АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 757
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
привет и от нас! Hug

Днес Гого като започна един рев и 1 час не спря...направо се чудех какво да правя вече... #Crazy
Хайде аз ще съм гадна днес...вчера се премерих и ми остава още 1 кг да сваля до 54-те ми кг преди да забраменея. bowuu А на височина не съм се мерила - предполагам, че все още съм си 1.70. hahaha

Pepper , и аз съм твърдо за късното захранване, въпреки че съм захранена на 40 дни с кисело мляко и то по съвет на кумата на нашите, която е била завеждаща Педиатрия в болницата на кръговото на Сточна гара (сега незнам какво точно се намира там). А вчера педиатърката ме попита за сокчетата, аз казах, че не ги харесва, защото не ми се обясняваше излишно и тя каза, че според новите принципи за късно захранване на кърмачетата, пюрета се започват през 3-я месец #Crazyи ако Гого не е показал алергична реакция, постепенно да включвам и цитрусови плодове,а на мен през цялото време ми се откачи главата да кимам и да се усмихвам. Joy Joy Joy

нана 77, честит ви шезлонг...дано малчо да кротува в него, за да може мама да работи по-спокойно. Grinning

gecumka , и нашето не е избило, но ми казаха, че ще го проверят пак в 7-я месец.

Хайде, че пак се разплакахме!

# 196
Аз да се включа с един блонди въпрос.... Embarassed Как да се примъкнем и ние с Бебчо в албумчето на 3-месечковчетата?

# 197
Мили майчета, здравейте!
ха, тук съм и аз! Липсвахте ми да ви чета, че все не ми оставаше време. Не че на вас ви остава сигурно, но съм доста по-трудна в писането. Досега наваксвах с написаното от вас и с 2-3 реда да се отчетем и аз и бебе Стивън.
Този месец се преместихме да живеем в Стара Загора. Колко ще е временно не знам, но така си бяхме свикнали самички, че сега родителското тяло на мъжа ми ми се струва адски досадно! Доста съм ги ограничила в посещенията и пак ме дразнят! Ей, тиа пусти свекър и свекърва?!
Стиви засега дърпа повече на дължина - 63см и 5900кг, не че искам да е пухкаво бебе, но май взема да не му достига кърмата! В петък ще се консултирам и с моито педи в София и ще видим кво ще се правим! Иначе не иска да ака и пие много вода нощем, та сега ще му взимат и кръв и урина. Вчера бихме 2рото ДТК и днес се зарекох, че 3тото ще го купя! Много тежко изкара, не пада тай пуста темп, и разтройство и кашлица, чак се задавя! Дето дадох 30лв за лекарства днес, да ги бях дала за ваксината и нямаше да се мъчи горкото!
За захранването и аз да се вкл'ча, че той е на 3м и 10дни и още не смея! пие само сокчето на хип от сливи заради акането, веднъж дадох ябълка - умря да се превива от колики детето, а после изцедена и май беше по-добре! Смятам да навърши 4м и ще почвам бавно! Та да не би нашите баби да са си носели рендета и марлички или сокоизтисквачки по кърищата и я гледай колко е здраво изминалото поколение!
е, така от нас! На линия сме! Обикновено не поздравявам поименно, но желая на всички хлапаци да са живи и здрави и много да радват мама и тати....и баба и дядо....и т.н. Снимките са ви прекрасни, скоро и ние ще се отчетем там!
Много ви целуваме със Стиви!

п.с. За името Коце държеше да е на дядо Стефан, но аз рекох и отсекох че няма да е Стефан! Не мислихме дълго за име, защото искахме да уважим човека, но в рамките на допустимото и за мама и така си остана Стивън!

# 198
  • София
Ние днес бяхме на една леко хладна рзходка LaughingА утре сутринта смена лекар.Стискай палци да не ни продължават антибиотика след събота.
Деситка,вашия тати не се ли разсърди заради букета.И аз искам такава изненада,но мъжа ми определено би се вкиснал много Rolling Eyes.
Вал,ако рабереш още нещо за Лъчко и Иги,моля те пиши,а аз се моля вече да са си вкъщи и много да се гушкат. :pray
:
Бебун,кликни на нашето абумче,после като ти се зареди отиди на вход,на username пишеш avgustinki,а на парола 2006,кликваш върху албума,който искаш и после качваш снимките.

