СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 490
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честито на имениците!
Нинче, след толкова сгъстяване на облаци над вас, ще да идва ред на голямото слънце! Ра, и за вас така - всичко лошо да е в миналото, големи изпитания имате, момичета, желая ви много здраве!

# 616
Честито на имениците! Flowers Rose

На който му се чете
Справочник за кандидатстване в 8 клас през 2022г. в общински и д … илища в гр. София
За София е, но информацията в първата част е валидна за всички.
Уникално събрана и пълна информация, много благодаря!

# 617
  • София
Нинче, бързо да установят какво ти е да те излекуват!  Бързо оздравяване! Ех, че лоша работа, много ти се събра!
ra2, само добри новини да имате!
Да сме живи и здрави всички, да се обичаме и разбираме.Heart

На всички именници, честит празник на патерица! Вчера и мама имаше имен ден, да ми жива и здрава, че само тя ни остана.Heart Eyes

Вчера оставихме младежа сам за 5 часа, че имахме разни ангажименти извън София и познайте, уплътнил си времето с ...... игриииии . Имал нужда да разпусне!:confounded:
Наредила съм един куп сборници и помагала, ама кой да седне и да учи.
За малко като на чайник под налягане да ми хвръкне капачето, но някак си успях да си задържа парата.Stuck Out Tongue Winking Eye След 10 мин. му звънна приятел да излизат навън и нашият блаженно с усмивка изтърси "Спаси ме!", та се прибра в 9 без 10.
Малко остана, ама бавно минава за децата, а за майките време не остана . Joy

# 618
Привет, момичета!

Дали ми е вярна информацията, че вторите модули се проверяват от двама човека, независимо един от друг, които не знаят оценката на другия, и при голяма разлика между оценките, работата се оценява от 3-ти?

# 619
  • София
Мадам, не мисля, че се оценява от трети, двамата проверяващи трябва да постигнат съгласие относно това разминаване.

Стиснати палци за Нинче, бързо да открият и преборят възпалението докторите.
Ра, стиснати палци и на вас за добър резултат!

# 620
Нинче, желая ти бързо и скорострелно оздравяване, и след това само хубави неща да те спохождат.

Натуся, добре, че е бил малкия дявол, и сте се разминали с другото. Радвам се, че сте добре.

Ради, а на теб миличка, вдигни главата горе, не губи вяра и кураж, ние всички сме с вас. Нещата вървят на добре, и това няма да спре, ще стигнете финала здрави.

Момичета, я кажете сега, когато няма код на професията но има код на специалноста на професията, а кодовете за специалност на професията са едни и същи, как трябва да се процедира. Давам пример:
ЧЕ - 80071 - ПП, П1 и П2 съответно АЕ и НЕ
ЧЕ - същият код, и останалото, само езиците разменени ( НЕ и АЕ ).
А на някои паралелки в едно и също училище дори и това го няма, нито за  професията, нито за специалност на професията ( кодовете ).

Забравих да честитя на всички за вчера, със закъснение но от съце пожелавам всичко най - най, каквото си пожелаете туй да стане, носете си имената със много здраве и късмет, ако е имало и рожденници, и на тях честито. Наздраве.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 09:07 от Тони ♒🍀

# 621
  • Майничка
Честит имен ден на патерица на празнувалите! От здраве и късмет да не се отървете!

Ra2, Нина, прегръщам ви!

Привет, момичета!

Дали ми е вярна информацията, че вторите модули се проверяват от двама човека, независимо един от друг, които не знаят оценката на другия, и при голяма разлика между оценките, работата се оценява от 3-ти?
Не се оценява от трети, но трети арбитрира.

# 622
  • София
Нинче, стискам палци да се прибереш бързо и здрава у дома!
Ра, дано и при вас от тук нататък новините да са само хубави!
Някой да си е изпращал отрочето на присъствен пробен изпит в СМГ? Моята госпожица се затръшка, че онлайн-изпитите на Регалия не давали реална представа за инстинската матура и ме помоли да я запиша и на БЕЛ и на математика следващата седмица (когато има и на Регалия и ще трябва да прави два пробни за вдин ден 😱). Ще видим какви ги е натворила.
Иначе вече нямам много сили, а и желание да държа мотивационни речи и да я натискам. Това си е въпрос на вътрешно усещане. Ако до сега не е разбрала каква и е работата - за оставащите три седмици - едва ли ще навакса;).
Rouzi, ние все още нямаме резултати от пробния по БЕЛ в Регалия.

# 623
Нина, Ра2, всичко да е наред!!!!

Моят има 25т на преразказа на Регалия, горе долу около това се върти винаги....вчера и днес е на присъствена за първи път в Образователни технологии, както каза той, доста по-различно е, вчера дори се беше притеснил, днес по-добре , но е по БЕЛ, а там по-сигурен се чувства. Ще се опитам тук да кача теста по математика, ако някой има желание да решава Simple Smile

# 624
Не е по темата, но е по темата краткосрочното бъдеще на детето ми. Благодаря на всички за стиснатите палци! Вижте какъв резултат имаме с добрата ви мисъл:  Директен копи пейст от системата
Laughing
 КТ на корем
На така проведеното изследване - нативно и с к.м.  :

Ч. дроб - при порталните срезове се визуализират две хетеродензни  окръглени зони  в ляв лоб 11 и  7 мм, които са със структура близка до околната тъкан.

Жлъчен мехур - тънка стена, изодензно съдържимо.
Слезка -  увеличена с напречен размер75 мм.

Панкреас -  формацията в опашката  е с размери 34 мм, добре отграничена с псевдокапсула, с кистична плътност.

Ляв бъбрек -  без застойни промени, запазена паренхим.
Десен бъбрек -  без застойни промени, запазена паренхим. 
Над бъбреци  -  изодензни, не увеличени.
Не се установяват увеличени  л.в. абдоминално. 

Закл: КТ данни за обратно развитие на заболяването.

# 625
  • Mars Hotel
Ра, не разбирам много от терминологията, но успявам да схвана, че последното изречение е хубаво.
Дано да продължава все така! Flowers Four Leaf Clover

# 626
  • София
Стискам палци Ра

Моето днес беше на ПИ по БЕЛ в СМГ, ама още не се върнал за отзиви. Другата седмица е по математика.
Изпратих го на БЕЛ, защото досега никъде на ПИ не му бяха чели текста. Дават им го да си го четатат сами. Но за моето е важно. В училище са им го чели. Затова се надявам и сега да са го чели.

По математика също го записах. Да тренира пликове, бланки. Не зная дали ще ги разиграват нещата като НВО, само се надявам. Като цяло СМГ дава малко по-трудна математика. Не зная другата седмица как ще е. Затова и резултати няма да чакам много. Каквото ми каже детето - това. Не очаквам резултатите от тези пробни да излязат за по-малко от седмица. А точно преди НВО е изнервящо. Затова си зная, че съм го пратила да упражни формата.
Ако и при вас е така, лошо няма да са два изпита за един ден. Ясно е, че ще е пренавита, изморена и изплашена от по-трудните задачи. Но не гони успех тук, а опит.

# 627
Ра, радвам се за добрите новини . От тук на седтне само добри резултати ви желая.

Нинче, бързо оздравяване и на теб.

# 628
  • в очите на дъщеря ми
ra Това е хубаво нали? Дано, дано, дано...

# 629
  • София
Ra, нали това е добре, резултатите де Hands Pray

Преразказ в Регалия - 28. Всичко над 25 е супер за моята. Но няма все още оценка на първа част.
Днес беше на пи по бел в школата. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт