СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 536
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Нашите днес трябваше да правят нормален тест по Химия, да но, им дала само няколко въпроса, и казала, че в понеделник щяла да им даде пак, този път върху всичко което са взели до сега, явно ще е нещо като изходно, щот нали, все ще се почива през тези дни, когато имат този час, та явно за туй.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:49 от Тони ♒🍀

# 481
  • Сф
Вчера купих сборника за кандидатстване ,15 лв.

Има и матурите от 2019, 2020 с решения, отговори. За мен не е излишен, нищо че някой каза, че има в нета всичко. Така ми е систематизирано. Малката се пробва , гледам решавала е по бел , да видим кога ще пробва математиката Simple Smile На фона на парите за уроци, а и изобщо на фона на инфлацията, хич не ми е излишен.

# 482
  • Mars Hotel
При нас 19.05 е неучебен, но присъствен. Не знам какво смятат да правят обаче.

Купих и аз справочника, поне да разгледа на спокойствие какво има и да си маркира някои паралелки за след първо желание. Така като гледам, маркирала е почти всички с първи език немски.

# 483
  • София
Според мен ще ги оформят до преди матурите...най-много до началото на юни...но да видим...

# 484
  • София
Според мен ще ги оформят до преди матурите...най-много до началото на юни...но да видим...
А дано, но надали при нас.
На РС казаха, че ще си изпитват до последно, до 24-25 юни. Даже можело и на 27-28 юни, ако не успеели. Ами, за мен си е ... гадничко. Да не кажа нещо друго.

Наборката най-после е измолила една презентация по физика. Другите са правили тест, но моята беше болна тогава и пропусна. После четеше няколко седмици сравнително сериозно с идеята, че ще я изпитат, но не й идваше реда.
Все още няма оценка по предмета. Но предвид презентацията, дори и да я изпитат и да не знае (писна й да чете така редовно, това не е за нея Simple Smile ), все ще стигне за нещо положително и различно от двойка.

# 485
  • София
Има и матурите от 2019, 2020 с решения, отговори. За мен не е излишен, нищо че някой каза, че има в нета всичко. Така ми е систематизирано. Малката се пробва , гледам решавала е по бел , да видим кога ще пробва математиката Simple Smile На фона на парите за уроци, а и изобщо на фона на инфлацията, хич не ми е излишен.

Аз писах,  че за мен е излишен.

А събрано, подредено, сравнено и въобще сдъвкано за масова употреба се намира всичко на едно място, за което много благодаря на Дидева Flowers Rose

# 486
  • Сф
Мисис Джан, с остроумие ли се опитвайте да блеснете??? Жива и здрава! 😂
Защото аз написах как за мен , по- точно за детето е по- удобно.
Никъде не съм омаловажавала труда на Дидева.

# 487
  • Mars Hotel
Класната ни каза, че от 27.06 до 29.06 ще ходят на екскурзия. Това според мен означава, че оформянето ще е до 20-22.06 най-късно. Поне така се надявам. Аз съм запазила море от 25.06 и така или иначе няма да ходи последната седмица.

В интерес на истината, тя има достатъчно оценки да я оформят и сега, но де този късмет. Smiley Единственото изключение е ИТ, където има... нула оценки.

# 488
  • София
При нас с решение на учителския съвет 26 и 27.05 няма да са учебни. 4 клас ще имат изпити, други изпит по немски към Гьоте, а останалите някакви спортни дейсности. Направо цяла седмица ще се събере неучебна, но пък 23.05 е учебен. Много разконцентриращо има действа това. Дано поне наблегнем на домашната подготовка тези дни.

# 489
  • София
Моята щерка има вече достатъчно оценки по всички предмети и виждам как се оформя за годината. Днес са правили класно по математика и са ги изпитвали на изуст на Заточеници, другата седмица е класното по бел. По физика примерно вече са и казали годишната оценка. Радвам се,че от рано поприключват.

# 490
Аз с един въпрос. Детето днес ми съобщи, че понеже часовниците в класните стаи не работели (където ги имало), трябва да му купя часовник за НВОто. Не съм сигурна обаче, че той ще се оправи с часовник със стрелки. Смарт, доколкото помня, не става. Какво ще ми порепоръчате?

# 491
  • София
Квесторите през определено време напомнят на  учениците колко време им остава до края на изпита.

# 492
  • Пловдив
При нас 19.05. ще е спортен празник, миналата седмица имаха патронен празник, после следва 24.05. и то месеца е свършил.
Класните работи минаха. Започват да се вълнуват и питат кой къде ще учи, кой учител кой клас поема и т.н. Настроението е приповдигнато някак, няма паника, дано запазят спокойствие и увереност, а да не се изнервят накрая.
*PipilLota*, сигурно ще осигурят работещи часовници. Все пак в цяло училище поне 3-4 има, толкова, колкото може би са паралелките седмокласници.

# 493
Електронен не става ли

# 494
  • Пловдив
Май не можело електронен часовник, нито фитнес гривна. Часовник със стрелки може и да е полезен при задачите Simple Smile Имаше една - каква е мярката на ъгъла, който описва часовата стрелка за една минута 😉

Общи условия

Активация на акаунт