# 199
  • София
AndyB благодаря за пожеланията - ама Калоян си е лъв отвсякъде, пък и с царско име и си проявява всички черти на царствения характер Joy Седи в шезлонга 10 минути и след това такъв рев надава, че го чуват и комшиите на осмия етаж.
Сега при нас е и племенникът на мъжа, че зълвата / такава ли ми е сестрата на мъжа ми??? newsm78/ е на работа до късно и няма кой да го вземе от детска. Та сега тренирам за времето, когато евентуално Калоян ще е на 5,5 г. и ще имаме второ Joy

# 200
Привет и от нас!  Hug
Ама днес цял ден проблеми с този форум... Crossing Arms
Днес идва педито да ни бие второто ДТК. Засега сме добре. Играе, смее се - първият път беше по кисел. За захранването - казах на педито, че не искам още да му давам нищо и тя веднага ме подкрепи и каза че новите тенденции са такива (не че ние незнаем  Laughing). Само дето незнам защо преди месец ми каза ако искам да започна с даването на сокове.  Thinking Но както и да е в крайан сметка се разбрахме.  Peace
Ние утре ще си имаме баба - майка ще дойде за два дни. Много се радвам и дано успеем да кръшнем малко с мъжа ми, че много ми липса светския живот.
Хайде аз ще съм гадна днес...вчера се премерих и ми остава още 1 кг да сваля до 54-те ми кг преди да забраменея. bowuu А на височина не съм се мерила - предполагам, че все още съм си 1.70. hahaha
Гаднярка, гаднярка... hahaha Браво Ани, ох, май сериозно ти ще си ми стимула за отслабване!  Peace
gecumka само не разбрах как спа през ноща?  Laughing Ако на мен ми се беше случило нещо подобно нямаше да мога да заспя от любопитство.
bubcheto15 и да докладваш утре непременно, а ние стискаме палци!
Хайде лека вечер и до писане!  Heart Eyes

# 201
Здравейте мами Party
 Хей тя темата така се е разрастнала и колко мами са се завърнали  Peaceдоста весело е станало тук.Аз си чета,но не мага много да пиша,че сме се научили на ръчички  Mr. Greenи сега няма отърване.Като гледам темата с килцата,чак ми се стъжнява.Днес ходих да си купувам дънки и като видях в какъв размер се натиках #Crazyужас ooooh!,чак ме досрамя от продавачката,че исках толкова голям номер.
 За захранването и аз се чудя вече от толкова четене какво да правя.Дали може направо на плодово пюре като прескочим соковете,че с тези нитрати пък и колики ?!
 Иначе Насито вече посяга към играчките и си ги хваща,но когато е на кеф и си играем.В шезлонга много не ни се стои,ама ще трябва,че пари сме давали Naughty Laughing
 Да се и похваля най накрая ще си сменим доставчика на нета,че тези сегашнитеса за #2gunfireогря го и нашия квартал хубав интернет.
  baloniЧестити месечинки на бебчовците празнували скоро да бъдат здрави и послушни.
   PraynigХайде и Лъчето да е вече здравичък и се върнат с мама вкъщи.
Лека вечер от нас и целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • Sofia, Bulgaria
Хайде пак аз Laughing
Абе честно да ви кажа още ме човърка от кой бяха тези цветя??? newsm78. Не са от мъжа ми. Той си беше вкъщи а и рядко се сеща за толкова романтични неща Thinking
Бубче и да се цупи и да не се цупи все ми е тая. Толкова ми е интересно от кой са, че бих изтърпяла всеки скандал, за да разбера, ама уви...
Хайде лека и много  Heart Eyes

# 203
Мами нямам инфо ново за Иги, не смея да я притеснвам и по-телефона, все пак ако си бяха вкъщи щеше да се включи и да ни зарадва, но  дано пък да са се прибрали и да не и е останало време за нас, а цялото си внимание да го отдава на Лъчето Praynig

Относно захранването аз още бавя, нито сокчета нито нищо, еми така съм си решила, щото беба беше със сериозни колики и малко имам едни притеснения от сокчетата. elli78, от прочетеното по тоя въпрос на места срещах че сок = на плодово пюренце (макар според мен консистенцията да е определено по различна), явно бебчетата се справят щом някой мами така действат. Аз ще изчакам консултацията в петък за да питам педито кво ще каже по тоя въпрос.

bubcheto15, ще видиш че бебата ще е добре утре и вече никакви антибиотици  Peace

tedi79, има си и плюсове и минуси явно при вас, щом свеки помага. Докато при нас бяха останали само минуси - всичко сами си правехме,  никаква помощ нищо... нищичко.....затова в нашия случай това е най-доброто решение, което предприехме  Peace Само сега дето казва miss_74, ако ми се наложи да изляза няма кой да я гледа, не че тогава имаше де, през повечето време все беше изморена Sad

Аууууу ще получа удар от прочетеното  smile3511 , ох не мога да издържа, кога ще стана и аз тия килограми, май тая нощ аз няма да мога да спя  newsm45 . Ей AndyB, що бе мило ме съсипа.... нали вчера казах точно, че съм слаба натура, ама не физически   Crazy Joy

Хайде стига толкова от мен за днес, спокойна нощ  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 21:28 от val_stef

# 204
Обърквация, ако направиш тема за качилите 100 килограма ще пиша и там! Joy Joy Joy

Еленка, аз отдавна се замислям да пусна някоя тема (нали съм си лидер #2gunfire #2gunfire)  но се замислях да е "Пред телевизора сме с мама двама" или "Майки гледащи сериали- обединявайте се" .... Но и тази ми харесва. Чакай да ме тресне лидерството и ще пусна.
Иначе да ви се оплаща - днес Дари се събуди в 5:30 сутринта. А от 2 месеца си спинкаше по цяла нощ...Аз съм в шок и ужас , че тъкмо бях почнала да се наспивам.

