АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 756
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Да и аз го видях.......трябваше да звънна на моята педи да гледа и да ме остави на мира с нейните пюрета #Cussing out
Пуста завист ме завладя като видях, че някои мамчета се връщат към старите си форми EmbarassedУж все се пазя и съм на диета и в края на деня като ме връхлети една мания за сладичко....и цялата система се проваля Sick
Много мерси за инфото за албумчето  bouquetНай-накрая и ние се явихме там Laughing

# 211
  • гр.Добрич
Честит празник на Чавдара на Обърквация и на бебетата на Пепинка.Bebun, така ти обясих набързо, че не знам дали си ме разбрала, но важното е че си се справила. Мъжа ми е голям фен на червеното, нищо че е от Левски и ако види тази блузка ще ме изяде.
Velmar аз едва вчера купих шампоана и 2 ампули. Довечера ще се правя, но процедурата била 2 месеца, така че надали скоро ще имам отзиви.
Габи32, ие също сме с Пентаксим. Доктора я държи в хладилника, но докато го преглежда, сестрата я взима в ръката си и я затопля. Не трябва да е студена. Но въпреки това и при нас особенно първия път доста се зачерви. Втория път ми вдигна много висока температура.
За килограмите съм добре, но таза ми и бедрата май са се разширили, така че при мен там е проблема.
Не можах да гледам Звездев, защото по това време още подремваме, така че ако е било интересно и някой иска, да сподели.

# 212
Здравейте и от нас с Тони!

Темичката наистина се раздвижи и едва успявам да ви прочета. Сутрин ходя на лекции, а следобед сме на разходка и физиотерапия. А вечер докато ви изчета и Тони иска отново внимание.
Сега малко за нас- Днес приключваме втория курс на физиотерапия и ще видя какво ще каже докторката. Определено има подобрение, но евентуално ще се наложи 3 курс на масажи. Тони все още не се обръща от корем на гръб, но се обръща леко на една страна и онзи ден го бях оставила в леглото докато прибера прането и като се върнах той се завъртял с глава към решетката , направо не повярвах. Ние сме на консултация на 28.11 и тогава ще докладвам колко сме пораснали. И на нас ни предстои първо ДТК и да видим как ще реагираме.
gabi32 наистина трябва ваксината да е топла, за да не правят такива реакции.

Извинявам се че не отговарям в момента на обсъжданите въпроси,но нямам много време.

Честито на всички празнували тези дни месечинки!
Честита месечинка и на Чавдара на Обърквация.  bouquet
Блу надявам се бързо да те изпишат и резултатите да са добри. Praynig
Дано и мама Иги и Лъчко вече да са си в къщи! Praynig

Спирам за днес и отивам да чета че в понеделник съм на изпит.
Лек ден на всички мами и бебчета! Дано да няма болни. Praynig

# 213
  • София
Spinki аз купувам ваксната от аптеката до поликлиниката и първия път се сетих да я държа в ръка докато чакам пред кабинета, ама втория път забравих. Ама и аз съм една патка. Sad
А за предаването на Ив. Звездев ми предизвикахте интереса и аз ще го гледам като го качат http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=145&bm=2

# 214
Силно се надявам днес Иги да се включи вече с новината, че са си в къщи и Лъчето е добре.
Бубче, стискам ви палци да ви спрат антибиотика Heart Eyes
Ellenka, много си права за булчинския букет. Аз си го приемам този обичай като една хубава бяла магия за любов. Честитя ти повода с вчерашна дата  bouquet
Теди79 и Ммария26, сега прочетох за проблемите ви с рахита. Не се притеснявайте! В днешно време това не е проблем, оправя се. Стискам ви палци съвсем скоро да отшуми и да го забравите Peace
gecumka, успех с тайния ти обожател Laughing
AndyB, браво на теб за постигнатото с килограмите. Аз имам да свалям още към 7-8 кила, но честно казано не бързам за сега от страх да не спра да кърмя.
Алекс, къде отиде там в Ст. Загора? Shocked Тия пусти свекър и свекърва са винаги проблем ако са до теб. Има си една много готина приказка за това, че "любовта" между снахата и свекървата е право пропорционална на разстоянието м/у двете Laughing. Моята снощи пак ме вбеси за секунди - да съм била изцеждала още малко, още 5-10 мл #Cussing out все едно тези 5-10 мл ще ми дохранят детето #2gunfire не че има някакъв проблем с количеството, което му оставям ама тя да се произнесе пак че не го храня.
Kaili, браво за подобрението на Тони. Дано третия курс да е последен.
Стига съм писала, да се захващам за работа, че и без това съм затънала в нея.
Лек ден! Много да слушкат малчовците днес Heart Eyes

