АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 715
  • 312
  •   1
Отговори
# 45
Дзън Дзън...
Много студено на вън бре...
Току що се прибираме от разходка , аз съм вкочанена, а дребосъчка ми се хили... Да ви се похваля.. днес съвсем съзнателно се обърнахме от корем по гръб. Направо щях да падна като я видях как се надупи, подпря се с ръчичка и се претърколи. newsm32 После пак я сложих по корем, пак се надигна, ама не успя чак да се обърне.  Скоро коментирахте играчките. На Дари й подариха еленче (от промоцията на Coca - COla) и аз й го закачих на шезлонга . Е няма такова ритане и дърпане. Че чак вече е без едно ухо...няма да я правим природолюбителка, явно. Иначе нищо друго не й грабва така вниманието. Заглежда се и във въртележката над леглото , но най много за 10 -15мин,

Хайде за сега чао и довиждане, после пак ще ви пиша

# 46
  • софия
Добър вечер от нас  Grinning!
Преди малко се прибрахме от разходка и сега се храним.
Cvetyab,килими с детски мотиви има в Бриколаж и са много евтини около 20 и нещо си лева.Много веселяшки изглеждат.В Комо също има  Peace.
Tedi79,за първи път чувам за такава декларация,направо  Shocked!Не ти ли обясниха това защо е ?
Нещо ми е много нервно тези дни само се караме с мъжа ми и направо не знам,ама никак не е на добре.Много странно...каквото и да направи все ме дразни.Ужас  Tired!
Няма да ви занимавам с мойте глупости,просто понякога е по-лесно да се сподели с хора който не познаваш лично  Mr. Green.
Желая ви лека вечер.
Нещо вече не ми се пише.

# 47
Привет и от нас!  Hug
Днес тъкмо си мислех как Мама Иги и Лъчко са ми на една ръка разстояние (живея близо до 3-та градска), а не мога да отида да ги видя, защото им нямам телефона (пък и от нашия форум май никой го няма), а то има добри новини.  Hug  Дано утре ги изпишат и да се възстановят бързо.   Praynig
Aila не се притеснявай за БЦЖ-то - проверява се през 7-8 месец. Дотогава има мнооого време.
Аз имам малко по стария модел на този пасатор. С две думи - страхотен е.  Peace  
Ползвам го от 3 години и нямам никакви забележки. blueeye® точно този модел е много удобен, защото има и приставака за рязане и миксер. И най важното - не заема много място. Имам и кухненски комбайн (подарък за сватбата), но даже не съм го отваряла още.
anni78 тези дни като дойде педито да ни бие ДТК-то ще я разпитам за обрязването. Иначе и мен сякаш ми се ще пролетта да я свършим тая работа, макар че нашите казват че е много малък, но ще видим.
За името на детето - взехме един именник, набелязахмеси няколко имена. При нас водещо беше произношението да е едно и също на всички езици. Сега само трябва да доуточнявам, че ударението е на последната буква, а не е Олга с Т,   Laughing  но како и да е. Ааа, и най-важното - като кажа името първо ме питат - нали беше момче.  Laughing Ама като пуснах името в google, видях че сме съименници с един пич дето участва в последния филм за Хари Потър. Абе ще свикнат хората ама им трябва време.  Laughing

И да знаете, че снощи ви сънувах, всичките накуп.  Laughing  Не се шегувам.  Laughing
Хайде, чао!  Heart Eyes

# 48
Хей, как сте? Ние току що се прибираме. Голямо ходене по магазини му направихме. Маги вече свикна да е в кенгуру и нямам проблеми - където искам там ходя.
Сега дайте да се изясним кой кого ще сънува. Ако искате да привлечем някой сладък татко и да си го разпределим. А може и повече татковци.
Да ви кажа за топчето в гърдата - снощи след като накърмих Маги и се пипнах - нямаше го. Тази сутрин отново го напипах, по - късно отново беше изчезнало. Явно е от кърмата. Запушва се някое каналче и докато не се изпразни си седи като топченце. Поуспокоих се.
Обърквация, искам и аз такова боди. Не съм луда по метъла, но хард рока си го обичам многоооооо.
dani777k и ние получихме от Панадол писмо с лепенка за кола. Мило от тяхна страна. И мен ме дразни моя мъж, ама излизам на терасата изпушвам една цигара, после като вляза го карам да свърши някаква работа и после нещо друго и накрая на него не му се говори. И така, ама от време на време се заяждам умишлено с него и после чак ми е съвестно, ама...... Добре че е разбран човека, иначе ще си ходя насинена сигурно. Минава след време.
Хайде до после, че трябва да сменям памперс. 