Деситка, не знам ти дали ще спиш от любопитство , ама аз със сигурност няма. Намирай бързо цветаря, че не издържаме Simple Smile
Иначе днес пак цял ден бяхме на разходка, малко ни поваля дори, но аз съм червенокоса и упорита Simple Smile
И като говорите за коси, моята ептен укапа, няма да коментирам, а с ноктите какво става? Учудващо моите чупливи сега са здрави...

Офф исках още да пиша, но таткото гледа мач и аз трябва да си играя с Дари, която явно е от Барселона и пощурява вече Simple Smile

лека ви нощщщ

# 205
Мили момичета и малки бебчета,
Една виртуална почерпка за 3тата месечинка на Чавдара. Нека ви е сладко!

# 206
Обърквация след тази почерпка наистина сега ще трябва да пускаш тема качилите 100 кг.  Joy

Здравейте и от нас!
Момичета при първото ДТК бебоците ви реваха ли много? Нашия направо не можа да се спре горкия, чак хълцаше от рев! То не беше час успокоение, то не беше чудо.
И ние сме с меките главици и ни увеличиха капките по 4 сутрин и 2 вечер.
Получихме си и здравната книжка. Просто сме много важни вече!!!
За килита, айде да не говорим, че направо не ми се мисли  #Crazy!
Айде засега е това от нас!
А и дано Лъчко и мама  да са добре  newsm17
Стискам палци  и на теб Блу!!!

# 207
Здравейте,момичета! Влизам набързо само за да кажа 4е съм тук и сме добре.Занимавам се отново с проблеми по апартамента #2gunfireи за това не ми остава много време , ( а и желание) да се вкл=4вам в теми4ката.Просто главата ми е пълна основно с тези неща  Rolling Eyes
Радвам се 4е има  оживление по теми4ката.За килограмите- аз свалих без да искам дори пове4е от необходимото. Някои панталони са ми    широки Tired,което е кофти и за бюджета Crazy.Само дето корема ми е проблем #Cussing outИна4е ДАри  е добре- расте и хубавее Grinning.А най-ве4е- щурее Crazy.Сега има нов номер- докато  су4е, изведнъж вдига глава,поглежда ме,разстила една    широка усмивка,гледа ме  в о4ите,пак се смее и отново захапва Grinning.И така- ядем на по4ивки .Абе- голям веселба е  Joy.МНого ми е сладка.Май по4ва да се разсейва пове4ко детенце.За захранването-  в4ера си доядохме  и пюрето от круша.То ни е фаворит за сега Peace.За днес съм планирала  въвеждането на зелен4ук.Чудя се между ябълка и морков и ябълка и тиква  Thinking.В4ера й накупих  дестина пюренца най-разли4ни ,така 4е - имам избор.Абе- като цяло й харесват  Peace Ели78,моята пади казва 4е плодовото пюре = на сок4е Peace.( а според мен е и по-полезно).Някои мами го дават разредено с вода и така се пие направо като сок.
НЯкой беше писал 4е си е взел шампоана на Фито- моля да сподели отзиви Praynig,4е аз окапах съвсем.
Аз писах 4е имам телефона на МАма Иги,но нещо не можах да го открия Tired.Вал- явно ти имаш връзка с нея.Вси4ки 4акаме добри новини за малкия Лъчко Praynig
Ами- това е от нас.ПОздрави на вси4ки майки и бебоци  bouquet До писане Party

# 208
  • София
Здравейте, мамчета!
Влизам и аз за да се запишем при шишковците. Преди 2 дни бяхме на консултация и сме вече 7440 гр. и 67 см. Как ще и търсим мъж на нашата мома просто не знам  Rolling Eyes Биха и втората ваксина и въпреки че е Пентаксим, мястото на убождането е с малка бучица и леко зачервено. Чудя се дали зачервеното не е това, че е ваксината е била студена. Помни ли някоя от мамите дето са били на лекцията за имунизациите какво каза лекторката по темата? Че нещо такова смътно ми се върти в главата. Иначе за кг аз тази сутрин установих, че съм свалила още един, но ми остават толкова много, че чак ми е срам да си кажа.  Embarassed
Нашата педиатърка ми каза да давам сокове. Явно съм я изгледала доста странно, защото тя  заяви: "Вие четете в бг-мамата. Не всичко, което е написано там е истина. Че аз следващия месец ще ви захранвам с пюрета". Не седнах да и обяснявам, че съм чела и други неща дето е редно и тя да ги попрочете. Явно и аз на следващата консултация ще кимам учтиво като ме питам давам ли сокчета и пюрета ама ще има да взема да захраня малката толкова рано.

# 209
Мами гледайте Иван Звездев по БТВ, говори педиатърка за захранването! И готвят пюренца за 6 месечни бебчета - тая педиатърка е на мнение, че захранването с твърдите храни трябва да започне тогава Wink

Общи условия

Активация на акаунт