АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 719
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
  • у нас
Добре дошли на мама Иги и юнака Лъчко

Мамо Иги,добре дошла отново при нас.Гушни малкото юначе и му предай бързо да укрепва,че виж колко мадами го чакат тук Mr. Green

# 301
  • Sofia
Emelle, браво! Ама и ти ще черпиш щом си толкова хубава!
А, това е подаръка на мъжа ми за утрешния му РД!  Laughing Ще почерпя, ама утре. Сега ще правя един форумски "покрив".   Mr. Green
Какъв е този "покрив"?

# 302
  • у нас
Момичета,аз да се оплача пак Confused
тъкмо позакрепихме каката и Кари отиваше на оздравяване и хоп пак малката буболечка започна да кашля и то доста сериозно.Пак тичане по доктори и се оказа,че сме с бронхоспазъм Cry.За сега сме само на сиропи Вентолин и Мукосолван+противоалергични капки Фенистил и антибиотично кремче за нослето.Нямам сили вече.Изтощена съм психически.Дечицата не са оздравяли вече месец и половина.Ако не едната,другата ще кашля.Ако ми видите хладилника само--по-зареден е от аптека.То не са капки 5 вида,сиропи не знам колко вида имам,мехлемчета,шпрейчета,имуностимуланти и т.н.
Уж каката вече 2 седмици си е вкъщи и няма от къде да се зарази бебата и изведнъж тази кашлица #2gunfireВчера докторката ми каза,че може да е късна алергична реакция от ваксината.Правили такива реакции на 3,7,15 ден след ваксинирането.Ами вече не знам какво е и от къде е.Сърцето ми се къса като ги гледам болни и не мога да направя нищо освен да ги тъпча с лекарства и да чакам да отшуми Cry Cry Cry Cry

# 303
  • у дома
ураааааааааааааа аз съм си вкъщи и събота и неделя няма да ходя в болницата   newsm44 днес ми правих изследвания, в понеделник продължават и тогава ще видим резултати и т.н.  Praynig  мама се прибра и тати и Ния се успокоиха сънчовци  newsm62

дано Обърквация се прибере по-бързо и да направи новата темичка, че тази скоро ще е заключена  ooooh!

утре ще чета, пиша и отговарям, ако има какво  Mr. Green

# 304
  • В ЛЮтеницата
blueeye®, така и така сладко си спят твоите, направи темата, за да се разсееш малко от болничната атмосфера! А на Обърквация за домашно ще и дадем да подготви следващата и на спокойствие да измисли нещо за изненада!

Ама как раздавам задачи, а? Питате ли го мъжа ми?

# 305
  • у дома
blueeye®, така и така сладко си спят твоите, направи темата, за да се разсееш малко от болничната атмосфера! А на Обърквация за домашно ще и дадем да подготви следващата и на спокойствие да измисли нещо за изненада!

аааа не  Naughty според мен тя си е намислила идея и подготвила вече Wink няма да е честно да я изпреварвам  Mr. Green имайте търпение  Mr. Green

# 306
  • у нас

аааа не  Naughty според мен тя си е намислила идея и подготвила вече Wink няма да е честно да я изпреварвам  Mr. Green имайте търпение  Mr. Green

Не мога да повярвам на очите си  newsm09

# 307
Ха добър вечер  Laughing

mmilena и gertruda добре сте  дошли в отбора Wink

Аууу с тия почерпки ще ни тръгне славата на алкохолички   Mr. Green  Ама мен не ме бърка, затова  cheers

Като сте се разприказвали за цикъл, аз кво да ви кажа идва ми вече за 3 път  Laughing> Викам на мъжо ади бе второ, а той каза ако съм искала да имам сдухал мъж догодина...да сме действали    Stuck Out Tongue Winking Eye   Но и аз не мога да си представя да сменям памперси на две дупета...въйййй чак страшно ми звучи  #Crazy

