Ние за съжаление ще трябва да си пием антибиотика 7 дена
Ама важното е да се оправи.Лорекса,и при нас проблема е подобен като този на вашата кака,ама ни е рано за алерголог.Сега 10 дена ще пие Зиртек и сигурно преди последната ваксина ще направим още един курс превантивно.
Проблема с акането сме го обсъждали стотици пъти,но аз да питам за пишкането-да ви прави впечатление бебоците да са почнали да пишкат по-малко,защото аз това определено го забелязах при Ина и не знам да се притеснявам ли.
Момичета що за бои ползвате,да не сте попаднали на фалшива партида

ако някой е пробвал въпросната маска, нека да каже отзиви за нея!!!!
Обърквация,аз съм си тъпа и упорита-какъв гел ползваш за бюста и наистина ли няма ефект?

Май и днес ще ни се размине разходката заради мъглата,а аз ече подивявам само вкъщи
.Ще взема да се измъкна за няколко часа утре вечер,че да използвам прИмоцията,че майка ми не е на работа и да се видя с приятели.Лорекса и Вал-стеф,много ви се зарадвах

Пепър,определено има ДТ ваксини и тя каза,че също е вариант да не се бие третата с коклюш,само дето тогава отива по дяволите изцяло ваксинирането до момента против коклюш и менингит,защото няма да има трети прием.Даде реакция на втория,защото при първия няма натрупване на тези вещества в организма.При втория се получава това натрупване и се дава реакция,а при третия организмът вече е изградил имунитет и не реагира така остро.Остава ми да се надявам,че така ще стане и при нас.За това казват,че втория прием е най-гаден.А наистина ДТК ваксината по каса се бие в гърба,но не знам защо на вас са ви я били в ръката Пентаксима при положение,че в листовката си пише точно къде и как.
Ноктите й ги режа с обикновена бебешка ножичка,даже не й помня марката
П.П.Хайде да се разберем,че ще има място за проблемите на всеки и който на който иска ще отговаря,става ли?
И аз съм много доволна 

...
(таткото ще си вземе болничен и ще си я гледа, сигурна съм, че ще се справи