СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 259
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тони, радвам се че най-после се появи! Ако имаш нужда от помощ , извън темата на групата, ще се отзовем! Дано всичко да се нареди при теб!
Ра, здраве и спокойствие и във вашето семейство!
Нека всички сме благословени със здраве, спокойствие и обич!

Gorg0nzola , аз съм от тези дето припяваме  "Хайде да видим за къде ще ни стигне бала" в множествено число : ( Понякога се улавям, че май на мен повече ми пука за НВО и бъдещото училище отколкото на младежа и чак се вбесявам на себе си ... че и на него Joy
Въобще тази година много използвам множествено число , ама силно се надявам от догодина това да се промени. Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубави празници, момичета ! Да си починете и насладите на хубавото време!

# 211
  • София
Тони, стискам палци да се предприеме адекватно лечение на недобрите резултати от изследванията! Дръж се и късмет!

Входните в 8 клас не ги мисли толкоз. Особено ако е в езикова паралелка, в които 8 клас не се учат разказвателните (ИИЧЕ май бяха). Ако в 8 клас учат само език, БЕЛ и МАТ (философия, ИИ, музика, ФВС не ги броя), по БЕЛ и МАТ все си спомнят нещо от толкоз учене, а в 9-ти клас вече никой нищо не помни от това, което е учил в 7 клас по разказвателните та си правят един приличен преговор. Такива поне са моите впечатления и затова много не се връзвам от резултатите тази година.
Макар, че когато аз в 8 клас влязох в гимназия след квартално училище, така хубаво ме зацафариха още първият учебен ден, че и до днес като си спомня ми става неловко и гадно. Но тогава бяха едни други времена.

Пожелавам на всички спокоен и красив празник!

# 212
Тони, желая ти здраве и бързо възстановяване от това, което в момента те тормози!

Да поздравя всички деца за страхотните представяния - класирания на областни и национални олимпиади и за изкараните високи резултати. Също и децата, които вече отметнаха един изпит - този в АК, и браво на приетите!

# 213
  • в очите на дъщеря ми

Момичета, почерпете се....помъдрявам...оглупявам...
Тони Да минава и да оздравяваш.
.

# 214
  • София
Светли празници!
Нека в домовете ви цари здраве, разбирателство и любов!
На седмокласниците пожелавам смели мечти, силата и волята да ги осъществят и най-вече да изпитат щастие от всичко това!

# 215
  • Пловдив
Мамзелче,да си жива и здрава, повече прекрасни моменти с Прекрасната.
Валя, къде си ? Моля дай адрес да ти докарам девойката.
Тя току що боядиса яйцата, чудни станаха. Аз само ги сварих. Просна се на дивана уморена и изведнъж от нищото ми каза. " Аз да те уведомя, реших какво ще уча." Тя явно е приета, според нея, ама да се напъне-нееее. И все пак очаквайки  да ме информира, тя се изцепва "немски". Тази муха е от месец, идея нямам кой й я е вкарал, само знам, че не е за нея. Първо ,че е труден, второ испанския е доникъде. Накрая ще стане ни испански, ни немски да знае. Опитах се да обясня, че може да ги да ги учи с частни уроци, както английския, ако запише една по-спокойна гимназия. Определено ще има повече време за това ,което иска. Никога не съм се месила на каката какво да учи, но това малкото само иска, но ако може без усилия. Вече се моля да се класира в НТГ и да не отива по-нагоре. Не че там е лесно, но е несравнимо с двете езикови. Объркани мисли на един объркан тийнейджър.
Весели и спокойни празници на всички. Бъдете здрави и се пазете!

# 216
Мамзел, честит рожден ден! Да си здрава и обичана!
Тони, всичко при теб да се нареди по най-добрият начин!
Ра, и при вас така! Здраве и спокойствие да имате!

Ние продължаваме да мързелуваме. Лошото е, че и мен ме е налетнал мързел, което е непривично за мен. Пролетна умораи ли ни трясна, пост ковид ли ни налази, нямам идея. Нищичко не ми се прави. Лежа, чета и гледам филми. Детето и то така - без четенето.
Майка ми, да ми е жива и здрава, се е заела с яйца, козунаци и агнета. Та само до масата трябва да се примъкнем утре.

# 217
  • София
Тони, дано всичко лошо в зад гърба ти и от тук, нататък здравето да доминира в тая тема - на всички по много пожелавам!
Спретнахме козунаците. Наборката замеси една доза, аз още една. Принавам без бой, че нейните по някаква абсолютно неразбираема за мен причина, станаха двойни, втасаха по-бързо и се изпекоха по-добре. Каза, че ги е правила с любов, а аз - по задължение към гладното домочадие. Може и така да е Joy
Боядисаха яйцата, докато аз чистих из къщи и ето, най-накрая тя седна да решава задачи, а аз се тръшнах с кафето, да ви видя докъде я докарахте вашата "шетня" Joy
Весел празник от мен, ето яйцебоядисването и после производството (обаче хич не им хрумва да не снимат в тавата, в която боядисват, а да аранжират малко продукта, а аз сега нямам сили за авторска фотография, та каквото-такова) :
Скрит текст:
Да се допиша - Мамазел, да си много здрава, щастлива и спокойна Kissing Heart

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 19:34 от мандаринка

# 218
  • Майничка
Тони, бързо оздравяване ти желая!
Мандаринка, чудни са и яйцата, и козунакът!
Половината яйца при нас се счупиха, цветовете не ги уйдурдисах, до козунаци не стигнах... без мерак подходих тази година, признавам си.😁

# 219
  • София
Мандаринка, супер сте се справили и ти и децата! Поздравления за девойката! Аз не знам кога ще видя моето щуранЕ да меси козунак.Wink. Но яйцата й се получиха.
Днес седна за два часа да порешава задачи, но с много ниска продуктивност. Има много народ в къщата тук и няма как да се изолира и фокусира. За БЕЛ не си и помисля даже. Аз се отдадох вече на мързел на една полянка да събирам сили за следващата седмица.
Мамзел, да си жива и здрава! Честит празник!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 18:47 от Skiorche

# 220
Момичета кокичета, благодаря на всички за загриженоста и пожеланията, не ме мислете много много, черен голаган не се губи, ако ще и кьорава, ако ще и саката, пак ще съм със вас на таз софра, нали трябва да има романисти като мен, дето като почнат, спирка не знаят. Но сега да поспра, че ако продължа, не знам дали ще успея да се запръ.

На Ммазелчето и пожелавам всичко най - най - най, каквото си пожелае туй да стане, но не прекалявай, бъди разумна в желанията. Че една жена така си пожелала в един специален ден, когато небето се отваряло, и каквото си пожелаеш се сбъдвало, та тя вместо цял казан със злато, се сдобила с глава като казан.

Мандаринка, ама чудесни ти са дечицата, справили са се прекрасно, голяма отмяна си имаш.

Аз за поредна година се отказах да боядисвам яйцата, ма то и петел като няма вкъщи, чии яйца да боядисвам, пък и кранчето секна, не ще да пуща боята.

Моята кокона, цял ден и се моля, и я подканвам, в една пуста баня да влезе, за да се окъпе, а вий ми ги редите тук, как вашите дори и учат. Коконката има и проект да прави, и уроци да учи, но на мама телефона е по - хубав, ако не е на нейния, грабва моя, нали си ми е новичък, само на няколко дни, та и е интересен. Но няма къде да мърда, нека сега се размотава, ще я хвана за вратлето и ще седне да си прави нещата и да учи, всичкооо.
Малко по - натам, ще ви разкажа за теста по история, защо учителката се разсмяла на един нейн отговор, който написала на един от въпросите от теста, не и е за първи път да пише такива бисери но този път определено се е надградила в това отношение.

# 221
  • в очите на дъщеря ми
Благодаря, Ви дами!
Девойката ми не знае/разбира значението на " меся козунак", според мен мисли, че така ги произвеждат в цялост  😅😅😅!
На мама си се е метнала....красивата ми...🤣
Обаче, да Ви споделя, че нещо съвсем се е повредила..домъкна в хотела, учебника по литература и цял следобед  писА преразказ върху "По жътва" Божкеее, да се тревожа ли?😅

# 222
  • София
Добре сте си вие с девойките. А вкъщи аз боядисвам яйца. Затова им спретнах гаден номер (нали тренирам за свекърва). Боядисах 20 нормални яйца и 70 пъдпъдъчи. Пъдпъдъчите не се пукат, шаренки са и се варят и боядисват едновременно всичките. Само някой да замрънка, че трябва да ги бели Blush

# 223
  • София
Аа Валя, те пъдпъдъчите са за потентност, па като са и 70 ехеее...

Мандаринке, тези деца са златни и ти че така си ги научила. То по стойката даже им личи!

Моята дъщеря помогна с усукването и сплитането на козунаците (месенето го прави машината). Та много смешни бяхме ние с нея. Разделяме тестото за 4 тавички и аз казвам: "По едно козуначе за всеки от нас. Ти твоето с какво го искаш? Стафиди, орехи, шоколадов чипс или плейн?" От всичко по много избира тя. Аз потвърждавам, че и за мен така, а двамата мъже избират само със захар. И ние какво правихме какво сукахме, накрая направихме 3 козунака от тези с всичко, а за мъжете остана най-мъничкото.

Мамзелче, да си жива и здрава! Ти от коя рогата зодия си сега - овен или телец?

# 224
  • в очите на дъщеря ми
Gorg0nzola, телец съм и аз и девойката,  в конфликт само звънтенето на рогата се чува... 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт