СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 495
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Честито Ganis! Да ви е успешна и да ви дава още много поводи за гордост!

# 586
  • у нас
Честито, Ganis! Да е здрава, успешна и попътен вятър!

# 587
  • София
Благодаря! И двете ми деца вече са успешно реализирали се, работят и упражняват професиите,  които обичат. И двете още от 16- годишни работеха през летните ваканции. Малката още миналата година през февруари,  докато учеше, започна работа по специалността си в една доста голяма чуждестранна компания   Никак не й беше лесно да съвместява работа и дипломиране, но се справи.
Не го пиша, за да се хваля. През лятото на 2006 година, когато голямата кандидатстваше за 8 клас, а на малката й предстоеше 3 клас, съпругът ми почина.
Това беше голямо изпитание,  но благодарение на Бог, семейството и приятелите човек може да преодолее всичко.
И най-вече Любовта- тя е движещата сила.
Обичайте децата си, показвайте им любовта си, научете ги да обичат и тогава всеки труден момент ще се увенчае с успех!
Аз предлагам още едно занятие, което да направим, свързано с диаграми и проценти.

# 588
  • София
Ганис, успешен и лек да е пътя на щерка ти!

Под проценти задачи за лихви ли се има предвид? Все си му остават трудни.

# 589

Не го пиша, за да се хваля. През лятото на 2006 година, когато голямата кандидатстваше за 8 клас, а на малката й предстоеше 3 клас, съпругът ми почина.
Това беше голямо изпитание,  но благодарение на Бог, семейството и приятелите човек може да преодолее всичко.
И най-вече Любовта- тя е движещата сила.
Обичайте децата си, показвайте им любовта си, научете ги да обичат и тогава всеки труден момент ще се увенчае с успех!

По принцип само чета, но това ми направи впечатление и се препокрива с моите мисли и действия.
Моят съпруг почина 2010 г. , когато голямата ми дъщеря беше на 6 г. , а наборката на 2 г.
Те бяха моята сила, моето вдъхновение. Сега каката е 11 клас в ЕГ, много амбициозна да постигне всички свои цели( сартификати и университет), а малкото го тресе пубертет и кандидатстване. Дано имат късмет и реализират всички свои мечти. А аз да съм жива и здрава да им се радвам.

# 590
  • София
Момичета, знам, че сме коментирали ваденето на лична карта, но нищо не помня. Може ли само с единия родител да стане ваденето? Ако трябва и двамата родители, ще трябва да си пускаме отпуска.

# 591
  • Sofia
за подаването съм сигурна, че е с единия родител, тогава ще питате за получаването, но мисля, че не трябват двамата... как се забравя егати...

# 592
  • София
Ganis, Каран,
Дадох си за преден път сметка, че тези ни истерии тук, покрай пустото НВО, не си заслужават, а ядовете ни за оценките и представянето на децата са просто бели кахъри.
Да се радваме, че и ние и децата ни сме здрави и сме заедно, а всичко останало се подрежда, когато има желание и воля.
Възхищавам се на силата ви и ви пожелавам само слънчеви дни в живота!

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 16:16 от Skiorche

# 593
Ганис, много точно казано!
Би било добре още едно занятие -на мен лично са ми трудни тези с кръговете диаграми -централните ъгли, градуси...уж теорията я знам и все се чудя от къде да се започне....
Детето мн се е притеснило от НВО по Математика , а от тук и аз. Решава всеки ден задачи, но смята че не ги разбира, няма увереност ...силно се надявам да се стегне и да успее да се справи. Прави ми впечатление че на втория модул вече притеснението го няма и започва да мисли както трябва.

# 594
  • Сф
Може. При нас ходи с баща си само. Безплатна е за 1 ви път, стана за няколко дни. Бързо. И за получаване с един може. Носихме акт за раждане и копие за всеки случай ,че при нас случая е заплетен. За Сф пиша. И въпреки всичко аз не се появиха в районното. Оправиха се с единия родител. Ако имате международен паспорт носете го. Тогава не трябва копие от акта или подобно беше.
Да забравя се Simple Smile
Обаче аз съм сигурна ,че с единия става ,защото се чудех понеже сме разведени с БНД. Не съм се мяркала аз в районното.

# 595
Момичета, знам, че сме коментирали ваденето на лична карта, но нищо не помня. Може ли само с единия родител да стане ваденето? Ако трябва и двамата родители, ще трябва да си пускаме отпуска.
Ganis, Каран:hugs:

Ако детето има ваден международен паспорт, може и само единият родител и за ваденето. Вземането мисля може само с единия родител при всякакви варианти.

Аз имам чувството, че моето съвсем заряза подготовката. Аз се прибирам от работа и припадам. Нямам време да му обърна внимание. Той пише само домашни и си почива. Каза, че ако до момента не е готов, нямало да се подготви за 3 седмици. Щял да си преговори произведенията седмицата преди НВОто и това е. Сега знанията му слягали:)
От другата седмица обаче се очертава да ми е по-спокойно на работа и вечер ще съм свежа. Та планирам да му наруша комфорта.

# 596
Тъкмо от днес наборната е гражданин на републиката с лична карта. Няма глоба, няма такса, освен 3 лв ссмо един родител може, носи се акт за раждане.
След 5 години пак. Надявах седае валидна 10 но не е

# 597
  • Deutschland/HE
Не след 5 години, а като навърши 18г, т. е. след 4години Simple Smile

# 598
И младежът намали подготовката за НВО. Не че е имало моменти на засилена такава, но сега съвсем. По БЕЛ не е правил нищо поне от две седмици, преразказ - сигурно два месеца. По математика прави само първи модул. Иначе там поне много рядко допуска някоя грешка. Втори модул обаче не иска да прави сам, а аз не мога да му видя много очите. През деня училище, тренировки, после вечер до късно играят волейбол. Уж се разбрахме сега да правим всяка вечер по един втори модул, поне сега като няма училище, но да видим.

# 599
  • София
Личната карта само с един родител, носех и паспорта му. Данните ги имаха от паспорта. Вземането може и само от родител на Личната карта. С личната карта вече мина и границата не търсиха паспорт. Първата е безплатна и може и бърза поръчка за 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт