СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 616
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Моят има 58т.по бел на първа част и 28т.на преразказ,очаквам и резултат от пи по мат.
В у-ще има 5 по мат и се ядосва защото грешките били бебешки,бреййй блеене,бързане....
Проекти нямат по нищо,та не мога да помогна тук.

# 241
  • София
Моят поиска да ходим днес на театър на "Една българка", чак се учудих, но ще ходим. Нашият проблем с училищата е, че детето иска да учи математика и нищо друго. Тоест имаме два избора само, сещате се кои са добрите училища с математика и какъв космически бал трябва да имаме. Не ми се мисли.

# 242
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони, надявам се, че всичко е зад гърба ти!
И аз съм тук, но няма с какво да се похваля. Утре в училище ще правят пробен изпит по МАТ и ми е много любопитно какво ще сътвори.

# 243
Снощи бях на родителска среща, онлайн. То така голяма скука. Не че като е в училище не ми е скучно, но така пред компютъра съвсем. Разбирам ги децата колко трудно им беше да оцелеят с толкова много онлайн обучение. Както и да е. За пореден път се изумих от факта как в края на седми клас има много родители, които изобщо не са наясно, че всички задължително кандидатстват и как става тая работа и последващото записване в училище. Мислех, че преди две години съм чула всичкиабсурдни въпроси, но още има. Единствено си позволих да се включа със съвет, да не пишат в заявлението паралелки с профили, които детето категорично не иска да учи. През последните години се нагледах на абсурдни ситуации с деца на познати или съученици и приятели на големия, които попаднаха на места, които категорично не са за тях. И това само заради глупавата идея да пишат всички паралелки от определено училище, защото искали да учат точно там. И има едни абсурди - мрази математика и не иска да решава задачи, пък класиран в математическа паралелка или не обича химията, но писал профил природни науки.

# 244
  • Sofia
Здравейте, вероятно ще съм досадна, но ще помоля за съдействие. Аз съм майка на шестокласник и се ориентирам все още трудно в подготовката за НВО. Засега съм се насочила към частни учители, а не към курсове. Може ли доволните от своите учители да ми пишат на лични? Предварително благодаря.

# 245
  • София
не обича химията, но писал профил природни науки.
При нас може да се заформи нещо подобно.
Моята иска биолгия, ама химията не я кефела... силно се надявам, че към момента учителката е в дъното на нехаресването. Щото ако все пак запише такъв профил и чувствата се запазят, ще стане мега интересно у дома.

Довечера съм на рс на наборката. Баща й отива на рс на брат й. Двамата големи ще гледат сестра си или поне се надявам.

Девойката реагира малко бурно на ухапване от пчела/оса кат' майка си... за съжаление гадинката я жилна по челото, вчера пропусна. И разбира се, пълно неглижиране на новите домашни.

# 246
  • София
Леле, ves, добре че не е станала някаква беля с това ужилване.
Чела съм за доста стряскащи ситуации, ако имаш алергия.
С какво третирахте ухапаното място?
Имате доста напрегната родителска програма. Simple Smile При нас ги нямаше цели две години, нито пък онлайн. Решиха да ни проведат присъствена РС. Бях забравила как изглежда училището от вътре, а и учителите.  Минаха част от учителите, всеки избълва колко оценки трябвало да имат и как трябвало да учат повече. Класната, която ни е по математика ни сюрпризира, че може да включи оценката от НВО като оценка, с което на мен ми развали настроението още повече Simple Smile) Част от родителите се опитаха да й намекнат, че дава на контролните много трудни задачи, ама тя ни сряза, че децата не внимавали в час и че за някои, ако не знаела че ходят на уроци/курс, никога нямало да предположи, че се готвят за предстоящата матура. От това ни потънаха окончателно гемиите, защото по-голямата част си припозна детето Simple Smile Истината в много случаи боли, еле пък когато е за любимото, всезнаещо отроче! Stuck Out Tongue Winking Eye

PureLove, приятна разходчица сте си направили. Интересен ли е музеят на баба Илийца?
А от тези страшно вкусни козунаци едвам закопчавам компчето на панталона вече. Rage

# 247
Здравейте, вероятно ще съм досадна, но ще помоля за съдействие. Аз съм майка на шестокласник и се ориентирам все още трудно в подготовката за НВО. Засега съм се насочила към частни учители, а не към курсове. Може ли доволните от своите учители да ми пишат на лични? Предварително благодаря.
Може ли и на мен да ми пишат на лични ? Интересувам се от учител по БЕЛ. И аз предварително балагодаря.

# 248
  • София
Мисля, че за доволни или недоволни от уроците и курсовете родители е още рано:) НВО ще покаже;)

# 249
До двете мами на шестокласници, хубаво сте го решили за уроци, обаче догодина, при вас няма да са само двата предмета, ще са включени всички, едно съветче от мен, не наблягайте само върху тях, а върху всичко, и не забравяте, че децата ви ще имат нужда и от глътка въздух.

Благодаря ви момичета, после ще седнем да ровим в нета, друг избор нямаме. Одеве една мама на седмокласник вика - ехеей, вие чак къде сте, а ние сме все още на лещи, окуляри, ала - бала.

Нинка, позакрепена съм доколкото е възможно. Макар че от два дена нещо пак ме наболява, пък и главата не ще да ме слуша, чакам момента за направлението, и съм право при другия доктор. Ако и той не ми помогне, ще ида на хирург, поне да ми прикачат някоя нова ръчичка, няма да съм нахална. Честно за си кажа, не съм предполагала, че така гадно може някой да ти спука вена, има леко петънце още, леко е все още надуто мястото, и приболява. Сега вместо само с едната, съм зле и със двете ръце. Ама ще се оправя, няма да се предам лесно, ама ха.

Мойта кокона, тази седмица пак ще отсъства, хвана я хрема, лек гърлобол, вчера се заинати, не искаше да се прибере от училище. Тоз по география пак артиса, остава за др. седмица да я изпита, това отлагане стана сигурно месец - месец и нещо. Утре ще имат тестове, и тях ще изтърве, после пак всичко на куп ще и се стовари.

Чета си аз, някои на присъствена РС, браво, ние сигурно скоро няма да имаме, ако изобщо организират такава. Вчера поне и набелязах няколко паралелки, и пак нищо конкретно не и хареса, ша му умори, кокона, ма кокона, от класа. Някой ако чуе за училище по мързел, да свирка, първа ще е.

# 250
  • Пловдив
Нашата родителска среща беше присъствена. Не бях ходила до училището не помня вече от кога. И отново се започна едно хвалене на класа, колко били умни, възпитани, мислещи и пораснали хора ... Как интересно разсъждавали, как било удоволствие да се работи с тях и т.н. Приятно става на всеки родител да чуе това, дано е вярно.

# 251
Обяви ли са таксите за АК. Леко бях шокирана.

# 252
Заинтригувах се. Какви са?
Пилците се броят наесен. Отзивите биха били най-обективни след резултатите от матурите.

# 253
  • Сф
Пускам ви музея  Нарочно не го скривам в текст да хване дикиш за всички 😉

И понеже Тази вечер отбелязваме Йом а'Шоа или денят на катастрофата и си спомняме  за жертвите от Холокоста. Помним, почитаме  и предаваме на поколенията , за да не се случат никога повече подобни зверства ! Слагам снимките от музея лагер "Червен кръст " в Ниш ,където също бяхме.
Скрит текст:

# 254
Заинтригувах се. Какви са?
7600 евро за уч. година

Общи условия

Активация на акаунт