АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 777
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте и честит празник на празнуващит го!
Ние за съжаление ще трябва да си пием антибиотика 7 дена SadАма важното е да се оправи.
Лорекса,и при нас проблема е подобен като този на вашата кака,ама ни е рано за алерголог.Сега 10 дена ще пие Зиртек и сигурно преди последната ваксина ще направим още един курс превантивно.
Проблема с акането сме го обсъждали стотици пъти,но аз да питам за пишкането-да ви прави впечатление бебоците да са почнали да пишкат по-малко,защото аз това определено го забелязах при Ина  и не знам да се притеснявам ли.
Момичета що за бои ползвате,да не сте попаднали на фалшива партида Joy
Ей, мами ето какво намерих за косата! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=96859.0
ако някой е пробвал въпросната маска, нека да каже отзиви за нея!!!!

Тази маска я знам,ама без лекарството за овце Shocked и е добра,ама не знам дали ще има ефект при толкова силен косопад. Аз съм е замислила за ампули,но още не съм решила кои.
Обърквация,аз съм си тъпа и упорита-какъв гел ползваш за бюста и наистина ли няма ефект? Thinking
Май и днес ще ни се размине разходката заради мъглата,а аз ече подивявам само вкъщи Crazy.Ще взема да се измъкна за няколко часа утре вечер,че да използвам прИмоцията,че майка ми не е на работа и да се видя с приятели.
Лорекса и Вал-стеф,много ви се зарадвах Hug
Пепър,определено има ДТ ваксини и тя каза,че също е вариант да не се бие третата с коклюш,само дето тогава отива по дяволите изцяло ваксинирането до момента против коклюш и менингит,защото няма да има трети прием.Даде реакция на втория,защото при първия няма натрупване на тези вещества в организма.При втория се получава това натрупване и се дава реакция,а при третия организмът вече е изградил имунитет и не реагира така остро.Остава ми да се надявам,че така ще стане и при нас.За това казват,че втория прием е най-гаден.А наистина ДТК ваксината по каса се бие в гърба,но не знам защо на вас са ви я били в ръката Пентаксима при положение,че в листовката си пише точно къде и как.
Ноктите й ги режа с обикновена бебешка ножичка,даже не й помня марката Embarassed.И като заобл малко,няма никакъв проблем.
П.П.Хайде да се разберем,че ще има място за проблемите на всеки и който на който иска ще отговаря,става ли? Peace

# 136
Eliona , аз също режа с ножичка и изрязвам после и ъгълчетата. А комплекта е на Нуби, заедно с пила и нокторезачка и не е лош.

A аз правих тази маска, но с Виалитон, който не е мазен и не е лоша...поне засега не оплешивявам. А Виалитонът и тривитаминолът всъщност са вит. А, Е и Д.

Мааммми, стига сте писали, че само във форума вися, а трябва да поработя... hahaha Hug

# 137
  • София
Eliona , аз също режа с ножичка и изрязвам после и ъгълчетата. А комплекта е на Нуби, заедно с пила и нокторезачка и не е лош.

Мааммми, стига сте писали, че само във форума вися, а трябва да поработя... hahaha Hug
Нуби,точно такава беше марката Embarassed BlushИ аз съм много доволна Party

# 138
Марш на работа!  Naughty  Laughing
Ама на теб човек не може да ти угоди, до вчера се оплакваше че никой не пише, а сега стига сте писали.  Joy

# 139
  • у дома
здравейте мами  Hug

прочетох набързо какво сте писали от снощи и аз също се ядосах и затова ще си го напиша.
пък после може да решавате кой ще пуска следващата тема (не защото съм се разсърдила и съм решила да ви изоставя) а просто защото в четвъртък ще ме приемат в болница и най-вероятно ще остана няколко дни там! казвам ви, да си знаете.
 а това как се чувствам, колко време се наложи да висим и чакаме с Ния доктори днес да решат какво да ме правят, няма да ви отегчавам, явно имате по весели и забавни неща да си пишете! 

когато на някой му е писнало да чете все едни и същи неща, нека споделя и други! мисля че в първия пост няма забрани за тази темичка и не пише - тук нямате право нищо друго да пишете освен и само за бебетата си!!!
това, че някой решил да се цупи и казва, а да видим няма пък да пиша в темата, прави се на сърдит, как някой го обидил в прав текст или не точно и тем подобни неща. ама точно като в детската градина - а сега обадения, на другарката!! моля другарко, той ме удари или нещо от сорта!
лично право на всяка една от нас е дали да пише тук или да не пише! дали да се прави на обидена или не! има толкова много места в този форум, където да се пише!!! както и повечето от мамите го правят.

