🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 539
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Дори и да иска аз не виждам как би могла Бо да изгони Зоран, поне за сега. Не мисля, че има откъде да събере такава подкрепа.

# 646
Аз и за това харесвам Сървайвър. Игрите са доста разнообразни и някой трябва да е много развит в различни аспекти, за да успее да доминира масово във всички игри. Да не кажа, че това е направо невъзможно, щото определени игри изискват грация, а други изискват сила и мощ, та ми е доста трудно да си представя, че участник би могъл да бъде хем силен, хем грациозен. Този сезон най-близкото до представящ се добре в множество игри е Зоран, но ето, че и той на играта, която Кари спечели (във втората фаза срещу Ванко), направо не можеше да диша и завърши много по-назад от другите мъже.

Аз за това и не разбирам защо Борислава е упреквана, че е слаба в игрите и спечелила само удобна игра за нея, а що ли никой не говори колко посредствено се представя и Ванко? Още не е спечелил никаква игра и най-близко до успех беше в състезанието с фазите, където в първата фаза победи с клизма в игра, която беше нарисувана за него, защото би трябвало атлетизмът му да е в пъти по-голям от този на другите мъже. Вчера пак уж, много бърз, но пръчката му се разпадна преди да я вдигне. Та, за това критиката към Борислава ми се струва доста избирателна. Както Георги също не отстъпваше в игрите на големите атлетични мъже, но пак имаше доза снизходителност към него. За това и си правя извод, че никой не следи реалното представяне в игрите, а просто как участниците изглеждат в тях. Ванко е толкова посредствен в игрите, колкото и Борислава.

Най-постоянните като представяне участници в игрите за мен са Ганка, Анелия и Зоран. Може да не печелят винаги, но и рядко са тотална щета.

# 647
  • Другата България
Имаме си и ние такъв, защо?
Ванко Рън Пъм ....Пън.

# 648
Идвам да се оплача от Facebook, там се леят спойлери на килограм За финалистите, защо ми трябваше изобщо да поглеждам. Никога до сега не съм го правила, за нито едно риалити. Много си обичам темите тук. Така че, който не иска да знае, да не припарва там.
Аз обаче съм инат и вярвам, че там се дрънкат глупости и просто си ги преповтарят.

# 649
Имаме си и ние такъв, защо?
Ванко Рън Пъм ....Пън.
😭😭 отива му новото име

# 650
Oliboo, на мен ми прави впечатление, че всеки от играчите тук е упрекван, от тези, които не го харесват. 😁 Повечето от коментиращите си имат ясни фаворити и буквално са заслепени за добрите качества на другите участници. Да не говорим пък колко грозни обиди се изписаха, най-вече за Ганка и Мила, които са напълно нормални и добри момичета + супер добре изглеждащи и успешни.
За да бъдем истински фенове на играта, според мен трябва да умеем да виждаме добрите качества и ходове на всички играчи. Защото всеки има поне един такъв до момента. Някои повече, други по-малко. Някои са само с един. 😁
Ясно се вижда кои играят стратегически, кои се носят по течението и кои го играят герои. Няма нужда да се опитваме да си налагаме мненията едни на други.

# 651
  • Sofia
Може би от Ванко, Доктора, Драго се е очаквало да са тоя типаж (с дънера), но не би... Но това какво общо има с останалите участници?! Те са съвсем други профили. Нали не се очаква от жени да носят талпи, за да са интересни?
На мен нищо не ми липсва в каста. Гледам и на доста други.

# 652
Е, какво му е на македонският режисьор, прави ги луди калинки, без да е нацепен батка?!
Агонцев да се дава за пример? Агонцев? Хайде няма нужда!

# 653
  • Sofia
Не е вярно това. Доста от редовно пишещите коментират участниците сравнително обективно. Разбира се има пристрастия, но рядко са до степен да се затварят очи за очевидни неща – ходове, думи, постъпки, слабости, качества и т.н. на това, което гледаме и обсъждаме. Обобщенията не са добър подход по принцип.

