🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 506
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 660
Ганка и Ванко са заедно, може да сте го обсъждали. Поздравления! Аз си мислех, че е стратегия. Радвам се , че съм грешила.

# 661
Едни от най-изкефващите кадри на съвета.
Четох че сте коментирали защо журито се радва толкова.
Аз имам малко по-радикална хипотеза -
може да са се обзалагали какво ще стане.  Simple Smile

Както винаги - моите гифове може да се използват от който пожелае
и за каквото пожелае. Така или иначе авторското право нито е
мое нито на човека държал камерата Wink

Йо  какви гримаси прави.......SmileSmile

# 662
Много се радвам на Алекс-изключителна личност.Рядкост е да срещнеш такава комбинация от качества в една жена.Нищо чудно,че много от вас изобщо не я разбират
Алекс ти ли си?! Здравей!
Разбираме я “изключителната личност”, но не я харесваме. Аз поне никак.

# 663
  • Другата България
Сега ще се изредят и Ванко и кой още беше, да ни набият канчето как може да харесваме мазния "сърбин" и че нищо не разбираме от играта, и те така.
Колкото повече наближава финала, толкова повече такива постове ще зачестят.

# 664
  • София
Но това са "доказани стратегии" от американските "велики" сървайвъри.Това като някакъв вид индулгенция се ползва в тоя форум:)
Разбира се, не могат да се сравняват с представянето на велики български играчи като Драго и Ванко, или това на единствения победител, не спечелил* с гласовете на журито - Николай Мартинов, но все пак правят каквото могат с това, което имат. Bowtie

*поправка

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 21:10 от La Vikinga

# 665
  • София
Разбира се, не могат да се сравняват с представянето на велики български играчи като Драго и Ванко, или това на единствения победител, събрал нула гласове от журито - Николай Мартинов, но все пак правят каквото могат с това, което имат. Bowtie
Спас и Николай получиха равен брой гласове при гласуването на 9-членното жури – 4 гласа за Николай, 4 гласа за Спас и 1 глас за Силвия.

# 666
Ако Борислава иска да спечели Сървайвър, трябва много бързо да направи така, че да изгони Зоран.
И моментът е точно сега, когато и Ванко, и Александра, и дори Карин биха прегърнали тази идея с оглед първо изненадата, а после огорчението им след изгонването на Ганка. Защото и самата Бо има "пръст" в него, но на мушката е именно Зоран. Ето това ще бъде истински Сървайвър ход, неочакван /или не съвсем/ за Зоки, но трябва да е много, много добре премислен, изигран и отигран. Ако Бо съумее и направи това, то тя ще влезе в историята като един от най-успешните сървайвъри евър, предвид и не особено блестящите ѝ физически качества. Доста трудна задача, предвид наличието на Анелия, която е твърдо "за"и "зад"  Зоран, и на собствената си емоционална обвързаност с него. Дори смятам, че и Денис може да бъде убеден да гласува срещу Зоки, щом няма да му се налага да прави крачки и да мисли плана той самия, предвид изразходената енергия за целта.
Обаче, силно се съмнявам това да се случи, защото имам усещането, че на дневен ред ще са Кари и Ванко, именно с помощта на Анелия и Денис. После вече ще стане още по-трудно. Някак ми се струва, че Борислава ще изиграе ролята на Йори, въпреки НЕсходството на Ваня и Зоран - нямат общо, Зоран е класи над Ваня, но все пак и на него му трябва един вид ракета-носител и "факла", която да загаси в удобния за него момент.
А когато се стигне до такъв момент, винаги жените "изгарят" предвид по-силната и голяма емоционалност, която имат, и с която играят.

Точно така  Парвати изгони Ози с идол в джоба, завалията  гледаше  като извънземен.

# 667
  • София
Скрит текст:
Разбира се, не могат да се сравняват с представянето на велики български играчи като Драго и Ванко, или това на единствения победител, събрал нула гласове от журито - Николай Мартинов, но все пак правят каквото могат с това, което имат. Bowtie
Спас и Николай получиха равен брой гласове при гласуването на 9-членното жури – 4 гласа за Николай, 4 гласа за Спас и 1 глас за Силвия.
Моя грешка. Думата "събрал" не беше изобщо удачна, и да, все пак Николай събра гласове, просто победата не беше определена от това.

# 668
  • София
Имали са си бамбук календар, ама защо от bTV и това не са показали?! Твърде малко им дават от бита. Тук ми е леката критика, която имам към тях. Можеше да отделят поне по 5/10 минути на епизод за тези неща и участниците щяха да бъдат по-добре приети от широкия кръг хора.

# 669
Хорааа, сцената в която Ванко се обяснява как коалицията на Зоран е знаела за кого ще гласуват е култова. Наистина помни като златна рибка. Да го държат до финала, тоя човек е злато.

# 670
  • Sunshine state
А, сега на Мила Ганка й била най-близката. Ох, милата..

# 671
Рико Бенд, Алекс може да спечели формата само ако играта за финал е Камък, ножица, хартия. Говорим за човек, който пита за кого е гласувал човекът, който носи амулет за спасение.

# 672
Ванко май ще спечели наградата..

Или Кари.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 21:31 от Анонимен

# 673
  • София
Рико Бенд, Алекс може да спечели формата само ако играта за финал е Камък, ножица, хартия. Говорим за човек, който пита за кого е гласувал човекът, който носи амулет за спасение.
И това не е сигурно. Smile

# 674
  • София
Рико,
Алекс може да е изключителна жена в живота, но в предаването е безгласна буква и скучна. Ако по твоята логика всички като са нея, никой няма да гледа предаването, предполагам и ти самия.
Нямало Дренски, нямало Занев. Ок, няма. Може би следващия път ще има. А най-добре хем да са силни, хем и да са силни зад кулисите.
Но идеята на Сървайвър не е тази. Това предаване доколкото може дава равен шанс на всички. Както може да спечели някоя нацепена батка, така и някой дебел счетоводител.
Няма нищо по-сложно от оцеляването сред... човешките взаимоотношения. А суровата среда там е такава, за да докара хората до ръба и отвъд и така да се изостри още повече техния инстинкт за самосъхранение и воля за оцеляване.
За съжаление войните не се печелят само на фронта, масата на преговорите е не по-малко важна. А тук всичко е в едно.
По твоята логика най-силния трябва да коли и беси наред, само защото има повече мускули. Не става така, нито в Сървайвър, нито в живота.

Общи условия

Активация на акаунт