СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 602
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Валя, добре си ги кордисала, но май ми намирисва ( поне на мен ), че май ти ще ги белиш. То докът те направи свъкърва, още доста вода ще изтече.
И мъжките майки да не завиждат на женските, и на двете страни не им е лесно, нооо, на женските им е
по - трудно, ролите се размениха. Сега мъжките майки трябва зорко да си пазят отрочетата, като орлици, че като ги гледам сегашните девойки, лошо ми става. Добре че моята кокона само на сън ги сънува, но дори и тогава, пак не ги харесвала, и бягала от тях като дявол от тамян.

Ооо, Мамзелче, супер си е твоята прекрасна, щом е дошла при теб за да учи. Не се шашкай, радвай се, дано таз повреда се задържи.
Пазете си рогцата, те са важна част от главата и красотата.

Ама гледам, гледам, тук - таме някой от време на време ту се появи, ту се позагуби, доста време ги хваща липсата, дано всички са добре. Все пак след около месец, ще се появят, не остана много до гадното НВО. За него мога да кажа, че кокончето хич не се трогва, дори още не е погледнала какви паралелки има в училищата при нас. Ако не си хареса нито едно от двете, ще я пратя в третото, при мъжкарите, и там има какво да се учи, стига да я грабне нещо по като за нея. За него единственото което знам е, че много е рехаво откъм девойки, рядко се е случвало момиче да иде там.

# 226
Христос Воскресе!
Да сме здрави, успешни, държеливи и със здрави нерви през годината. Кой където му е на късмет и ще е най-добре да попадне, да попадне там. Щото на входа е едно, пък на изхода може да е друго.
Женската челяд боядисва яйца, мъжката меси козунаците, мъж ми ги е пекъл вчера, че бях на работа. Поне така съм разпределила вкъщи. Няма айляци от подготовката! Smile

# 227
  • Майничка
Наистина возкресе!
Да сте здрави, усмихнати и цветни, дами, вие и семействата ви! 💐

# 228
  • София
Воистину воскресе! Здраве и сили, а на наборчетата много късмет!

Сега мъжките майки трябва зорко да си пазят отрочетата, като орлици, че като ги гледам сегашните девойки, лошо ми става.

Ааа, Тони, не! Това с пазенето няма да стане! Като гледам покрай мен какви “запазени” има на по 40 години и все още разчитат на мама… хич няма да ги пазя. Да си отварят очите!

# 229
  • София
Во истина воскресе!
Много хубави празници  - време за родата и приятели.

Ах тези козунаци! Много обичам да ги ям, ама да ги правя не умея.
Ох, съвсем ще се закръгля покрай тях, докато ги "уважа" всичките. Joy

# 230
Во истина воскресе!!!
Здраве и благоденствие във всеки дом!
Ние днес решавахме пробния на Регалия,но се оказа трудничък   - една от задачите беше за координатна система да се намери т.С при дадени А и Б и равнобедрен триъгълник..
Казва че този материал е бил онлайн и не го разбира - та се чудех от къде да почете и да се избистри?

# 231
  • Майничка
Ако нямате Уча се, вижте в Кан академия - Математика - 6 клас.

# 232
Светли и щастливи празници!
И у дома валят едни яйца,козунаци,еми желаеще бол(пред задачите всичко е гот).
Даже излезе с приятели,а уроците,ооо утре-обеща,дано само е без викове.Нещо ваканционно го раздава,баш в края...😐

# 233
Христос воскресе!
В петък е играл цял следобед волейбол. Вчера направи един тест по математика. Днес бяхме по гости до обяд, а следобед пак отиде да играе волейбол. Сега се прибра и каза, че не си чувства краката. Каталясал е. Сега трябва да стегнем и багажа и утре сутрин заминава за София на лагер. Ще се прибере чак в неделя. Изпуска пробните по БЕЛ и математика, които ще се проведат тази седмица в училище, ама каквото такова. Поне другият понеделник е неучебен, да научи част от изпуснатите уроци. Не си правя илюзии, че ще погледне нещо докато е в София.

# 234
  • София
Честито Христово Възкресение и от мен!

Успяхме да се скараме с малчо. Три дни чете някаква книга, не отлепва поглед от киндъла и естествено взе да нервничи и да подвиква. Да тряска врати, че сме му пречили като говорим. Да се оплаква, че го боли глава. Баща му взе киндъла и му каза веднага да излиза на слънце да се поразходи. Той се тръшна да реве, да се изяснява... абе битови драми по празници. Де да можех да го накарам и той да поиграе малко навън.

Мамзелче, няма как да сте такива прекрасни с щерка ти в тази зодия Wink

# 235
  • в очите на дъщеря ми
Честито Христово Възкресение и от мен!

Успяхме да се скараме с малчо. Три дни чете някаква книга, не отлепва поглед от киндъла и естествено взе да нервничи и да подвиква. Да тряска врати, че сме му пречили като говорим. Да се оплаква, че го боли глава. Баща му взе киндъла и му каза веднага да излиза на слънце да се поразходи. Той се тръшна да реве, да се изяснява... абе битови драми по празници. Де да можех да го накарам и той да поиграе малко навън.

Мамзелче, няма как да сте такива прекрасни с щерка ти в тази зодия Wink
Мхмх..те ти сега...кви думи...😅😅
Светъл и усмихнат празник, дами!

# 236
  • София
Мхмх..те ти сега...кви думи...😅😅
Светъл и усмихнат празник, дами!
Ха-ха сега като го прочетох как съм го написала, звучи точно наобратното JoyJoyJoy "няма как да НЕ сте такива прекрасни" съм изкала да кажа... абе влезнах в обяснителен режим  Joy

# 237
Момичета, малко наглост ще проявя, но да попитам? Някой от наборчетата да е правил проект по физика за - съзвездието, тяхната митология, тяхната най - ярка звезда и къде се намира. Без значение за кое ще е, едно по избор. За да може след това да иде в боклука, искат го до петък. Ако има някой, да ми прати. Предварително благодаря. Все пак ще видя и в нета, може и от там нещо да изкочи.

Валя, пази ги, поне до пълнолетие, после те теб ще пазят. Пък тез запазените 40 год. сигурно нещо им куца. Joy

# 238
  • София
Еййй, ама голямо затишие цари тук!
Да не би да е пред буря!?Wink
Ама момичета, моля ви се, къде сте? То вярно празници, пътувания, но е време да се отчетете. Само на ston й е простено, че младежа е на лагер и сега ще си почине от седмокласните неволи Hug

Тони, ние не сме правили такъв проект.

Вчера правиха контролно на неравенства в триъгълници.  Нещо се е поузорил младежа, ще видим какво ще излезе накрая!
Вчера донесе 2 шестици по рисуване 1 по литература на контролното и 59т. на пробния по БЕЛ на първа част. Все нещо не дочита, много бърза.
Днес имат контролно по химия.

# 239
  • Сф
Ами преяли сме, с яйца и козунаци. Къде да сме
Не може да се дотъркаляме. 🤣
Не мога и аз да помогна с физиката. Нищо не знам. Снощи изгря в школо 4 Ка на контролното по математика. Не дудна, очаквах да е мега зле. Знам,че е на геометрията само, нищо друго.
Айде да идва юни и да се приключи тая мъка. Трябва да търся тия дни училища около мола, категорично ми отказва други! За професионалните, дума да не става. Исках поне занаят да и дам, че като стане актриса ..от гладИ ще умре 🤣 не ще. Готова е наново да учи дори китайски , само да е до мола. Но то 18 то е с висок бал де. Само с френски ми е забранено да търся. Сега ще доразгледам паралелките в 30 то  
То и школата ни за театър е зад мола..Откъде ми дойде това...Само ни изнася представления тука ... Сигурно е лапнала по някой момък от бъдещите актьори. Нали все красавци са ги насъбрали..
Иначе Бяхме до Сърбия  тия дни. Също и до Леденика и пътьом минахме през музея на баба Илийца и църквата и викам - пусни една молитва поне, за матурите. В къщата на баба Илийца. Интересно,че видях няколко седмокласника още...сигурно и техните родителя са проявили прозорливост.. 😂
Също нещо ново ,което чух от момата ми- щяла да наблегне и на математиката, защото имало една паралелка с аудио визуална насоченост и можело и там..иначе беше отписала математиката...абе...
Между другото, от нашето що годе елитно училище ,поне от класа ни, никой не е приет в АК .Имало е 3,4 деца ,които са се явили и са искали там. Не ми е хич жал, защото родителите им са с големи възможности и ще си ги запишат по частни училища. Но, евала на успелите в темата! Само с пари не става 🤪 И не , не са глупави децата в класа , но ето че явно вашите са доста умни. Браво! ( Да си знаете)

Общи условия

Активация на акаунт