АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 719
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
mmilena, добре дошла!
може да сложиш снимка в албумчето ни. то е на първата страница. данните може да ги дадеш на този, който ще направи новата тема /май ще е Обърквация/

и кво са newsm78 няма ли да има мезенце??? айде, че ще взема да заслабна  Laughing

# 286
  • София
Здравейте, мами!
Много се радвам за Лъчето!  Hug
Добре дошла на mmilena! Предполагам, че който и да прави следваща тема ще те включи!  Peace Снимка може да качиш в албумчето, намиращо се на първата страница.
Айла, и аз знам така - за секциото - че трябва да мине по-дълъг период само ако искаш след това да е нормално раждане. Така каза д-ра, който ме го направи.
Относно пазенето - и ние разчитаме на пай се  Laughing, спирала на мога да сложа, защото имам раничка на шийката, а и не искам. Хапчета също не бих пила, а презервативи не обичам.
Ммария26, и на нас ни е мека на пипане главичката. Д-ра се изказа, че било като пинг-понг  Tired МимС, какви са другите симптоми? Моля те, пиши! Ако не ти представлява проблем!  Praynig
Целувки от нас! До скоро!
П.П. Дани77к, кой е писал стихчето за роклята?

# 287
Хайде пак съм тук  Crazy Може и да ви е писнало,ама - това е положението- днес е гадно времето и няма да излизаме.Аз докато се наканя по обед- и то пак заваляло #Cussing out
Сега ще си седим вкъщи на топло,Аз между другото уж съм седнала на компютъра да си  довърша дипломната,4е то моето стана прословуто ooooh!,ама май няма изгледи да се занимавам сериозно с това днес Wink.Дария крещи с пълна сила от шезлонга и умира от щастие Laughing
mmilena,добре дошла при нас HugЩе празнуваме заедно рожденните дни Peace.Еленка ти е обяснила за снимките.

# 288
не съм нападала никого - просто си казах мнението, такова каквото е!!!

# 289
Относно пазенето - и ние разчитаме на пай се  Laughing, спирала на мога да сложа, защото имам раничка на шийката, а и не искам. Хапчета също не бих пила, а презервативи не обичам.
Така като гледам, май скоро ще от4итаме 2 черти4ки Wink.А и до колкото помня доки на шрегледа каза 4е си готова Peace.Ама из4акай  ме и аз да се реша,4е нали си вървим под калъп Joy( или този път искаш да ме изпревариш Wink)

# 290
  • София
Така като гледам, май скоро ще от4итаме 2 черти4ки Wink.А и до колкото помня доки на шрегледа каза 4е си готова Peace.Ама из4акай  ме и аз да се реша,4е нали си вървим под калъп Joy( или този път искаш да ме изпревариш Wink)

ааа, не! рано ми е още!  Mr. Green ще те чакам Wink

# 291
  • В ЛЮтеницата
Kristianna, продължавай да споделяш мнения, ако ти е интересна темата в сегашния й вид. И на Mama Margo ако й е интересна ще си пусне и тя пост.
Пък ако ти, Пепър, си от можещите що не вземеш да водиш някоя от по-следващите теми? Да те потормозим малко и теб  hahaha
Мен, като най-дърта, няма да ме занимавате с работа - и ще ме тормозите само с почерпки, мезенца и разни такива изморителни задачи, като скачане на въже   animal085. Размножава се стадото - ама кви сме готини, а?
Къде скитори тая Обърквация - ще ни заключат!

# 292
  • София
Ама днес имам ужасен нет #2gunfire
Нямам търпение да ви се похваля,изследванията на Инчето са перфектни newsm44.Не помня на кой на бебето хемоглобина му беше излезнал 108,точно толкова е и на Ина и според референтните стойности за бебета на тази възраст е прекрасен. Hug Flutter Party
Ммилена welcome
Пепър,как ще ни заключат,с толкова "вещици" хората ще се хванат за главата Sunglasses hahaha
И понеже съм адски щастлива ще ви чрпя и от тортата на мъжо,ама няма да му казвате,че ще има  smile3512,аз не че съм страшна кулинарка,ама е важно желанието Crossing Arms

# 293
Аз докато се включа и вие сте минали на втора точка от дневния ред!  Laughing
Да ви се похваля - вече съм чисто нова, боядисана, коломаскирана, избеляла, абе страшна работа!  Mr. Green И да не остана и аз валат си купих ампулите на Лореал. Боята този път хвана по добре, но май след второто измиване бялата коса пак ще личи.
Ааа, Kristianna имаме и еднакви бременски панатлони!  Peace  Наистина имаме еднакъв вкус!
Ние снощи ходихме до МОЛ-а и си купих книгата на д-р Пиер Дюкан. Нали дрешки не мога да си купя, та си харча парите са глупости. Като спра да кърмя ще почна да я чета и ще слабея (ех, и ако ставаше само с четене  Flutter).
Хайде цунки!  Heart Eyes

# 294
  • В ЛЮтеницата
Много се радвам за Инчето(и ще си отрежа едно по-големичко парче) ! Извади я малко от тоя Алкатрас и я нацелувай от мен!

Emelle, браво! Ама и ти ще черпиш щом си толкова хубава!

# 295
Тук се разливат шишета, торти се раздават, а някои са си все на сухо #Crazy
За мезе сме дебели, за пиене не ставаме..... Sick

# 296
Emelle, браво! Ама и ти ще черпиш щом си толкова хубава!
А, това е подаръка на мъжа ми за утрешния му РД!  Laughing Ще почерпя, ама утре. Сега ще правя един форумски "покрив".   Mr. Green

# 297
Emelle,и аз му се каня от доста време на този покрив.Да кажеш как е станал после WinkДнес забърках една торна с мюсли- пак форумска.Идеална е и за кърма4ки Wink Сега се стяга в хладилника.Дове4ера ще я пробваме..НИе между другото преди малко се прибрахме от разходка,4е Дари нещо мрънкаше следобед и аз  я изведох.Ами-дремна малко детенцето,подиша въздух,а и майка му навъртя километража Crazy..Че това ми е спорта.От работа сега ни раздават някакви карти за фитнес и ме записали в списъка на желаещите без да ме питат.Хубавото е 4е фитнеса е в моя квартал,ама не знам дали ще се излъжа Rolling Eyes.До сега не съм сръпвала никога ooooh!.Абе - има време- ще му мисля.

# 298
привет и от нас  Simple Smile
тук е станало доста весело едни почерпки едни чудеса Wink
и аз от готварската тема проготвих в къщи покрива е страхотен
а някоя изпробвана диета няма ли да опитаме дружно
наш бобо е голяма лудница поцял ден играем ама това не помага на мама да слабее Embarassed

# 299
Здравейте мамчета и малки августинчета.
Отдавна искаме с малката Дияна да се присъединим към таз дружина, но засега ми оставаше време само да изчета написаното  smile3529 и въхрещите се интриги. Много пишете човек не може да ви смогне.
Малката почна да мрънка. Ще трябва да се яде  breastfeeding .
Ще публикувам и една снимка в албумчето та да ни видите.

Тортата с мюсли е страхотна, преди два дни я пробвахме.

Общи условия

Активация на акаунт