фаворити. А без тях, играта ще ми е скучна, добре че финалът е близо).

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:24 от Фран

# 574
Смятам, че другия път Ани, Ванко, Карин и Алекс ще изгонят Денис, а по-следващия път ще си стиснат ръцете за Алекс.
И остават Бо, Зоран, Ани, Кари и Ванко и става интересно. Simple Smile
Денис ще го гледаме на финал според мен, заедно с Алекс и Зоран. Това са тримата човека, на които им се точат от началото и все не могат да ги изгонят Satisfied
Ще съм супер шокиран ако не се обединят другите да изгонят Зоран - хем голямо уважение за него, но и ще е разочарование, че другите не са осъзнали колко опасен е той и не са намерли начин да го изкарат от играта.
Между другото очаквам да се събудят за него и да е мишена скоро.

Преди време бях писала същото и аз.
Няма да се усетят. Гаранция Wink

Относно Денис:
Сиена М., аз подобен коментар написах и след въпросния лайф. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:26 от Alucard

# 575
Сезонът навлиза в решителен етап и FoW се спуска все по-ниско и по-ниско. Никой не може да е сигурен за мястото си, даже и Зоран и Бо. Всичко може да се промени само за няколко минути. За мен е само сигурно, че едното място във финала ще е пълен пълнеж на бройката и за него ще се конкурират Алекс и Денис.

Имам подозрения, че Бо ще се опита да стигне до финала освен в компанията на Алекс/Денис, но и без Зоран. Ако успее ще спечели заслужено. Защото, ако е със Зоран на финала не я виждам победител. А тя е достатъчно умна, за да си дава същата сметка. Така че лично аз очаквам действия в последния момент от Бо за елиминация на Зоран.

# 576
Тъй като гледах епизодите набързо и съответно с пропуски, вероятни и на ключови моменти, бихте ли ме подсетили игра, в която Бо блести? Игра за оцеляване, ама не в социалната джунгла.

# 577
Тъй като гледах епизодите набързо и съответно с пропуски, вероятни и на ключови моменти, бихте ли ме подсетили игра, в която Бо блести? Игра за оцеляване, ама не в социалната джунгла.
Има индивидуална победа Бо в игра за имунитет. Игра за баланс.
Всъщност, Легендата все още няма победа за разлика от нея Joy

# 578
  • Sofia
Да, има една спечелена игра за награда Борислава. И не, не блести никъде по този начин, за който питате. А защо това е нужно?!

# 579
Ами тя Ганка им предлагаше да гонят Зоран, ама не искаха другите.
Бо е опасна, но не мисля, че Зоран ще се остави тя да го изиграе. Още повече, че той е този, който може да играе с всеки, не тя.
Аз в момента имам само един наистина антипатичен играч - Анелия. Не я искам на финала, въпреки че за Бо и Зо ще е топ да си я вземат с тях. Ще оберат гласовете.

# 580
Ганка искаше да гони Зоран. Единствена. Ако Анелия я беше подкрепила миналия съвет, Зоран щеше да е вън.
Зоран дължи много на Анелия в тази игра. Поне три пъти му спасява кожата.

# 581
Тя само Ганка искаше да го гони Зоран. 🤔 Ама Анелия нали е “много умна” и предпочете да изгони Драго, щото много я дразнел. 🤣
Айдеее дадоха му малко повече екранно време на Денчо и почват спекулациите и за него. Smile
Очаквам тия дни даже да измести останалите "връзкари", щото нали и той е вътрешен, участвал е в лекарския сериал на Милошев.
Умните, които биха се сетили да изгонят Зоки, играят с него. Та не го виждам скоро като мишена.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 12:15 от Greatness

# 582
И аз да кажа, че въпреки че Зоран ми е любимец като най-атрактивния, си имам едно наум дали това режисиране на играта, за което говори Владо е само за участниците или и за зрителите съответно. Понеже чак такъв късмет и идол и арбитър и имунитет беше направо УАУ. А и като цяло два идола един след друг. Карин и Ганка също търсеха, че даже и Александра, която не е толкова зле, колкото изглежда.
Винаги ще има съмнения, когато влизат лица, които не са случайни и се познават и за мен това е голям минус на БТВ. Освен, че завиха рязко играта към оригиналния и вид, те подбраха за главен стратег и Зоран, който си е от техния екип. Еми, няма да се хареса много на публиката.

# 583
Има индивидуална победа Бо в игра за имунитет. Игра за баланс.
Всъщност, Легендата все още няма победа за разлика от нея Joy
Благодаря, а кой е Легендата?

# 584
Е как, Гласувалият за Денчо!

Общи условия

Активация на акаунт