АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 724
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Ве4е съм си вкъщи,беба хапна  млекце и пюре .Сега си яде ръката  за десерт Joy.Чудя се  дали да не я изведа на разходка в парка днес  Thinking.Ако има някоя свободна мама с беб4е и желание- нека се присъединят към нас ,4е ми писна да бродя соло из алеите Hug

# 271
  • Sofia
И свекървата ми е готина - живее на 100 км, ама не само за това. Виждала е Лора 5-6 пъти и последния път като ревеше в количката й разправя: Ела, лельо да те взема, да не плачеш smile3532
Щастливка, а можеше да живее на 100 метра Mr. Green

От вчера се чудя, дали да не си купя кошница за кола, която може да се сложи и на количката на Димана. То звучи много добре, но при положение, че съм с кола, какво ми пречи да сложа зимния кош в багажника newsm78 А пък и тази кошница поне да беше скъпа - много лесно щях да се откажа, ама тя е 65 лв. Някой ползва ли такова нещо и дали е удобно?
Ох, това време ме кара да мисля за глупости и да ровичкам в ИНТ.

А, да ви се похваля, Димана вчера съвсем самостоятерно си взе залъгалката и си я сложи в устата - ей, умно като майка си това дете Laughing Laughing И да не ми пишете, ме вашите бебоци това са го правили на 1 месец, щото ще се комплексирам.

# 272
Привет и от нас! Hug
Ех Dani 777к,досега четох написаното ама ти направо ме накефи,страшна си smile3501 smile3501,определено доста си се посмях newsm44 newsm44
Kaili стискам палци за изпита в понеделник newsm10
Mimss,аз от месец и половина не кърмя и няма сваляне на кг.,а уж се ограничавам с храненето  SadТа в тази връзка да Ви попитам,нали уж след като спре кърмата идва цикъла,а на мен изобщо не ми е идвало,а и нямам никакви признаци  newsm78.
Иначе ние снощи вдигнахме температура 39 градуса /от ваксината/ и бяхме много кисели,ама за сметка на това днес пък цял ден спим Laughing
Aila и аз родих със секцио и моята гиноколожка каза,че трябвало да се изчака 2 години за второ бебе,понеже не било хубаво за организма /все пак си е операция/,ама пък ако стане грешка незнам....... Confused
ПОДАРЪКА ЗА ТАЗ ГОДИНА НИ Е АВГУСТУВСКАТА ДРУЖИНА !,ХАЙДЕ ОБЪРКВАЦИЯ ДЕЙСТВАЙ Joy Joy Joy
Момичета днес отиваме на гости при мама за 3 дни newsm62,надявам се да се наспя и да отида на някоя кръчмичка newsm68,а Вие много ще ми липсвате,ама като се върна дано да имам време да Ви прочета Hug
P.S. Малко ме е страх,защото ще пътувам сама с колата и Даяна,но стискайте палци да се справя!
Целувки и доскоро!    love001  love001  love001

# 273
Лъчко, Мамо Иги,  Hug Hug Hug
Подаръка за таз година  е АВГУСТовската ни дружина!  Peace
Обърквацияяяяяяяя, ако разбереш кой е пуснал душа  #2gunfire и го обади на ВиК-то да го изключат, че прави разхищение Joy Полудявам!!! Вече 3-ти ден сме затворени и този дъжд май няма намерение да спре! Но поне обърнах толкова много внимание на моят бебешок, че вече пеем песни, играем игрички и т.н. Цял ден фитнес! Обърнал се е от корем на гръб два пъти пред майка и 1 път пред мъжо, но при мен - цъ. Упорито вдига дупето на горе или се пъчи да сяда. Голям смях пада! rotfImbo
Велмар, ние сме на пюре от ябълки и круши на Хип. Имало разхлабващ ефект ама аз не го виждам. Иначе го хапва с голям апетит. Само първият път се понацапа, а сега се храни като в ресторант!!!
Бубче, честит ти рожденник! Я дай нещо по-твърдо, че аз съм от некърмещите  Laughing
Хъни, и аз си имам цикълче. Дойде ми в началото на този месец, а как бях забравила за него! Даже в момента съм в овулация и се пазим с презарватив. Трябва вече да измисля нещо като спирала или хапчета, че тия гуми ...
На годежа с таткото обещахме да направи 3 внучета. Искам първите две да имат към 6 год разлика, а третото да е по-нататък, та като остареем да си имаме компания Laughing
МимССС и аз повече нищо не чета Naughty, че веднъж го събляках голо детето и се взирах за разни симптоми. Преди бях писала и сега пак ще го кажа, че брат ми се излекува от рахит след едномесечен престой на планина. Незнам точно какво е действието на цъфтящите борове, но тогава е пълно с деца с алергии, различни дихателни заболявания и т.н и майките боготворят гората. Та смятам и аз на моя малчо на пролет да му направя една ваканция на планина.
Пък може да спретнем и една форумска почивка, а!!!

# 274
bubcheto15 щом казваш - СПИРАМ, няма проблем! Всичко хубаво ти желая!

# 275
  • софия
Пепър,муцка още съм  nuts от вчерашната бира,ама като ме подкокоросваш айде  Drunk-аз черпа,въпреки,че тре'а май Бубчето ,да черпи за мъжо.Бубе,да ти е жив и здрав и богат  Joy!Аз да ви питам,на мен ли така ми се струва,или някоя мама беше писала,че не е желателно да се прави секс с презерватив след секцио.И защо така?

