Мамо Иги,добре дошла отново при нас.Гушни малкото юначе и му предай бързо да укрепва,че виж колко мадами го чакат тук
.За сега сме само на сиропи Вентолин и Мукосолван+противоалергични капки Фенистил и антибиотично кремче за нослето.Нямам сили вече.Изтощена съм психически.Дечицата не са оздравяли вече месец и половина.Ако не едната,другата ще кашля.Ако ми видите хладилника само--по-зареден е от аптека.То не са капки 5 вида,сиропи не знам колко вида имам,мехлемчета,шпрейчета,имуностимуланти и т.н.
Вчера докторката ми каза,че може да е късна алергична реакция от ваксината.Правили такива реакции на 3,7,15 ден след ваксинирането.Ами вече не знам какво е и от къде е.Сърцето ми се къса като ги гледам болни и не мога да направя нищо освен да ги тъпча с лекарства и да чакам да отшуми
днес ми правих изследвания, в понеделник продължават и тогава ще видим резултати и т.н.
мама се прибра и тати и Ния се успокоиха сънчовци 

според мен тя си е намислила идея и подготвила вече
няма да е честно да я изпреварвам

Но и аз не мога да си представя да сменям памперси на две дупета...въйййй чак страшно ми звучи 
и вече успях да видя първата цифричка на кантара да започва с 5 еххх че съм щастлива.....ама май инатеста ще изляза накрая 

Мислех си днес по въпроса, не е ли най - редно да се редуваме? Така темите ще станат още по интересни и разнообразни. Защото моите са едни лигави и тематични, а твоите едни спратнати и сладички... Освен това и Бубчето има желание. Трябва й малко кураж да се престраши и може да направи страхотни неща (усещане).
Мисля да я пусна, а следващата да е на Блу ... или на Бубчето.... 

дори може всяка една от нас, която има желание да прави новата темичка! аз нямам нищо напротив да спра да го правя, просто да не се чувстват другите имащи желание изолирани! (а така и ще зарадвам доста мами)
толкова съм щастлива, че съм си вкъщи с любимите хора