спокоен ден от нас с Ния  Heart Eyes

# 140
Здравейте  Hug,

Честит ден християнското семейство!  bouquet

Блу, наистина съжалявам, че влизаш в болница. Приеми виртуалната ми подкрепа! Дано бързо да те изпишат и да си здрава!  bouquet  bouquet

Мисля, че остри реплики се разменят, когато някоя мама се опита да обяснява на другите какво трябва и какво не трябва да се пише тук.  NaughtyСтрува ми се има достатъчно място и за честитки, и за поименни отговори, и за цици, и за бои, и за проблеми, и за радости. Така, че дерзайте....И пожелавам на всички ви проблемите  да се изчерпват с това, че не ви е хванала боята или детето леко се е одраскало...Не, че е възможно, ама аз да ви го пожелая.

Сега да се похваля – вчера се престраших и повозих детето с колата. То не било толкова страшно. Освен това и аз като Анди В почвам работа вкъщи. Стискайте палци следобед лекарката да каже, че “малкото” рахит е отшумял и сме пораснали достатъчно.

Поздрави на всички!

# 141
  • Sofia
здравейте мами  Hug

прочетох набързо какво сте писали от снощи и аз също се ядосах и затова ще си го напиша.
пък после може да решавате кой ще пуска следващата тема (не защото съм се разсърдила и съм решила да ви изоставя) а просто защото в четвъртък ще ме приемат в болница и най-вероятно ще остана няколко дни там! казвам ви, да си знаете.
 а това как се чувствам, колко време се наложи да висим и чакаме с Ния доктори днес да решат какво да ме правят, няма да ви отегчавам, явно имате по весели и забавни неща да си пишете! 

Недей така, знаеш че няма да ни отекчиш. Винаги съм чувствала, че в този форум мога да споделя както хубавите неща, така и проблемите си. Това, че в даден момент се "нищи" някоя весела тема, в никакъв случай не означава, че не може да се сподели нещо друго, което ни вълнува и преживяваме в момента.
Предполагам, че сега ти е доста изнервено и напрегнато, и без да знам каква е конкретната причина за влизането ти в болница, искам да ти  кажа, че ако мога да направя нещо, ще се радвам да ти помогна. За сега ще стискам палци нещата при теб да се оправят и да не си дълго време далеч от малката Ния.

# 142
Здравейте, вече с нетърпение ставам и идвам на компютъра. Ами наистина се освежи темичката. Права е Обърквация - започнахме да разговаряме. А не като послушни овчици да си докладваме едни и същи неща.
Обърквация, да не би да си решила да ставаш черна та ти трябват кофи с чернилка? И да не забравя - защо ме пропусна в събота , не знам?????? newsm78 newsm78
Ноктите на Маги ги режа с нокторезачка. Само докато спи мога да го правя, но ги изрязвам добре и не дращят после.
Трябва да влизам в банята и да ходим на консултация. Да видим колко е порастнала малката сладуранка.
До после. Ще ви кажа какви са ни мерките.
Блу, съжалявам че се налага болница. Тук сме за да си даваме подкрепа, когато някоя от нас има нужда. Така, че смело можеш да ни се довериш и да разчиташ на нас.
Радвам се че тук отново са MimSss, Val_Stef и Lorexa. Липсваха на повечето от нас.

# 143
blueeye® толкова ли са сериозни нещата, че чак в болница!  Rolling Eyes А кой ще гледа Ния? Сигурно в момента ти е по-мъчно за нея. Ако имаш нужда освен от подкрепа (защото нея я имаш), а и от помощ казвай ще измислим нещо.  Peace
Хайде оздаравявай бързо и дано скоро си дойдеш.  Praynig
Мъгла не мъгла ние излизаме за малко, че зверчето не може да спи вкъщи.

# 144
blueeye®, моля те пиши какво се е случило - зараси кръвното ли се налага да влезеш в болница?

Напълно подкрепям emelle и Eliona -- ако възникне някакъв проблем, ние сме насреща!!!

# 145
  • София
.
 а това как се чувствам, колко време се наложи да висим и чакаме с Ния доктори днес да решат какво да ме правят, няма да ви отегчавам, явно имате по весели и забавни неща да си пишете!  [/b]

когато на някой му е писнало да чете все едни и същи неща, нека споделя и други! мисля че в първия пост няма забрани за тази темичка и не пише - тук нямате право нищо друго да пишете освен и само за бебетата си!!!
това, че някой решил да се цупи и казва, а да видим няма пък да пиша в темата, прави се на сърдит, как някой го обидил в прав текст или не точно и тем подобни неща. ама точно като в детската градина - а сега обадения, на другарката!! моля другарко, той ме удари или нещо от сорта!
лично право на всяка една от нас е дали да пише тук или да не пише! дали да се прави на обидена или не! има толкова много места в този форум, където да се пише!!! както и повечето от мамите го правят.

спокоен ден от нас с Ния  Heart Eyes

Това се опитах да кажа и аз с послеписа си,ама без да задълбавам.Нека наистина да има място за всеки с неговите радости и проблеми.А всяка от нас си знае коя я дразни и просто да пропуска въпросните постове.Съгласна съм,че сме жени и темата за бои и цици ни е интересна,съгласна съм,че сме и майки и темата за бебета и деца ни вълнува и определено мисля,че е глупаво да спрем да бъдем едното или другото.И нека да не определяме кой е скучен и кой не е,защото има момичета,които винаги са намирали добра дума за всеки.
Блу,заради кръвното ли влизаш?Нали нещата вървяха на добре.Не съм сигурна дали бяхте изцяло на АМ или сте на смесено,но ако имаш нужда от кърма за Ния казвай,а и изобщо ако имаш нужда от още нещо.В коя болница ще си и какво точно ще ти правят?

# 146
  • В ЛЮтеницата
Blueeye®, и ти ли скъпа се ядосваш за глупости? А си имаш и проблеми dontknow...
Какво става та чак в болница? Не може ли в къщи? Стискам палци да се размине всичко!
А за веселите неща - ами на никой не му е весело, че му капе косата, точно след като е установил, че и циците са му увиснали, а пък и дупето не може да се побере в панталона, ама въпрос на приоритети - всички съзнаваме, че има по-важни неща и затова за тези - само с усмивка! А и всичките тези екстри си ги имаме от августовските бебета, така че тук му е мястото да се оплакваме ( е, само на тази гадинка бубчето нищо й няма, ама пък тя преживя достатъчно с Ина).

Lorexa - добре си си ти - имаш помощница за забавленията на бебка, а аз пея ли, пея!
Val_Stef, ако ми кажеш, че и ти веднага си влязла в дънките от преди бременноста, няма да спя тази нощ!
Гледах албумчето - много готини мъжлета се появиха! И защо ги крихте досега?

# 147
  • у дома
Благодаря ви, момичета  Hug
просто ще ви кажа с две думи как стоят нещата, за да не се притеснявате повече, отколкото е необходимо.  Hug аз достатъчно съм притеснена  Praynig

кръвното засега ми е нормално, но си пия хапчетата редовно. проблема е и друг - главоболието (което не е ясно дали е мигрена или нещо друго), едната ми зеница е по-разширена от другата и то от време на време, когато тя си реши, също без никаква причина; хемоглобина ми е нисък; в общи линии това са нещата (имах и един припадък със загубване на съзнание, два месеца преди да забременея, който така и не се разбра от какво е). това са основните причини, поради които невроложката в поликлиниката реши да ме изпрати с направление в Неврологията в Александровска болница, за да могат да ми направят необходимите изследвания - магнитен резонанс и каквото още е необходимо. най-вероятно 5 дни ще лежа там.
това означава, че мама ще е далече от Ния за цели 5 дни и нощи  Cry (таткото ще си вземе болничен и ще си я гледа, сигурна съм, че ще се справи  Heart Eyes) просто ми е мъчно и се чудя Ния как ще се справи без мама! за първи път се радвам, че вече не кърмя Ния, а сме изцяло на АМ!

наистина, ако имам нужда от нещо ще си кажа  bouquet  Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 14:37 от blueeye®

# 148
  • гр.Добрич
Здравейте и от мен. Доста се е изписало, жалко че интригата ни събира тук.
Момичета, всички се вълнуваме от различни проблеми - здравословни, семейни, битови и е нормално да ги споделяме. Някои ще получат разбиране и съчувствие, а други не. Седенето в къщи с децата ни изнервя и май си го изкарваме тук. Нека запазим добрия тон и благоприличието. Някои имат пари за пл. операции и сушилня, а други нямат за такси и висят по спирките в големия студ. Всеки да пише това, което го вълнува и смята да ни направи съпричастен към болката или нещастието си. Още повече, че повечето сте Софиянки и някои се познават лично. И как си говорите навън, а във форума се нахвърляте една срещу друга. Нека има мир.
Ember, стаите ваксини май се бият в гърба а това вече е забранено. На нас и двата Пентаксима ни ги биха в крачетата.
Вера25 също пише при юлките.
Блу стискаме ти палци и дано се оправиш по-бързо.

# 149
  • София
( е, само на тази гадинка бубчето нищо й няма, ама пък тя преживя достатъчно с Ина).
Аз ли съм твоя среднощен кошмар JoyЧакай да те успокоя,верно,че не ми личи,че съм раждала по нищо,а и бюста ми все още не е увиснал,въпреки 4 месечното кърмене(само е станл по-мек Crazy),ама и на мене много ми пада косата,чак сутрин по възглавницата събирам цял сноп.Само,че не ми беше до това тези дни,защото бях полудяла с Ина,само си дадох професионалния съвет по тази тема.
Момичета, всички се вълнуваме от различни проблеми - здравословни, семейни, битови и е нормално да ги споделяме. Някои ще получат разбиране и съчувствие, а други не. Седенето в къщи с децата ни изнервя и май си го изкарваме тук. Нека запазим добрия тон и благоприличието. Някои имат пари за пл. операции и сушилня, а други нямат за такси и висят по спирките в големия студ. Всеки да пише това, което го вълнува и смята да ни направи съпричастен към болката или нещастието си.
Ама аз и с това съм абсолютно съгласна!!!

Общи условия

Активация на акаунт