# 49
ЗДравейте мамчета!

Не мога да ви изчета днес. Тъкмо отварям темата и си викам че никой не е писал, а то какво сте отворили нова.

Много се радвам че мама Иги и Лъчко ще се прибират в къщи! Hug Дано да не им се налага повече да лежат в болница. Praynig

Бубчето дано малката да се оправи бързо и да не те стряска толкова. Лошото при алергичните кашлици в повечето случаи е че са ларингиални и звучат стряскащо / малкото като лаене /.

Tedi79 и аз за пръв път чувам за такава декларация. newsm78 Но аз ще ходя утре по възможност да си пусна молбата за майчинство, че болничните ми изтичат в петък.

Обърквация възхищавам ти се че извеждаш Дари и в студеното време. И аз не смятам да се отказвам, но днес при нас беше мъгливо и влажно, а понеже бяхме у свекърите 2 дена аз съответно бях само с жилетка защото предните дни беше много топло.

Исках още да пиша но се събудихме.И понежи си проспа яденето в 6, сега ще писнем че сме гладни. То и на мама циците напират вече така че лека вечер на всички.
Дано после да успея пак да седна на компа.

# 50
Здравейте и от нас!

Аз не сънувах нищо тази нощ, но за сметка на това мислих какво точно да напиша днес по темата...е, да, но вече забравих Grinning

Днес си имахме много готини гости - мама emelle и 18-часовият по-голям батко Токи и този път и двамата бебоци не проспаха цялата среща, а с мама emelle имахме време да обсъдим интригите в темичката ни. Mr. Green Качих снимки в 3-месечните, за да ни видите. Grinning За съжаление гостуването беше кратко и двамата не успяха хубаво да си поиграят. Laughing

blueeye®, аз също имам робот и съм го използвала само няколкко пъти, защото после настава едно миене. #Crazy
Aila, при нас също няма реакция от БЦЖ-то и ще попитам във вторник на консултацията какво следва.
dani777k , искааам и азз в чужбина за Коледа... Laughing А винаги съм се чудила дали може да се кърми след подобна операция? newsm78
gecumka, аз въобще и нямаше да се сетя скоро какво се крие зад ника ти...въобще не се справям с подобни закачки и игри. Embarassed
Pepper, ние просто решихме да го кръстим на свекър ми и отсега се примирявам, че ще е Джордж Sick Аз също се притеснявах за изписването и произношението, но пък на брат ми и трите имена са му доста странни, но докато беше студент във Франция, всички се научиха да ги произнасят, а и напоследък развивам някакви националистически чувства. Mr. Green

# 51
  • софия
AndyB,кърмя си и в момента ме е захапала  Mr. Green,ама нямам достатъчно кърма и си я храня с ам. и отделно си и давам да си ги цока тези милимили  капчици.Аз още когато си ги "монтирах" разпитах за кърменето и ми казаха,че ще мога да кърмя.Не,че си нямах едно на ум да не би да ме лъготят,но не-Кърми се!Аз какъв мъж бях,преди да се обзаведа  smile3532,направо ми беше писнало да си купувам сутиени и бански които не,че много ми харесват,ама са с подплънки,абе беше ми голям комплекс.Все се заглеждах по някакви ефирни рокли за лятото,по бански-триъгълници и като пробвам и се видя -смях ви казвам  hahaha!Сложих си възможно най-малките и сега никой не може да разбере,че са фалшименто  Joy.Всеки си мисли,че ако даваш пари то поне да сложиш най-големите кубици,защото парите са си едни без значение размера.Ама каква реклама му дръпнах,но това си е истината ...сега си представям на този г....з дето съм му отпрала да бях и плоска като пред  ooooh!...
Аз съм 1.74 и сега 63 кг. иначе съм 53.,ама няма изгледи за скорошно отслабване.
Сега като си препрочитам,к'ви глупости съм изписала все едно не пиша във форум за бебоци,ами в "Адам търси Ева",ама няма да трия,ще го оставя да се по хилите   bouquet!

# 52
  • у дома
dani777k, определено ме развесели    и колко пари, ако не е тайна Thinking

# 53
  • софия
2.600 евро сложих ги при О'ХЕДА.

# 54
A така...дойдохме си на думата... и аз съм се засилила за едни силиконки... ама не за уголемяване, а за повдигане.  Иначе съм на сутиен 37 С ама... след месец кърмене не са толкова стегнати...а много си ги харесвах...Ех.. спомени... Може малко и на устните... размечтах се... ставам.
Хайде не ставам, хваля се че до сега с мъжО бяхме да поиграем биляд в SkyCity, и докато стигнахме до билярда минахме покрай един от бутиците и аз си харесах едни ботуши... Вече имам нови ботуши Simple Smile Ето похвалих се и ставам, вече наистина!

# 55
Обърквация къде се намира Скай Сити, че гледам и рекламат му върви пък незнам къде е.  newsm78

# 56
Ей, тя станала интересна темичката  Laughing
А бе и ние сме с зелени акита и лек запек, ама нямаме хремка  newsm78 Иначе аз съм настинала и не знам как ще съумея да опазя Тарик като постоянно искам да го целувам.
Емел, името на сина ти ме беше впечатлило и все се чудех къде е ударението. Е, сега разбрах  Wink
Аз за косопада ще прибегна първо към бабешки рецепти в мой си вариант и след това ще си взема маска и шампоан на Лореал Керастаз ( ползвала съм ги и съм много доволна) . Утре ще си направя маска от зехтин ( става и с мас, но аз съм вегетарианка и не обичам да си слагам по главата неща от умрели животни) , чесън  Embarassed и малко люта чушка. Ако някой знае други рецепти - давайте, ще пробвам всичко, че за 4-5 дена съм загубила повече коса, отколкото за цяла година  Sick
Дани, това клиника за пласт. хирургия ли е? И аз смятам да си пооправя "гюмовете" ама като спра да кърмя.
Ние профилактично ходим при хомеопат, защото не обичам лекарствата и винаги търся алтернативи за да не ни се налага да стигаме до тяхната употреба. За да се преборим с ваксинационната болест пихме Туя - и аз,и той.

# 57
Обърквация къде се намира Скай Сити, че гледам и рекламат му върви пък незнам къде е.  newsm78

Намира се с/у ИЧС. На бул. Шипченски Проход. По ясно не мога да го обясня, щото съм много зле с ориентацията...а дори не съм руса... Simple Smile

# 58
Добрите новини за Лъчко ме радват много. Силно се надявам утре да ги изпишат, да се приберат във къщи на топличко и Иги да пише във форума как е малкия герой. Въпреки, че съм много силен човек не знам как бих се справила ако на моето детенце се наложи да мине през такъв ад. Всеки ден като погледна Ники осъзнавам колко зависим е от мен, колко е беззащитен.
От утре се връщам на работа и днес ми е много криво Sad Днес тъй като беше хладно разходката ни беше кратка. Ники си поспинка навън, макар че с крайчето на очичките все ме следеше дали съм още там, дали не съм избягала Laughing. После в къщи плака и затова легнахме да се кърмим бавно и продължително. След банята пак плака, дърпаше се на гърдата и се наложи тати да го приспива на ръце, танцувайки под съпровода на любимите му Сафри Дуо. Заспа, но още е неспокоен. Малката душичка, дали усеща колко е тъжна майка му?!
Бубче, дано предположенията ти се окажат верни и Инчето се подобрява. Дано спрете и антибиотиците. Пожелавам ви спокойна нощ и утре дълга разходка Heart Eyes.
Ммария26, обяснението ти за запушените каналчета ми беше много полезно. Благодаря!
Tedi79, тази декларация я искат, защото от август т.г. влезна в сила ново положение на закона, според което ако майката е дала детето си на детско заведение (ясла, градина или дом) майчинството й се отнема. Преди това се отнасяше само за детски заведения на пълна държавна издръжка, сиреч дом за деца, но сега ни прецакаха тихомълком. Така, че тази декларация ще ни я искат на всички и тя е не само за домовете, но и за яслите, градините
Dani777k, и с големите цици не е гот, като всяка крайност разбира се. Аз съм от цицорестите и трябва да знаеш, че и аз си имам доста ограничения в облеклото, бягането и скачането са ми проблем, намирането на свестни сутиени, а не бабешки също е проблем. Лошото е, че от малки цицки можеш да направиш по-големи, но от големи по-малки не става.

# 59
  • софия
Emelly,намира се срещу х-л Хемус  Peace!
Vessy78,така се казва лекаря който ме "облагороди" Laughing.Той е кубинец и името му е Джери О'Хеда.За него казват,че е най-добър на цици и носове  Mr. Green!Ама аз наистина се осрах от хвалебствия,ще взема да му искам една безплатна липосукция за рекламата   261uu!

Общи условия

Активация на акаунт