СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 491
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Ганис, честито и от мен, за добрият успех. Честито завършване.

Честито и на тези от вас с ЛК. Пораснаха децата.

Нашата РС мина, бях се настроила за едно,стана друго. Но поне се повеселих, отидох заедно със съседката, тупнахме се на един чин, като ученички, и през повечето време, ту шушукахме, ту се смеехме. Някои учители уж щяха да минат, но така и пак не минаха както винаги.

# 601
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито на всички имащи повод да празнуват последните дни.
Искам да го споделя тук, че следващата най-вероятно ще е съвсем предстартова и да не се бъркам там с други теми.
От няколко дни съм в Пирогов със сериозно гнойно възпаление и положението е доста неясно....да не влизам в подробности, че това не е темата все пак.
Във всички случаи няма да имам възможност да поддържам ТЕМАТА.
Моля, някой да се заеме с това!

# 602
  • София
Нина, доста ти се събра напоследък. Бързо се оправяй и ти пожелавам скоро да оставиш всичко лошо зад гърба си.

# 603
А носят ли си вашите деца личните карти с тях? Като знам как търсим ключове поне веднъж седмично, а веднъж месечно изчезват за по няколко дни, докато им установим местололожението, направо не ми се мисли какво ще е с ЛК, ако не седи някъде вкъщи прибрана.

# 604
  • София
Въх, Нинче, тоя твоя късмет леко ме плаши. Да го хващаш за ушите и да го вкрваш в правия път.
Стискам плаци да се възстановиш бързо Hands Plus1

Попи, хАбсурд да я оставя да разнася картата. За ключовете им поръчахме key finder. То иначе не се трае.
Моята ще има честта др месец да ходи за новата карта. Но ще видим кой от нас с мъжа ще се прежали да отиде с нея.

# 605
Нина, бързо да се оправяш и да напускаш Пирогов.
Големият си носи личната карта в себе си от ден първи. Не съм се притеснявала, че ще я загуби. Само ключовете си търси из къщи, че понякога ги зарязва на невероятни места.
Малкият ще вади лична карта през септември. Предполагам, че той няма да я носи в себе си. Нищо не е губил досега, но наистина не си го представям с лична карта. Ходи с малка раница на тренировки и когато се мотае навън. Раницата е цялата в магнезий постоянно, защото я взема със себе си горе в залата, а не я оставя в съблекалнята. Там я пипа с ръце, които са покрити с магнезий и тя става на нищо. На училище е с друга раница. Не знам къде ще я дене тази лична карта. Големият си я носи в портфейл в джоба. Чак ми е странно как не го е загубил вече почти две години, но е факт

# 606
  • Сф
Нина, да се оправяш бързо!
Моята носи и лк и ключове . Нямали сме проблем пу ПУ! Но пък си объркали раниците с друго дете от 8 кл. от съседното училище ( ползват една градинка след уще ) И се срещаха да ги  разменят. Абе..

# 607
  • в очите на дъщеря ми
Оффф Нинчее не е честно просто, от беда във беда....дано всичко да се изясни и бързо да минава! Ти пиши като имаш възможност и желание, няма значение, че темата е 7 ми клас, хора сме, преди всичко.
Прекрасната се завърна от зелено и заяви, че най- много и е липсвал Рафи(кучето).....толкоз...
Взех и вчера ЛК, но не мисля да я носи постоянно въпреки, че тя е сравнително отговорна по отношение на вещите си ( търсим ключове, веднъж месечно😅) , не ми се разправя пак с МВР то.
Сдобих се със сакралното четиво " жълт справочник" и сега ми е настолно четиво...когато ме назверят в работата, за да се назверя още повече..😅😅

# 608
Нина, бързо оздравяване, мило момиче!

# 609
  • Mars Hotel
Нинче, бързо оздравяване и всичко лошо да остава зад гърба ти!

Честит празник на имениците днес в темата. Бъдете здрави най-вече и късметът да е с вас.

Мен леко започва да ме тресе нервата с наближаването на изпитите. Ох, да минават вече.

# 610
  • София
Дадох си за преден път сметка, че тези ни истерии тук, покрай пустото НВО, не си заслужават, а ядовете ни за оценките и представянето на децата са просто бели кахъри.
Да се радваме, че и ние и децата ни сме здрави и сме заедно, а всичко останало се подрежда, когато има желание и воля.
Използвам твоя пост да кажа същото.Преди десетина дни претърпяхме ПТП с наборката.Благодаря на Господ,че с нас всичко наред.И тогава детето ми каза:мамо,разбрах,че няма значение колко точки ще имам на матурите и в каква гимназия ще влезна важното ,че сме живи.

Ганис,честито на детето и още по-големи успехи да постигне.
Нина,бързо възстановяване.

Честито на именници(ако има в темата).Много здраве и късмет.

# 611
Нинче, да минава бързо и да заминава.
Ганис, адмирации.
На всички само положителни събития и лошите  неща да са назад.
Щерката днес е именничка /и баба й също/, но нещо не мога да прикача ни една почерпка, извинявайте за което. Честито на всички други именници днес, Константиновци и Елени.
Докато си тръгнах вчера скенерът нямаше официално разчитане, но от устен разговор с рентгенолога- със сигурност не е по-зле. Какво ще се прави нататък вероятно в понеделника ще се решава. Продължава се химиотерапията, предполагам. Дай, Боже, всекиму само добри новини.

# 612
  • София
Честито на имениците! Flowers Rose

На който му се чете
Справочник за кандидатстване в 8 клас през 2022г. в общински и д … илища в гр. София
За София е, но информацията в първата част е валидна за всички.

# 613
  • София
Честито на имениците! Пожелавам им много здраве и много късмет!
Нинче, стискам палци да минава възможно най-леко!

Mrs Jan, много благодаря за връзката!!!

# 614
Нина, бързо оздравяване!
ra2, дано новините при вас да са все хубави от тук насетне.
Честит имен ден на имениците! Да си носят имената със здраве и късмет!

Аз пътувах два дни и току що се прибрах. Хлапето съответно е почивало активно. Днес съм прибита от пътя и насъбраната умора, та и днес го пиша дъждовен.
От утре се надявам да се стегнем, че време не остана.

Общи условия

Активация на акаунт