СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 501
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
  • shumen
Аз с един въпрос...какво по-точно са природните, хуманитарните и предприемаческите паралелки с език. Примерно такива са в 127мо училище. Има такава и в 30то.
Профилирана паралелка с интензивно или разширено изучаване на чужд език. Профил Природни науки е биология и химия. Например големият ми син е профил МатИнф и беше с интензивно изучаване на английски. Профил предприемачески е обикновено география и технологии. Съответно всеки профил може да е с ИИЧЕ, РИЧЕ или дори НРИЧЕ. Всичко това има значение единствено колко ще са часовете по чужд език основно в осми клас. При ИИЧЕ в осми клас се учи почти само език както е в ЕГ. После в девети вземат материала за две години по физика, химия, история, география и биология.
Радвам се, че в нашето училище решиха математическият профил вече да е с РИЧЕ, а не ИИЧЕ.
А това означава ли, че в природна паралелка ще учат повече часове химия и биолигия примерно?

# 571
  • София
Не е по темата, но да се похваля. От днес официално малката ми дъщеря Моника е Бакалавър по Стопанско управление към Стопанския факултет на СУ.
Беше много вълнуващо.

# 572
Честито! Успешен професионален път ѝ желая!

# 573
  • София
Жива и здрава да е Моника! Много професионални успехи!

# 574
Да е жива и здрава Моника! Много удовлетворение и успехи!

# 575
  • София
Честито Ganis,
Много успехи да жъне тази хубавица, а ти  още много поводи за радост и гордост да имаш покрай нея! 😍

# 576
Здрава, успешна  и много щастлива да ти бъде, Ганис!!!
Още многооо поводи за гордост, пожелавам.....!

# 577
Честито Ganis! Да е успешна девойката ти.

# 578
  • София
Честито! Да е слънчев и усмихнат пътя й в живота! Пожелавам още много успехи и поводи за гордост! Simple Smile
Голяма радост са постиженията на децата ни, да са живи и здрави всичките.

# 579
Честито на дъщеря ти Ganis! Желая ѝ много професионални успехи и лично щастие!

# 580
  • София
Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания!
На вашите деца пожелавам здраве, да покажат добри резултати на НВО, Бог да ги благослови с ясна мисъл и спокойствие в дните на изпитите!
Вярвам, че всяко дете ще намери своя път!
А ние като родители остава само да ги подкрепяме и обичаме!

# 581
  • София
Ганис успех на дъщеря ти в реализацията!

Младежа след зададен от мен  въпрос "Как мисли да завърши?" И отговора му беше "Все някък!" Съм се предала, но днес решаваше тест по БЕЛ утре мисля да му дам един математика нищо че избягахме за 5-6 дни да разпуснем преди финалната права с НВО.
На Регалия пробния от неделя по БЕЛ го донесе без нито един отбелязан отговор и затова чакам официалните резултати.

# 582
  • Майничка
Честито, Ganis! 🍾
Да е здрава, късметлийка и да й спори всичко, с което се захване!

# 583
  • София
Честито, Ганис! Пожелавам й леко и безпроблемно да завърши и магистратура! А после да се реализира в областта, която си избере!

# 584
  • София
Честито и от мен, ganis! Много успехи в реализацията на това прекрасно момиче! Сигурна съм, че добротата, с която ти даряваш чужди деца, ще се върне към твоите под някаква форма - късмет, щастливи случайности, оценен труд, успешен и лесен път!  Heart

Общи условия

Активация на акаунт