# 215
А мен много ме притеснява обръщането, тъй като моят мързелан хич не обича да лежи по корем. Върти се около оста си като пумпал, обръща се от една страна на друга, но хич няма желание да се обърне по коремче newsm78

Имам и едно въпросче към момичетата, които използват бебешки шезлонг. Удобни ли са и седят ли в тях бебчетата? Аз засега използвам за целта количката, измивам колелата и си е в хола. Удобно е, ама упражнението с миенето на колелата взе да ми омръзва Crossing Arms

Днес попаднах на една темичка за породените деца. Има ли вече желаещи за второ (за трето няма да питам Laughing) сред нас? Мен малко ме е бъз, едно че е трудно да се гледат две малки дечица, второ, че кариерата ми (силно казано, ама все пак) ще иде по дяволите, после как ще се влизам в крачка...

В това дъждовно време ерик го е хванала здраво дрямката. Спи от час и половина, пък аз от кеф нищо не свърших...

# 216
  • В ЛЮтеницата
Еее, някои от нощес са запразнували, а за нас виртуални торти  Twisted Evil Сипи поне по една бира за мамите, де!
Айде и един виртуален подарък, тогава и да ти е жива и здрава момата!

Вчера се амбицирах от Honey - нали каза, че дава 60-70 зел.пюре и реших да проверя Лора как се справя с лъжичка. Тя нали е на Фризовом, а той е гъстичък и реших да дам с лъжичка. Дадох. Три лъжички. Лора изплю четири и си сменяхме тоалета   hahaha
gecumka - призна ли си някой за цветята? Ама да не те пробва таткото, че нали си блондинка с обожатели, ако си кръшнала в някоя градинка  Laughing?
Бубчето, ами аз от както пита за пишкането на бебето дали е намаляло се опитвам да разбера, ама  май не е или поне не много.
Явно и аз на следващата консултация ще кимам учтиво като ме питам давам ли сокчета и пюрета ама ще има да взема да захраня малката толкова рано.
Много е неприятно да нямаш подкрепа на педито и моето искаше сокчета от 2 месец, а Лора е недоносена и още по зле... Добре, че ограмотих майка ми с бебешките списания, та тя поне ме подкрепя!

# 217
Здравейте и от нас момичета!  Hug Hug Hug
Честита месечинка на Чавдара на мама Обърквация,абе Обърквация много хубава торта,ама все пак съм на диета и вече едвам издържам на изкушението Rolling Eyes,не че има голям ефект,ама твърдо съм решила да не се предавам Laughing
Velmar,аз бях писала за шампоана "Фито",вече повече от месец се къпя с него,ама ефекта е нулев,но ти ако искаш пробвай на теб може да ти помогне. PeaceGecimka,разузнавай от кой са цветята,че и мен ме гризе едно любопитствооо Joy /а пък незнам мъжа ти как издържа/ Laughing Laughing Laughing
Сега и аз да се отчета: Преди малко се прибрахме от консултация -високи сме 59см. и тежим 5,900кг.,биха ни и първото ДТК /за мое учудване Даяна плака малко,сега спи и дано да няма странични ефекти/.Иначе и нас педито ни увеличи "Вигантола",вече ще пием по 4 капки и каза след 20 дни да започваме с плодови пюрета ,пита ме дали пием сокчета и аз естествено я излъгах,ама как иначе ние с този проблемен стомах сме само за сокчета,хем знае и пак си настоява за "нейните" сокчета  #2gunfire
Дано до края на деня мама Иги ни пише че вече са си в къщи с Лъчето Peace
Приятен ден мамчета и целувки на малките сладурчета !  love001  love001

# 218
Добър ден дами,
Искам да попитам , коя от вас забрави да си спре душа  и тук цял ден вали...ма ще наводните района бре!!
Както и да е...явно днес ще сме без разходка...криво ми е , ама няма как.  Дари вече час и половина си рита в шезлонга, много му се кефи. Дори по корем я слагам в него. Забавна работа...
Пиперче, мерси за подаръка Simple Smile Хайде, ще почерпим и мамите :  Wine Glass beer3

Мамо Иги...къде сте? Пиши моля те , че сте добре!

Йо- хо хо и бутилка ром, аз отивам в банята да пуша Simple Smile

# 219
  • софия
Здравейте всички  Hug!
Нещо ме е хванала лигнята  Mr. Green.Имам си нова пералня  newsm53!Някой пита за шезлонг дали има смисъл?Аз съм за Найа много му се радва и съм  ЗА букети от тайни обожатели,за да се дразнят мъжете,и съм ЗА сушилни ЗА всичко съм за  hahaha.Всъщност не съм ЗА ранното захранване,но това е въпрос на избор  Crossing Arms.
Днес времето е само за спане и за  Embarassed.Много ми е романтик  Joy.
Друго к'во.....не знам?
Мисля си за Иги,дали си е заедно със всички мъже?Моля се да са и свършили най-после премеждията  Praynig.
В момента съм се стегнала с едни ластични гащи за прибиране на шкембето и едва дишам  newsm61,ама търпя, ей!!!!Така,че стягайте се всички,за да не излагаме Августин-четата  newsm47!
Сетих се ,че на един СВ.Валентин и аз получих 101 ч.рози и си мислех,че са от мъжа ми,но после и той се появи с една-едничка пършива роза и аз до ден днешен не знам от кой беше кичозния букет.Мислех си по едно време,че може да са от него,ама да не казва,но от тогава минаха 4-5 години и до сега 100% да ми се е похвалил,видиш ли колко пари е дал тогава,за да ми покаже колко много ме обича  Tired.
Бубче,как е Инчето?
Нещо мноооого ме домързя и днес само,ще ви чета  smile3503!
ЧаУУУУУУУ!

Пепър,к'во стана със сушилнята?Ако искаш ела врътни една У нас да видиш радва ли те  Laughing.Ох,спирам вече ,че ще се размажа на стола от лигоч.Сега слушам по Нова тв.,оная бабет дето вика "космоДИКСА"  rotfImao.
Пак чао и аз като Тодор от Б.Б -ОБИчАМ ВИ  Peace

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 14:47 от dani777k

# 220
  • София
Уф,да ви кажа естно гузната съвест е голяма работа.За да е сигурна докторката,че вече всичко е наред ни праща утре на кръвна картина и урина и най-вече ги иска,за да види дали това,че Инчето вдига лесно температура си е особеност на организма й или има нещо друго.Ама то и аз вдигам лесно,така че миля,че всичко ще е наред newsm17.Иначе новините са добри-нямаме бронхоспазми и за момента не ми каза да продалжавам антибиотика след събота.
Пепър,Ина пак си пишка нормално,явно като отказа да яде и нямаше и какво да изпишка,защото ние вода не пием.Ако не се брои тази от ваничката вечер,много ни е вкусна newsm62.
Кабив,в това за снахата и свекървата има доста голяма доза истина.Моята е на 200км и доста добре се погаждаме newsm47
Хъни,моя проблем е обратния,нчето обожава да е по корем,но не се обръща все още.Иначе пълзи и се дупи,за да се обърне,ама не може.Но е много смешна като се хване тъжно за решетката.

dani777k,айде сега и ще дишаш smile3521естита пераня!
Честито ма всички ГОЛЕМИ бебта  love001

# 221
  • София
   Ох това с времето е много неприятно. От сутринта не мога вкъщи да ги приспя и двете никак. А като знам че ако бяхме навън докато тръгна с количката и ще са заспали...
   Моята педиатърка въпреки че не е по обстойните прегледи поне е чувала и за късното захранване, не че не препоръчва и ранно, но ако разбере че не искаш не те тормози. Последния път ме пита дали съм почнала със сокчетата и на отговора ми не, тя каза че то и нямало нужда... Ако бях казала да сигурно щеше да каже пък много хубаво.. Каза че ме усеща че искам да изчакам до шестия месец и няма нищо против стига мадамите да се развиват добре. Само заради това и за това че прегледите са в събота и са ми удобни се въздържам да я сменя. Дано да не съжалявам.
   Съжалявам че не мога да отговоря на въпросите които сте задали, но нямам време да ви изчета дори  Simple Smile
   Да се оплача. Сутринта с таткото почнахме да правим нещо и двечките така ревнаха че набързо прекратихме заниманията. Явно не искат братчета  Wink Така че по въпроса за повече деца и да искам явно няма да ми дадат... Аз като знам че изобщо не бях планирала бебе пък то излязоха две, много ме съмнява да се навия за трето. Но никога не казвай никога  Wink
   Като стана въпрос за още бебета, кой какви предпазни средства ползва? Аз преди пиех хапчета, но сега покрай кърменето нестава. Презервативи не понасям.. Да си призная че засега разчитам на кърменето, но от една пусната тема схванах че като нищо скоро ще се похваля че чакам бебе ако продължавам  в същия дух.
    Честита месечинка на Дари на Обърквация и на всички останали които имат повод да празнуват днес.

# 222
  • В ЛЮтеницата
Има ли вече желаещи за второ (за трето няма да питам Laughing) сред нас?
Аз съм твърдо пас за второ - ще си отглеждам егоистче Crazy!! Да си кажат по-младите майки, ама питай и за третото, че Lorexa с двете мадами, може да реши ги шари до принц  Laughing!
dani777k - сушилнята ще я купувам - и мъжа го навих, сега избирам модела! Ама като прочетох, че се задава енергийна криза на Балканите след спирането на незнам си кой блок на АЕЦ и се притесних, да не ви докарам аз режим на тока, че откакто съм вкъщи с бебето, електромера се е завихрил - не знам как успяват да го отчетат - толкова бързо се върти  Sick.

Момичета, малко ми е странно как докторите решават на око да увеличават вигантола и то драстично и така ви плашат с РАХИТ. Защо не изследват първо? Само на Teddy79 доктора е постъпил "научно" и е пуснал изследвания. Дано да са добри и да си спокойна!
От тази бира как ми се приспа.....
Обърквация, като си такава майсторка на тортите да направиш и една за посрещането на Лъчко!

# 223
Как сте мами?
Днес е ужасно гадно това време. Само за спане. И филми.
Сутринта ходих на лекар - каза ми че това е нормално срастване след операцията а и следствие кърменето. За него нямало и капка безпокойство, така че съм стастлива и спокойна. Миналия ден като го напипах топченцето и ми стана много криво, взех си детето и отидохме двете в спалнята, Там седнах, гушнах  я и ....рев newsm45 newsm45 newsm45.
След малко идва мъжът ми и ме пита защо плача. А много добре знаеше. И аз през сълзи му казвам "Ако ми се случи нещо лошо , кой ще ми гледа детето?" А той мръсника ми отговаря "Не се притеснявай, аз ще я гледам".  #Sniper
И мен нещо ме мързи зверски като dani777k.  
Ох, отивам да хапна, че съм гладна. До по-късно.

# 224
Обърквация, като си такава майсторка на тортите да направиш и една за посрещането на Лъчко!

Само да се върнат живи и здрави от болницата, не само торта ами и банкет ще им направим!!!

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 14:52 от Обърквация

Общи условия

Активация на акаунт