АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 719
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia, Bulgaria
Добър вечр мили дами и малки бебоци Hug
Много се зарадвах за Мама Иги и малкия Лъчко. Дано всичко проблеми станат минало за тях Praynig
Знам, че не е честно да поздравявам само, който ми харесва и допада, ама аз съм си такава натура Embarassed
Та
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЧАВДАРА НА ОБЪРКВАЦИЯ!!! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!При нас една и съща. Днес бяхме на много гости, заради лощото време и героите са уморени.
Няма вече да ви тормозя с моите мистерии. Така и не открих от кой са цветята и започвам да се примирявам с версията на мъжа ми, че някой просто е объркал етажите newsm78. А как ми се иска да са от някой обожател Crazy
Хайде лека и доходна... Аз отивам да се гушкам при татито и туко виж ме огряло среднощно щастие Embarassed

# 256
Ей Обърквациике, в последния момент да те поздравя за Дари...Да ви е живичка и здрава   bouquet

# 257
Добре дошла на мама igi и Лъчко!Ние ви обичаме и вярвам че всичко ще се оправи! Блумного се радвам,че не си в боницата а при бебка,стискам палци всичко да е наред.dani777kднес много ни забавляваш. За второ дете с мъжа ми сме се разбрали след около 3 години,ще работим за мома Mr. Green Затова и вчера си сложих спирала,че аз кърмя и не мисля скоро да спирам ,така че както ми каза докторката може да нямам цикъл и 1година.Не ми се рискува току виж съм хванала и вече съм 5тия месец като една приятелка и сега се разхожда с количка за близнаци. dancingСега да се похваля днес бяхме на консултация и ние сме в отбора на шишковците  7,650кг. и 64см.Биха ни второто ДТК, беше се загледал по едни картинки на стената и докато се осъзнае миличкия ми и му я бяха сложили вече и само проплака. Много съм доволна от моята докторка днес ми каза че напълно подкрепя захранването.Първо ми вика да започна от 5тия месец с млечно зеленчуково пюре а аз и казвам,че мисля от 6тия и тя ми вика браво така ще си кърмиш детето по дълго,че захранването води до отбиване на детето.Марио се обръща само настрани още ни тежи дупето newsm30 к'во да се прай.Утре мисля да ходя да се разкрасявам като нямам коса поне да я пострижа току виж се сгъстила Laughing А за темичка "Сладки юмручета си хапват августовските сладурчета" незнам дали ви харесва ама друго не ми дойде наум.

# 258
Добре дошли на малкото лъвче Лъчко и на мама Иги !Пожелавам ви много   love001бързо въстановяване !
Честито на празнуващите днес  Simple Smile

# 259
  • Някъде там...
Добър вечер маменца Simple Smile

Много се радвам за Мама Иги и Лъчко.  Сърдечни прегръдки от нас.Лъчко повече от здраве да не се отърве : Peace

ЕЕ момичета какво сте направили днеска бе, излезох в 13 часа и до сега съм ви чела . Много пишете тц тц:) Ние тука никакъв дъжд не ние валял , цял ден сме навън , обиколихме магазините, изхарчихме мнооого пари  Laughing,направо мъжа ми се хвана за главата Simple Smile
За секса -и ние сме на паай се Simple Smile За 2-ро -по -нататък , сле д2,3 год накъде мисля. Искам момиченце Grinning

Охх момичета много се наплаших с този рахит-прочетох цял учебник по детски болести, ужас -не  четете нищо!!! Направо не стига , че имаме леко, ами и аз съм голяма паника , постоянно гледам бебчо за симптоми:( Всеки ме уверява , че всички се оправят. Охх дано! Също така пише , че трябва да се увеличи количеството на соковете до два  и повече пъти и повече, т.к плодовите киселини задържат за по-дълго време киселата реакция в тънките черва и с това спомагат за усвояването на калция.  Незнам късно захранващите как ще реагират.

Обърквация честит ви мини празник. Наздраве cheers beer2, хапвам и торта Embarassed, макар , че имам да свалям над 10 кг newsm39   Cry

Лека нощ! smile3524 luvbed  mrstraetz

# 260
Обърквация, честита месечинка на Дари, да ти е жива и здрава и мн. да си те радва   bouquet

Мамо Иги, мн. се радвам за Лъчко, дано от тук нататук само добри неща да ви се случват   bouquet

# 261
 Мамо Иги това е от нас със Влади за малкия Лъчко hug

По отношение на честитките предлагам да ги правим на половин и цяла година.
Ние с нашето тати си харесахме само две имена за момче - Владимир и Мартин. А за момиченце се водиха дълги спорове.
И ние сме от отбора на пазещите се, но само заради секциото. Така че след около 3 години, живот и здраве, ще сме пак към очакващите! Но пазенето е само със презерватив, т.като спирала не можем(заради секциото), хапчета също(заради кърменето). А лукса да пробваме без презерватив не може пак заради секциото.
Водим също така и ожесточен спор за това колко още наследници да правим - аз искам поне още 2 деца. Особено ако второто не е момиче, то тогава съм казала, че наистина ще има трето. Така де ще се боря до женско Laughing
Айде за сега е това от нас. И дано до следващия постинг да не ми е изпадала косата! Shocked

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 05:16 от Мама Дидка на бебе Влади

# 262
Здравейте и от нас Hug  В4ера си легнах доста рано и не съм влизала във форума( а и къпането на Дари пропуснах Rolling Eyes),та съм пропуснала  хубавата новина за Иги  и Лъчето.И тази сутрин  като про4етох...направо  заплаках от щастие пред компютъра.Толкова се радвам 4е нещата с малкото слънчице се оправят Praynig
Вчера  за ради дъждовното време не излизахме на разходка,но я изведох на терасата за малко.Дари  беше в невероятно настроение  Hug.Беше много добри4ка( 4ак не смея да се похваля Whistling)В4ера хапна за първи път пюре от ябълка и морков.Очаквах да ме оплюе за избора,но..тя го хапна с охота.И вместо 1-2 лъжички  като за захранване с новия продукт,изяде  7-8 ooooh!.А като го дръпнах започна да нервничи #CrazyНа мама лакомницата Blush
За пазенето- ние караме на презервативи  по мое настояване( независимо 4е и двамата не сме им фенове Rolling Eyes).НО- заради секциото- трябва.За второ не семя и да помисля.Мъжът ми  е убеден за 2-ро,но за тази работа са нужни 2-ма Wink.Явно трябва д амине време за да склоня.Но - на този етап въобще не е на дневен ред.ДОри самата мисъл ме плаши Sick
Марулка- снимката с ухажора е жестока PeaceТова ли ви е  избранника?
Блу, радвам се че си си вкъщи при твоето сладкишче.Дано вси4ко е наред и с изследванията Praynig
Хайде- аз ще спирам засега.Отивам да си допия кафето,4е още не съм се разсънила съвсем EmbarassedОх- последен работен ден Crazy

# 263
  • софия
Добро утро  Hug!
Найа,направо ме съсипа вместо обичайното и ставане в 7-8ч. го премести в 5.Направо съм  #Crazy,дано е инцидентно...
Ето и от мен предложение за име на новата ни тема:
Подаръка за таз година  е АВГУСТовската ни дружина!Или:
Ще запомним АВГУСТ,но не с море,а с +едно джудже!
Лек ден на всички!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 11:20 от dani777k

# 264
Ползвали ли сте "Лефакс" за колики и ако сте го ползвали, има ли някакъв ефект и как се дозира?
Да аз ползвах, когато Ники имаше силни колики....Определено действа повече от това, което има в аптеките в България. Самото шишенце е с помпичка на Лефакса. Две помпички са достатъчни(или около 1 чаена лъжичка).

Между другото като се обсъжда пазенето да попитам някои от вас имат ли вече цикъл newsm78 Аз вече забравих какво беше това чудо, но от два дни усещам подозрителни болки ниско в корема Shocked

# 265
  • София
  Добро утро и от нас  Simple Smile
  Относно предпазването, че аз повдигнах въпроса ето какво още открих.
  "Противозачатъчните Церазет - тези, които са само с прогестин, не водят до намаляване на кърмата (а може даже леко да я увеличат при някои жени - същият ефект имат и хормоналната спирала Мирена и инжекциите Депо-провера (инжекциите ги няма в БГ, доколкото знам), всичките са на базата само на прогестин). Но въпреки всичко много лекари се колебаят да ги препоръчват на майките - все пак са хормони, а кърменето е деликатен процес. За да сме обективни обаче - одобрени са от ААР за употреба при кърмещи майки, така че крайното решение е на майката."
   Аз още нямам цикъл и се надявам да се задържи така още дълго  Simple Smile Хич не ми липсва.
   Едно въпросче какво влияние оказва секциото върху това колко скоро да имаш друго бебе? Имам позната коята има две дечица с разлика от година и малко и двете са със секцио. Знам само че май има интервал след секциото който трябва да мине ако искаш нормално, но за секцио незнаех че също има някакъв период или пак не съм разбрала...

# 266
Мама Иги и Лъчко, добре дошли у дома! Прочетох разказа ти и за пореден път се убедих, че си по-силна от колкото сама предполагаш! Радвам се, че най-трудната част е зад гърба ви, от тук нататък вярвам, че нещата ще вървят към по-добро и по-добро, докато перипетиите останат само лош спомен! Въпреки че не те познавам лично ти пращам много прегръдки и целувки за малкия борец   bouquet

Моят цикъл дойде точно на третия месец след раждането, въпреки че тогава все още кърмех изцяло. Горе долу по това време усетих, че ми е намаляла кърмата и започнах да дохранвам (признавам, че се предадох лесно и не положих големи усилия да я увелича Embarassed, просто нямах сили и нерви). Обяснявам го с нивото на един хормон, забравих името му и ще си замълча.

И аз ще предложа заглавие за новата темичка:

Първи сняг и коледни дръвчета скоро ще зарадват августовските мечета!

# 267
  • София
Добро утро Hug
Ние се прибрахме от поликлиниката и ни боцкаха за кръв.Е,поплакахме си,ама сега спим и се надявам да забрави докато се събуди.Дано да станат резултатите до обед,че до понеделник ще полудея CrazyСпряха ни сиропа,кото лекува свиренето на гърдичките,което значи,че сме се преборили с обструкцията Laughing
Кристианна,мислех,че сме приключали с персоналните нападки и забележки,не им е тук мястото и времето.
Марулка,от къде са ви тези червени дрехи,съдрах се да търся на Ина нещо червено,защото много й отива и навсякикъде ме гледат като извънземно. Sick
Подаръка за таз година ни е АВГУСТовската дружина!
Peace
Отивам да кърмя на мама препатилото геройче и да приготвя още разни работи за рожденния ден на нашия тати:mrgreen:  chefХайде назздраве по повода
 bouquet

# 268
Лееееле, мами, влязох набързо, а нямам време да изчета всичко... Hug

Първо, радвам се, че Мама Ини и малък Лъчко са си вече вкъщи!

Блу, днес точно се чудих дали да ти пратя SMS, но незнаех дали е удобно, за да не те притеснявам. Embarassed

Бубче, ама 80 гр след кърмене не са ли много...да не си направила хиперлактация, защотот на мен от 2-я месец ми се регулира кърмата и сега немога да изцедя почти нищичко. newsm78 Стискам палци за изследванията, както и на бебчовците със съмнения за рахит. Praynig

Kabiv, виж че и свекървите стават за нещо, освен да мрънкат (е, аз немога въобще да се оплача от моята - наистина много ми помага и никога не се опитва да наложи мнението си.) А за кърмата и според мен си я остави замразената за по-спешни случай.
Напоследък MamaMargo ми се губи...надявам се да са добре с Еличка!

emelle, нали знаеш -- никакви изкушения като KFC, тортички и шоколадчета! Naughty

Вал, изглеждаш си много добре, така че споко...Али ще се погрижи за останалото след няколко месеца, когато проходи (ако свекърва ти не се справи дотогава Mr. Green)

А за бебчетата - аз още на 10-я ден от раждането бях готова за едно момиченце, но решихме да го оставим за след 1, 2 год. Grinning
Ние сега отиваме с Гого да избираме златни обици за 3-год. му братовчедка, която в събота ще кръщаваме.

Целувки!

# 269
  • В ЛЮтеницата
Днес няма ли кой да сипе по една бира?? Да отпразнуваме 3-те месеца на останалите бебоци, че до 6 месец ще сме на сух режим?? Dani777k, я казвай кой ще плаща днес!
MimSss, както каза Honey (ама защо все нея я цитирам, незнам аз... doh) има много други фактори за захранването освен възрастта. Не че съм прочела нещо за рахита (дано не ми се налага), но пък съм се огледала на Лора за анемия, че тя вече си утрои теглото (вчера чукна 6 кг.) и не знам колко запаси от желязо има. По този повод купих от ХИТ една оризова каша (много желязо имало, а била най-леко усвояема), за да й чета упътването и да се подготвям за другия месец. Да, ама майка ми като я видя и с един страшен поглед и леден глас каза - язък ти за четенето, да не си дала на детето каша поне до средата на 6 месец smile3513. Много ми е готина майката. И свекървата ми е готина - живее на 100 км, ама не само за това. Виждала е Лора 5-6 пъти и последния път като ревеше в количката й разправя: Ела, лельо да те взема, да не плачеш smile3532
Ох, активната ми гимнастика се е събудила. Отивам да потренирам. После ще ви споделя упражнение за коремни мускули с участие на бебе.

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 10:51 от Pepper

Общи условия

Активация на акаунт