И видях че тя дори е в нашата темичка
МамоИги поздравяваме те теб и твоето слънчице с добре дошли и се надявам скоро всичко да се оправи

МамоИги поздравяваме те теб и твоето слънчице с добре дошли и се надявам скоро всичко да се оправи
, а? Педито ни каза да почваме сокове и плодови пюрета едновременно, и да ги увеличаваме всеки ден докато стигнем 1/2 бурканче, и сега си търсим ново педи. Благодаря на мамите, които ми помагат да намеря такова!
. Да се похваля купихме си хубаво кенгуру за по-голямо бебе и сега ходим из къщата с него, разглеждаме я подробно и много се кефим. Общо взето гледам да се наслаждавам на всеки миг смях и закачки с бебчо, защото знам че след време много ще ми липсва?
.
.
.
, малко е досадно, ама аз да ви информирам за нещата ... пък и може да съм била полезна с опит. Вече ще гледам да чета редовно и да се включвам в заигравките
. 
)
Благодаря Ви 
от вкъъъъъъъъъъъщи
смилиха се над мен и ще ме пускат да си спя при татито и Ния, а сутрин рано ще се връщам 

но най-рано след 3-4 години ще действаме, живот и здраве
според него това е работа на мъжа.
ние така или иначе мразим презервативи, а и хапчетата не са ми по вкуса...
отивам при Ния и татито да ги нагушкам и нацелувам

. Явно имаме еднакъв вкус.
!