# 276
Хайдеее НАЗДРАВЕ, аз още съм росна от снощи , но няма как да не обърна една и за мъжО на Бубето Simple Smile

Отивам  на една разходка с детенце и като се върна, ако още ме искате, щ=е пусна новата темичка Simple Smile

Циливам ви !!!

# 277
Здравейте  Hug,

Какви хубави новини! Браво на мама Иги и Лъчко, добре дошли!   bouquetБлу, радвам се, че няма да те държат в болница, дано и изследванията да са добри![/color]
  bouquet
За рахита - нашата лекарка опипва главичката - има два по-меки малки участъци /не фонтанелите, а отстрани /. И аз пипнах - ами, мекички са, ама, много странно усещане изпитах... Crazy

[b]За следваща тема [/b] - аз съм "за"  "Подаръка за таз година ни е августовската дружина" или "Първи сняг и коледни дръвчета скоро ще зарадват августовските мечета!".
Предлагам, ако има и други желаещи мами да водят теми,  да си направим списъче на първа страница, за да не тормозим само Блу и Обърквация. Как ви се струва тази идея?

И аз още нямам цикъл и хич не ми трябва. За второ дете - и двамата искаме /то на мъжа ми ще му е трето, де/ и то възможно най-бързичко, ама - Божа работа!

miss_74 , бъди сигурна, че ще се справиш!

Бубче, да ти е жив и здрав мъжо!

Да се похваля, че от два дни поработвам по няколко часа вкъщи. Определено ми се отразява добре на самочувствието Laughing

Когато играха Левски - Барса отметнахме първото по-дълго гости, откакто Ирма се роди. Накрая доста се изнерви, но иначе не беше толкова зле. Обаче от две вечери изпада в нервна криза, докато я къпем - дано да е някакъв период, който бързо да отмине.

За Нова година - отиваме барабар с бебето на Арбанаси. От сега се чудя как ще се оправим, дано да се притеснявам напразно!

Мама Марго и Рози24, къде се изгубихте?

Хубав ден от нас!

# 278
  • София
bubcheto15 щом казваш - СПИРАМ, няма проблем! Всичко хубаво ти желая!
Мерси  bouquet
Пепър,ама ти така кажи,щом ще сме на авната Joy-
Мария - Магдалена на мама Neli_na и Камен на мама navramova.Хайде мами днес ме на ваши разноски,а на вас да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват.Елленка,специално за тебе
,ама айде и другите да се почерпят Joy

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 13:11 от bubcheto15

# 279
  • В ЛЮтеницата
Предлагам, ако има и други желаещи мами да водят теми,  да си направим списъче на първа страница, за да не тормозим само Блу и Обърквация. Как ви се струва тази идея?

newsm48 Мен пък ме кефи да ги тормозя   animal085
Ама ако има и други желаещи да си казват за да няма  newsm50 Ще тормозя и тях!

Ей Kristianna, недей - ние тук от време на време си се плюем, пък после се пра'им, че е валял дъжд! Я, вместо да се сърдиш, кажи твоята принцеса руса с тъмно сини очи ли е или от снимката така е излязла?
Gvendolin, а на твоя принц люлката сгъва ли се, че в къщи вече сме като в Сокобан (геймърите ще ме разберат- има ли такива?)
Бубче, ти днес не се брой към авантата с твоя рожденник! Да ти е жив и здрав! Какво ни направи за мезе, че с тоя глад заради теб, AndyB и Val_Stef само се оглеждам за храна?

# 280
  • Sofia
Предлагам, ако има и други желаещи мами да водят теми,  да си направим списъче на първа страница, за да не тормозим само Блу и Обърквация. Как ви се струва тази идея?

newsm48 Мен пък ме кефи да ги тормозя   animal085
Ама ако има и други желаещи да си казват за да няма  newsm50 Ще тормозя и тях!

Е, не така де! Те тъкмо свикнаха да ги тормозим и сега - няма вече! Pepper ще трябва пак да се вихри и да измисля нови неща! Joy Joy
Аз лично не съм от желаещите, поради простата причина, че съм от неможещите! Embarassed

Все пак мисля Обърквация да си реши, защото е хвърлила доста труд по оформянето на темите след раждането.

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 13:55 от Eliona

# 281
 То и аз съм от неможещите  Wink

Пък ако ти, Пепър, си от можещите що не вземеш да водиш някоя от по-следващите теми? Да те потормозим малко и теб  hahaha

# 282
Пепър, не се сърдя на никой. Просто няма да пиша вече - нямам какво да споделям за пребиваването на някой в Стара Загора или благодарностите за взето назаем столче за кола. Просто мисля, че трябва тези неща да се казват когато мамите се виждат, защото надали някой друг го касае това! Но както и да е! Аз не съм от водачките тук и не искам да бъда!
А дъщеря ми - ами най - достоверна е третата - последна снимка - тоест с тъмно руса почти оплешивяла глава и наситено сини очи! Дано останат такива! Поздрави на всички!

# 283
  • София
Айде пак сърдити,и то защото помолих да няма лични нападки,за да няма обидени.Защото точно заради такива постове липсва Мама Марго.Нали се разбрахме всеки да споделя,каквото го интересува,който не го интересува да не чете,но има място за всички.Май стадото се размножава доста бързичко  animal085А пък аз си мислех,че оплодителния период е на пролет.
Пепър,нъц от мене храна hahahaПърво Обърквация е спец в тази област и второ ако нямате мезе,ще се напиете по-бързо и на мен ще ми излезе по-тънко JoyТипично по лъвски,а? Flutter

# 284
 И ние сме Августинче..................Родени сме на 7.08 2006 ,как да се включим при другите Августинчета и да ви пратим снимка? newsm78 newsm78 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт