АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 766
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
  • София
   Тъкмо щях да напиша че има пост от МамаИги .http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139573.0;topicseen  Simple Smile
   И видях че тя дори е в нашата темичка  Simple Smile МамоИги поздравяваме те теб и твоето слънчице с добре дошли и се надявам скоро всичко да се оправи  Simple Smile

# 241
aila,
много ти благодаря за инфото! и като се има предвид, че стиви е още изцяло на кърма би трябвало тези показатели да са нормални!
поздрави,
алекс

# 242
Здравейте най-после и от нас,
От сумати време се опитвам да наваксам с четенето и след това да пиша ама не става номера. Имаше един лаф "Пишем ти бавно оти знаем че четеш трудно" та и аз така. Сега по същество... на 20.11. ни беше консултацията и резултата е 7150 кг. и 70 см.. Какво ще кажете  Wink, а? Педито ни каза да почваме сокове и плодови пюрета едновременно, и да ги увеличаваме всеки ден докато стигнем 1/2 бурканче, и сега си търсим ново педи. Благодаря на мамите, които ми помагат да намеря такова!
Иначе Стефан е страшно послушен пу-пу. През деня лежи в сгъваемата кошарката, която съм разпънала в хола и съм напълнила с играчки, и си играе сам. Нашата кошара има гриф с три скучни топки и на него съм добавила да висят разни дрънкалки и играчки с шумолящи крилца, та това е нашата активна гимнастика! Много се заиграва с нея, иначе говори на другите играчки, хваща ги сравнително стабилно, дърпа ги и ги хвърля. От време на време ме вика да му подредя кошарката, че не може да достига разхвърлените играчки и ми пее като се поява  Simple Smile. Да се похваля купихме си хубаво кенгуру за по-голямо бебе и сега ходим из къщата с него, разглеждаме я подробно и много се кефим. Общо взето гледам да се наслаждавам на всеки миг смях и закачки с бебчо, защото знам че след време много ще ми липсва?

За косата и на мен ми пада порядъчно и съм решила щом намеря кой да гледа Стефчо за 1-2 часа. да отида да се подстрижа и боядисам. Но това май няма да е скоро.
За Нова година сме решили да празнуваме в провинцията на хотел, но свекървата ни отряза гледане на внука и най-вероятно ще го вземем с нас. Още не ми е ясно как ще станат нещата, но има време  Simple Smile.
Относно килограмите от родилния дом насам не бях мръднала, но миналата седмица свалих 1 и сега съм 53 кг. Още 4кг. и ще си вляза в дрехите. Ама с моя апетит няма да е скоро!
А относно името, ние го бяхме избрали преди още да планираме бебето. Стефан е кръстен на дядото на мъжа ми. Когато той почина, мъжа ми го преживя много тежко и аз му обещах, че когато си родим син ще го кръстим на него. И така 2 години си имахме име и чакахме момента да се решим на бебе  Simple Smile.

Блу, дано всичко мине бързо и безпроблемно и се забрави. А дотогава моля татето да ни държи в течение. Съвсем накратко, че ще е мнооого зает.
Кабив и на мен ми се наложи наскоро да размразя от първата кърма и наистина миришеше лошо, но на Стефчо не му направи впечатление и си я изяде. Не е до времето на съхранение, защото четох че може да се съхранява до 6 мес. във фризер. Моите запаси са доста повече от 400 мл, така че не мисля да изхвърлям нищо.
Теди79 и Ммария, по какво разбра педито, че имате рахит?
Алекс Б много се радвам че се появи! Съжалявам, че ти и адаша имате проблеми със здравето и дано бързо отминат, а ти пиши по-често. Освен това Честит имен ден! Желая здраве, щастие и ухажори.
gecumka, браво бе мила, вече и ухажори се появиха. Като научиш нещо за букета да разказваш, че всички ще се спукаме от любопитство   bouquet.
Бубче, надявам се че всичко ще е наред и стиском палци.

Момичета, съжалявам за фермана  Cry, малко е досадно, ама аз да ви информирам за нещата ... пък и може да съм била полезна с опит. Вече ще гледам да чета редовно и да се включвам в заигравките  Wink.

# 243
   Тъкмо щях да напиша че има пост от МамаИги .http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139573.0;topicseen  Simple Smile
   И видях че тя дори е в нашата темичка  Simple Smile МамоИги поздравяваме те теб и твоето слънчице с добре дошли и се надявам скоро всичко да се оправи  Simple Smile

Присъединявам се към пожеланието и от мен едно голямоооооооо  Добре сте си дошли   love001  Hug

# 244
Добре дошли в къщи и в темичката Мамо Иги, прегръщаме ви и ви целуваме! Молим се всичко лошо да приключи скоро  Praynig Ти си най-силната майка, която познавам и съм сигурна, че скоро ще се радваш на мнооого щастливи мигове с твоите здрави дечица.

# 245
Обърквация, да беше пратила поне едно парче торта по леля Люси за здравето на Дари - да е много щастлива и да не ядосва мами и тати!

А, Обърквация, я кажи какъв ти е шезлонга и откъде го взе, че аз съм в чуденка, дали да купуваме.

Ми Ели, тя Люси чак утре ще е вкъщи... Ма като се видим следващия път , ще почерпим Simple Smile)

А за шезлонга : много съм доволна, а не е някакъв хипер фешън. На БЕРТОНИ и струва 50лв.
Ето го : http://www.pakostnik.com/pics/6620502191.jpg

dani777k, ти да не би да спиш с мъжа ми? И моя ми ги говори някакви такива, ма аз го поглеждам с бялото на окото и до там Simple Smile

Момичета, каня ви на виртуален празник по повод прибирането на Лъчко  вкъщи. Когато озддарвее окончателно обещавам партито да е много , много по голямо!

# 246
  • софия
Миличка Иги, Hug Hug Hug Hug Hug Hug.Нека Господ бди над вас  Heart Eyes!

# 247
  • В ЛЮтеницата
Много се радвам, че Лъчко прескочи това голямо препятствие!Знам, че ще се справи и с всички останали и то бързо!
Ако някой има новини (естествено, че са добри - и това го знам) от Блу да казва!!

Момичета, ще си изпишем темата много скоро. Мисля, че мнозинството няма да има против Обърквация да направи новата тема, ама и предложете име! Пък ако трябва пак ще правим революция после...., но по-добре правете деца, а не война!!!

# 248
  • у дома
здравейте мами  Hug Благодаря Ви   bouquet
ето ме и ще успокоя мамите, които се притесняват - приеха ме в болницата, прегледаха ме няколко доктора и от утре започват изследванията може би се чудите откъде ви пиша  Thinking от вкъъъъъъъъъъъщи  Heart Eyes смилиха се над мен и ще ме пускат да си спя при татито и Ния, а сутрин рано ще се връщам  Mr. Green ще се опитвам да ви държа в течение  Peace

прочетох набързо какво сте писали, радвам се за мама Иги и Лъчко, че са си вкъщи и се моля всичките неразположения едно по едно да се оправят и съвсем скоро Лъчко да е едно здраво бебче  Praynig  Praynig  Praynig

бях писала преди време, че и ние с татито си мислим за второ дете baby_neutral но най-рано след  3-4 години ще действаме, живот и здраве  Mr. Green а за пазенето - ами татито си ме пази  Blush според него това е работа на мъжа.  Peace ние така или иначе мразим презервативи, а и хапчетата не са ми по вкуса...

лека и спокойна вечер от нас   bouquet отивам при Ния и татито да ги нагушкам и нацелувам  baby_neutral  Heart Eyes

# 249
  • София
Мамо Иги,ако знаеш от колко време ви чакаме с Лъчето!!!Кайде да минават и тези неща и да почваме голямото празнуване Party Heart Eyes Mr. Green
Блу,радвам се,че и ти си добре и ще си спинкаш при Ния Hug
Сега остава и нашите изследвания да са наред и бебета с рахит да се оправят и това ще бъде най-щастливата тема в отчетни Praynig Praynig Praynig

# 250
  • София
Нямам никакво време дори да прочета написаното.

Влизам само да поздравя Мама Иги!   bouquet Радвам се, че вече сте си вкъщи, дано всичко да бъде наред от тук нататък и пътя ви да е осеян с много здраве, радост и усмивки!

# 251
  • Марс
Ползвали ли сте "Лефакс" за колики и ако сте го ползвали, има ли някакъв ефект и как се дозира?

# 252
Здрасти на всички!
Много се радвам за Лъчко, да е жив и здрав да радва мама, а също и Блу - по-бързо възстановяване!

Момичета и аз не пиша отдавна тук, макар че и никога не съм била от ежедневно пишещите. Чета отвреме навреме, когато страниците не са с шарени и големи букви и човечета за честитки. Много се радвам, че Пепър се осмели да каже истината "в очите". Подкрепям напълно, защото май на всички ни писна да четем само по коя алея на парка са ходили и кърмили Kabiv  и MamaMargo, как честитките винаги са по-специални за тези които се познават лично - а аз мисля че щом са лични познати по-добре е да се честити по телефона щом толкова държат на това. Както и да е - има хора, които обичат да са лидери. Честно казано и на мен ми харесват най-много темите от Обърквация, макар че и блу се справя перфектно.  В тази връзка едно предложение за тема от мен, хрумва ми в момента - не сте длъжни да я харесате - БОГ дари ни АВГУСТовско бебе да остави мама без свободно време  Simple Smile
Говорите си за увиснали цици - е и моите са такива. Направо приличат на волски езици. Мажа се с един крем сега - поръчах си го от Англия - на Палмърс - дано има поне малък ефект.
Моята малка голяма Льона вече крещи, вика, кара се на всички възможни играчки. Иначе сме добре, днес за първи път ще спи отделно от мен - при родителите ми и ми е ужасно скучно без нея. Качих няколко снимки при 3 месечните (малко са големи - сори), дано да я харесате, че и ние да си намерим гадже. Laughing
Започнах и аз по-малко работа, но ми е много трудно да се справям с всичко, ще видим...
Emelle, все забравям да спомена, че имаме еднакви колички - само различен цвят и еднакви играчки над леглото  Grinning. Явно имаме еднакъв вкус.
дано сте имали нерви да ме прочетете.

# 253
  • варненка от София
Прегръдки от нас със Стефаначето за мама Иги, Лъчето, Блу и Ния  Hug Hug Hug!

Писах, писах и като рекох да публикувам, сесията била изтекла!
Та на кратко, искам да споделя с вас една мила снимка от първите флиртове на шушето, кръстила съм я Дамата в червено с обожателя си:

Относно пазенето ние сме на системата пай сееееееее, за сега действа, а дори да се провали ще го раждам, защото искаме второ бебче и то сравнително скоро. Няма време да чакам, годинките напредват, тази година чукнах 30-те  Embarassed Embarassed
А иначе Стефани я кръстихме на свекър ми, който почина кагато бях в 7-ми месец съвсем изненадващо. Бяхме планирали да се казва Нева на майка ми, но аз реших да се казва Стефани, да носи името на един чудесен и достоен човек. Сега чакам да имам още една дъщеричка, за да я кръстим Нева на прекрасната ми майка, коята също не е сред нас, почина преди 5 години.
ev4o колко е голямо бебчето ти? Виждам, че още не си сменила бременната лентичка.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 23:05 от marulka_s

# 254
Много плаках от вашите мили думи, те са като лек за моята душа, а темата на августинките преля чашата ми на стискане на зъби да не съм ревла и половина! Толкова много сили ми пращате и за това трябва да съм силна с ваша помощ!
Иги, най-сетне новини от теб. Въпреки всички тревоги, които все още имаш за Лъчко бъди силна и имай вяра, че ще порасне здрав и силен мъжага. Стискам палци лошото вече да ви задминава Praynig
Блу, успех от утре на изследванията Peace

Общи условия

Активация на акаунт