# 654
На мен кастът ми е абсолютно перфектен.

Има хора, които ме дразнят - Ганка, Ванко от по-скоро. Ивайло по-раничко. Зоран също много ме дразнеше в началото. Но нито един не ми е бил толкова неприятен, че в някакъв момент да си помисля, че искам да си затворя стрийма/сменя канала. Точно това е границата, която българските предавания често прекрачват. Вярно е, че всяко предаване/сериал/филм се нуждае от своите противоречиви герои, но родните телевизионери почти винаги прекрачват границата. На мен не ми се гледат простаци, които са агресивни, обиждат и заплашват, но нямам против да има противоречиви герои, каквито имаме в "Сървайвър" сега. Само това, че за мен това са Ганка, Ванко etc, а за други Борислава, Йоана и други хора, които аз харесвам, говори достатъчно за сезона.

Много се надявам, че добрият тон ще се запази в предаването, защото имам леко съмнение, че Ванко от безпомощност, тъпотия и невъзможност да види вината в себе си може да прекрачи границата на доброто поведение днес спрямо Анелия.

# 655
Laughing
Не е вярно това. Доста от редовно пишещите коментират участниците сравнително обективно. Разбира се има пристрастия, но рядко са до степен да се затварят очи за очевидни неща – ходове, думи, постъпки, слабости, качества и т.н. на това, което гледаме и обсъждаме. Обобщенията не са добър подход по принцип.
Абе имаше време съм издирвала с лупа поне едно положително мнение за Карин извън - "Хлъзгава е". Laughing
Ама да ви кажа хич и не ми е повлияло. На мен си ми харесваше и още си я харесвам. Само дето сякаш имаше повече хъс и живец в нея в началото. Сега е доста пасивна.

# 656
По-напред се говореше, че следващата изгонена ще е Кари. Според мен обаче Зоран си държи на думата към нея и няма да посмее, по-скоро ще е Ванко защото си наруши обещанието към Бо. След него предвиждам Александра или Денис, след това Анелия.
Всъщност за следващата седмица може да се чуе и нейното име, Ванко сигурно ще ѝ е насъбрал че "изгони" любимата му. Но не мисля, че ще събере вот. Та не вярвам да е тя.
Зоран е голяма хапка дори и за Борислава. Тя е емоционално свързана с него и не мисля, че ще му забие нож в гърба, все едно да изгони Йо. Абсурд. А и ако не успее да го изгони последствията за нея никак не са добри, виждаме всичките му страни на Зоран, острова ще и се види тесен.

# 657
  • Другата България
На мен все още ми е трудно да дам прогнози за финална тройка/двойка.
Категорично взимам предвид и човекът, който ще се завърне от острова.
И някак имам усещането, че това ще е Ганка.

# 658
  • София
На мен все още ми е трудно да дам прогнози за финална тройка/двойка.
Категорично взимам предвид и човекът, който ще се завърне от острова.
И някак имам усещането, че това ще е Ганка.
И аз съм така,уф.То реално кой да я победи там-видяхме,че им дават тип логически игри  и Мила в тази част не би я преборила.
Ето защо до финалната петица не би трябвало Бо и Зоран да се разделят и да си продължат обстрела на отсрещния алианс.
Пък ,ако някак се окажат и двамата на финал,ще съм ок.

# 659
Сиена, твоят коментар също е обобщаващ. 🤔

Oliboo, да, много е важно да има различни персонажи, за всеки си има място под слънцето, както се казва, всеки си има фенове. Обаче има един тип персонажи, които и аз не харесвам, и това са простаците. 👎🏻👎🏻 Пейо беше класически простак и се радвам, че първи отпадна. Зоран добре, че и той смени стратегията, че в началото много просташки се държеше и беше доста анти. А Ванко от доста време го наблюдавам, до момента не ме е впечатлил с нищо, все търси да се заяде с някого, приближава се към простаците, след скандалното си поведение вчера, и по лайфове като го слушам… майко мила! Би бил доста удобен финалист за някого от останалите.
На мен интересни персонажи са ми Зоран, Йо и Бо, Ганка и Анелия. Като изключим, че някои напуснаха вече. Карин също ми беше до скоро, но напоследък ми е малко по-встрани.

Общи условия

Активация на акаунт