Блу помоли да заключат старата,за да се спре с всякакви сандали и спорове и да почнем на чисто!
Блу помоли да заключат старата,за да се спре с всякакви сандали и спорове и да почнем на чисто!

или поне така се прие от хората писали след мен и не дали ми шанс да се обяснявам 
В 19 часа дадох втората доза Панадол и пак попищя малко. После заспа изморен от викане и омагьосан от Панадола. Спа чак до сутринта. Имаше малко Т но не съм давала повече Панадол. На следващия ден нищо му нямаше.
или поне така се прие от хората писали след мен и не дали ми шанс да се обяснявам 
( Ей така е като хойкаме с моята щерка. Ма завързахме едно гадже в парка и всеки ден са едни срещи.... Вижте каква любовчийка ми е...от малка.
ама кво да прайш, това да е проблема. За мен пък да не са заритали хората, ама все ми е тая и хич не ми пука и не ми е тъжно.
(нищо че не съм ти симпатична). И да докладваш в понеделник. И нидей рива щото ще ти намелее кърмата и бебето няма да има какво да папа.

Добре, че вече знаеш на какво се дължи неразположението й... и, наистина, е било малкия дявол, че не са й били "държавното" ДТК. Ще чакам новини от вас
Питам те, защото и Ники ми прави сополки нощно време, а за съжаление всичките видове физ. разтвор, които сме пробвали до сега не успяват да му отпушат нослето напълно и пак си подсмърча след това.
от 2 седмици пия центрум за сега не виждам кой знае какъв ефект,така че някой ако знае нещо ефективно и изпробвано да казва.Акото ни днес не е зелено и се поуспокоих,нямаме и никакви признаци на настинка,но за всеки случай ще питам докторката като отидем на консултация.За плуването да поясня че ние ходим на специално за бебета лечебно плуване а не просто в някакъв си басейн.Извършва се от кинезотерапевт и се прпоръчва на деца с дихателни проблеми,склонни към боледуване или просто за закаляване както е при нас,тук в Русе е в "Дом майка и дете"като документи и изследвания се подават в "закрила на детето"така че това го има във всеки един по голям град.И последно да попитам софиянки,откъде мога да си купя хубав детски килим с някаква картинка или мечо пух и пр.ако някой знае някой магазин ще идвам след месец някаде че тук не мога да си намеря.Ами това е май стана много дълго.Лека и спокойна нощ! 
Вземи се вясвай по - често насам , да си го правим заедно това ... със "с". Всъщност Honey и аз се подписвам зад думите ти! Даже два пъти!
Да не ви изброявам поименно, всичкио ще ви сънувам!
Май наистина е интересно да следиш някоя интрига, но аз например, четейки предната темата, я минах отгоре-отгоре, наистина нямах време и не ми се връща да я затвърждавам. И в този ред на мисли - момичета, завиждам ви за времето с бебчовците, мен баткото ми гълта повечето свободно такова и за малкия ми остава толкова малко време да го гледам как расте, и ми се вижда, че расте толкова бързо, че чак ми е мъчно... honey, само ако знаеш колко си права! Наслаждавай се на всеки миг от привидно монотонните си дни, защото няма връщане! Моите сега са едновременно и скучни, и едообразни покрай децата, и луди, и забързани, и нервни, и... Ох, спирам, че е късно и не ми се пише много, предпочитам да поспя. С две думи, мислех, че трябва да се върнем по същество, да си стиснете ръцете и мир да има поне до някъде.. 

, А кръвното си е гадна работа, дано скоро се стабилизират нещата, аз навремето заради високо кръвно имах постоянно кръвоизливи от носа. И на нас ни се е случвало няколко пъти да повръщаме като фонтан, но като не се повтаря не е страшно, дано де е период и Ния да се оправи. 

, и тук ще си покажем рогцата, нема начин
, и да си се похваля отдавна не се бях забавлявалала така с темичките ни
И между др., какво решихте с обрязването, на нас ни казаха на пролет да го направим.
, при нас такива неща нема 

, да не те притеснява факта, че е закл. предната тема.
жестоко съм обидена, няма ли да се намери място и за нас в някое малко ъгълче на съня ти 
от 2 седмици пия центрум за сега не виждам кой знае какъв ефект,така че някой ако знае нещо ефективно и изпробвано да казва. 

!
!
още в зародиш....
,а и аз не очаквам всички да се харесваме,щото би било малко инфантилно такова държание-Колко много се обичаме всички и колко ни е розово в темичката
!
,и тогава след операцията ми съобщиха тази благинка
.
?
,ама сега след раждането...не мога и не мога да сваля "И аз се интересувам от някоя човешка диетка
!

Може би ще изчакам със смяната, просто защото при нея прегледите са събота което ми е много удобно.
Мисля че обърка малко височината
Предния път и двете бяха по 55 см, а сега излиза че по-слабичката, която уж имаше проблеми е пораснала цели 7 см
Не мисля че е чак толко висока, но определено върви по слаба и по-висока от Ваня. Дръжте се майчета скоро ще ви настигнем, ако не по кг, то поне на височина, че май бяхме едни от най-ниските само 45 см

Пия същите витамини ПреНатал като през бременноста и мисля че това е достатъчно. Реално девет месеца почти не ми беше паднал косъм от главата така че сега е нормално да се навакса опадането на косата все пак 
Само незнам как ще е че досега винаги съм свикнала да се събираме голяма компания. За тази година знам че държа на елха, че миналата беше единствената в която нямах и ми беше много тъжно. Рождения ми ден е на Бъдни вечер и съм си свикнала с елхичката
Ех и аз съм като малките деца ...
Надявам се и че Ния вече е по-добре и по-спокоина