Днес Гого като започна един рев и 1 час не спря...направо се чудех какво да правя вече...

Хайде аз ще съм гадна днес...вчера се премерих и ми остава още 1 кг да сваля до 54-те ми кг преди да забраменея.
А на височина не съм се мерила - предполагам, че все още съм си 1.70. 
Pepper , и аз съм твърдо за късното захранване, въпреки че съм захранена на 40 дни с кисело мляко и то по съвет на кумата на нашите, която е била завеждаща Педиатрия в болницата на кръговото на Сточна гара (сега незнам какво точно се намира там). А вчера педиатърката ме попита за сокчетата, аз казах, че не ги харесва, защото не ми се обясняваше излишно и тя каза, че според новите принципи за късно захранване на кърмачетата, пюрета се започват през 3-я месец
и ако Гого не е показал алергична реакция, постепенно да включвам и цитрусови плодове,а на мен през цялото време ми се откачи главата да кимам и да се усмихвам.

нана 77, честит ви шезлонг...дано малчо да кротува в него, за да може мама да работи по-спокойно.

gecumka , и нашето не е избило, но ми казаха, че ще го проверят пак в 7-я месец.
Хайде, че пак се разплакахме!
/ е на работа до късно и няма кой да го вземе от детска. Та сега тренирам за времето, когато евентуално Калоян ще е на 5,5 г. и ще имаме второ 
Но както и да е в крайан сметка се разбрахме. 

,чак ме досрамя от продавачката,че исках толкова голям номер.
огря го и нашия квартал хубав интернет.
Честити месечинки на бебчовците празнували скоро да бъдат здрави и послушни.
Хайде и Лъчето да е вече здравичък и се върнат с мама вкъщи.

, ох не мога да издържа, кога ще стана и аз тия килограми, май тая нощ аз няма да мога да спя
. Ей AndyB, що бе мило ме съсипа.... нали вчера казах точно, че съм слаба натура, ама не физически

,което е кофти и за бюджета
Ина4е ДАри е добре- расте и хубавее
До писане