AndyB, Али май е решила определено съвесем скоро мама да е във форма, защото тия дни се грижи много добре за мен  Crazy и вече успях да видя първата цифричка на кантара да започва с 5 еххх че съм щастлива.....ама май инатеста ще изляза накрая  Whistling

Kristianna, на къде сме без теб бе мила, ти даде началото на АВГУСТИНКИТЕ декември миналата година. Ти беше инициаторката да ни има. Така че никакво мърдане от твоето зародишче  Naughty

emelle, браво, ти поне се постара за мъжо, а аз нищо.... Моя пораства в понеделник, а аз ни подарък имам, ни нищо.... че и на чума съм заприличала  newsm77

Lorexa, гълъбче, дано час по скоро оздравеете, стига с тия белести  Praynig

Днес иначе бяхме на третото ДТК, Али беше герой през цялото време говори на едно гумено патенце и не разбра какво става. Сега се моля да не всига Т, че обикновено ми вдига  Tired
Иначе вече сме 6,800 кг и сме дълги 62,5 бре как пораснахме само  Blush
Изписаха ни Зимафлуор и Малтофер - жлязо (дано съм ги написала вярно) - без да ни изследват без нищо, ами просто ей така - профилактично.... Има ли друго педи дето е изписало жлязо на бебче ей така? Че аз чак си мисля да не го давам  Crossing Arms

Пу какво ми става в последно време все се уливам...направо изписах темата  Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 08:19 от val_stef

# 308
Уау....
Блу Simple Smile  Hug Мислех си днес по въпроса, не е ли най - редно да се редуваме?  Така темите ще станат още по интересни и разнообразни. Защото моите са едни лигави и тематични, а твоите едни спратнати и сладички... Освен това и Бубчето има желание. Трябва й малко кураж да се престраши  и може да направи страхотни неща (усещане).
Аз днес бях на разходка, но подготвих някой неща Simple Smile Мисля да я пусна, а следващата да е на Блу ... или на Бубчето....

Последно какво заглавие да е?

# 309
Мамиии ако знаете колко тъжно ми стана сега.... видях, че първите ни теми вече не съществуват (от декември до края на май) newsm45
То е нормално де, товари се сървара на бг-мама, ама аз така се натъжих.... отидоха ми редовете, които като прочетях и преживявах миговете на бремеността наново  smile3518 
Ох, че се натъжих значи  Tired

п.п. Обърквация, каквото заглавие хванеш мило, всичките са хубави  Peace

# 310
  • варненка от София
Ха привет и от нас! Днес оползотворихме до дупка слънчевия ден и бяхме на разходка. Искам да се похваля от два дена сме само на кърма, махнах добавката от АМ. Шушето явно се нахранва достатъчно от гърдата, защото спокойно си изтрайва 2 часа newsm44
Бубче, червеният тоалет ни е изпратен от леля от Швейцария, имаме още един, той пък е от вуйчо от Америка.
Лорекса пращаме ти много прегръдки от тук, а ако кажеш ще пратим и буркани с морски въздух и йодни изпарения да лекувате бронхитите на принцесите.
Отивам аз при Стефаначето, че подвиква нервно ще ни строява явно.

# 311
  • у дома

Не мога да повярвам на очите си  newsm09
Lorexa, вярваш, не вярваш, това е положението! никога не съм се изтъквала и не съм се натискала за темичките, ако нямаш нищо против! нито съм се имала за нещо по- от който и да било! не, че не съм  Mr. Green

Обърквация, нямам нищо против да се редуваме  Hug дори може всяка една от нас, която има желание да прави новата темичка! аз нямам нищо напротив да спра да го правя, просто да не се чувстват другите имащи желание изолирани! (а така и ще зарадвам доста мами)
спокойна вечер от нас  Hug толкова съм щастлива, че съм си вкъщи с любимите хора   Heart Eyes

# 312
Ето и новата ни тема :

Общи условия

Активация на акаунт