СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 204
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито на приетите в АК! Нашия младеж хич и не знае все още какво иска да учи. Просто идилия!

# 76
Честито на приетите!Моето момче е доста далеч 231 място , а много искаше да го приемат Sad  Не знам какво е станало но на съчинението има само 4.50 %   ,а той винаги се е справял с писането.Моят мъж смята ,че не са го харесали понеже е писал на тема разделението на русофили и русофоби Simple Smile

# 77
Gorg0nzola браво и на твоя младеж! Ако не се лъжа, ти се съмняваше, пък той се е представил страхотно!

Аз като чета колко много са приетите, май си промених мнението, че девойката се е представила достойно Grinning

# 78
  • София
Tickles, благодаря! Наистина е изненада за мен, защото той има известни проблеми, които академично не му се отразяват като цяло, но има жесток аграматизъм и затова не мога да повярвам на резултата му от есето.
Надявам се твоята дъщеря да не е много нещастна, но след като предпочита ИА, може би там ще се чувства по-добре.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 20:04 от Gorg0nzola

# 79
Тя изобщо не е нещастна, даже е доволна, че няма никаква дилема. Ама аз предпочитам да имаше дилема Grinning
Нейните предпочитания са по детски и не знам доколко е наясно къде какво, ама това е положението. От друга страна си мисля, че тя като е активен спортист и за нея това е много важна част от живота ѝ, може би откъм натовареност и съчетаване, в ИА ще ѝ е по-добре.

# 80
  • Пловдив
Браво на децата. Поздравления за тях.
Пипилота, ако детето наистина го иска, направи чудеса.
Спомням си дилемата за магистратурата на каката -приеха я в Рединг-цена плюс цена на общежитие колосална, не може и да работи през тази година. Естествено беше приета и в по-не реномирани колежи същата специалност. Цената наполовина. Дилема сериозна-най добрият университет в Европа за тази специалност срещу 2,5 пъти по-висока цена. Там стипендии няма. Ами мислих точно час. Останалото е борба и много работа.
Детето ще получи и стипендия, много деца там са на общежитие и сами. Ако той е щастлив с това, дай му шанс. Ох ,знам, че е лесно отстрани, ама много се развълнувах за него.  Върна ми стари спомени. Много ,много успех пожелавам от сърце. Да вземете най-доброто решение.

# 81
  • Mars Hotel
Поздравления за всички приети! Браво на децата!

# 82
Мили ми мами ( и татковци),
Рядко пиша, то няма какво по-различно и да кажа де. Следя темата, информативна е за мен и ако мога се включвам.
Оживление настъпи покрай резултатите за прием в Американска колеж. Девойката е от приетите, но дали ще е колежанка зависи главно от резултатите на НВО-тата и от решението на колежа за намаляване на таксата.
Честито на всички дечица и още повече на родителите им за успеха от положения труд!

# 83
  • София
И аз да се разпиша за статистиката с приятното априлско съобщение в червено приет при справка на страницата на АК, на добро място, не че май има значение толкова къде е в класирането, но още по приятно би било юлско съобщение приет по първо желание (може и на следващи по ред желания, но в същото училище Smiley), пожелавам да го видим всички тук! Тоест, борбата продължава, и то в решителната й фаза! Поздравления за приетите, търпение за очакващите да бъдат поканени, доста ще мръдне класирането сигурно и ще успеят!

# 84
  • София
Еее, супер, че има толкова ученолюбиви и борбени деца. Simple Smile
На мен не ми се паднаха такива, но пък са красиви.

Малко да измрънкам - чАдото този път чете по химия. Но пак 5. Ако сбъркаш едно примерче - 5. Тр да няма грешки за 6. Разочарована е доста, защото ще загуби точки за бала за нпмг. Ама каквото, такова.

# 85
  • София
Здравейте.  Моля за помощ! Набора има домашно по мат и заби на една задача,  а другите дали са верни само мога да предполагам. На ,, неравенства свеждащи се до линейни "  Много е важно ! Благодаря! Благодаря ви!☺  
П.П. Реши я сега, но моите съмнения дали е вярна остават. 😊
Вторият ред е грешен.
(1+2х)(2х-1)=4х²-1.

# 86
  • в очите на дъщеря ми
Еее, супер, че има толкова ученолюбиви и борбени деца. Simple Smile
На мен не ми се паднаха такива, но пък са красиви.

Малко да измрънкам - чАдото този път чете по химия. Но пак 5. Ако сбъркаш едно примерче - 5. Тр да няма грешки за 6. Разочарована е доста, защото ще загуби точки за бала за нпмг. Ама каквото, такова.
Нали, нали и моето е така...🤣🤣🤣

# 87
Моля да ми пратите данните за пощата, ако прецените, че имам достатъчно писателски актив.

# 88
Ганис благодаря ти! 🙂
Първият час му беше математика... така или иначе вече няма как да помогна.  🤷‍♀️ Да се оправя! 😁🤞

# 89
  • София
Може ли тези с красивите девойки, да орагнизираме нещо само така да преминат някъде на разстояние около моя син. Белким ги види и се мотивира да ги маже тия пъпки и да я среши малко тази коса. Оправянето на якичката от униформата би било бонус, за който не мечтая.

Общи условия

Активация на акаунт