диабет_мама, напълно с право е добре да даваш такава инфо, за мен е много по-ценна от ка4еството на разли4ните пюрета. Преди месец, два Ленито се задави, не можеше да си поеме въздух, посиня, не можеше дори да извика. Аз оба4е като запо4нах да крещя от ужас, инстинктивно я хванах за краката и я обърнах на долу с главата.... Не искам да си спомням какви безсилие и ужас преживях!
фурор, едва ли ще те успокои ако ти кажа, 4е не сте единствените да си броите стотинките. За съжаление при нас не е само този или миналият месец, ами някакво постоянно състояние на патологи4на мизерия.... Но какво да се прави, животът е борба и 4ак когато 4овек преживее нещо наистина лошо, разбира, 4е това са подробности. За съжаление и най-лошото ми се слу4и преди 20тина дни, сега хи4 не мисля за пари, ами за това как да сглобя пар4енцата на една с4упена и опръскана с кръв екзистенция... Спирам, защото може някой да каже, 4е споделям прекалено много

Хайде, поздрави на вси4ки

Снощи го сложих,но без резултат.Тази сутрин също...Но...Преди час се изпишкахме и изходихме по голяма нужда за 5 минути.Нямам намерени да казвам пиш,ак и т.н. Смятам да действам "по навик".Когато проговори,той сам ще ми казва(след като знае кое какво е)и ще си влачи гърнето.А на 2 години мисля ,че е време за тоалетната чиния
...

- Людмил (за когото се отнася изречението) живее с жена си и децата в къща в гората някъде в балкана около В. Търново и съзнателно е положил всички усилия да е далеч от цивилизацията. Например не пусна жена сида раждав родилен дом а я изроди той у дома. После, Людмил ( с когото наистина леко се избъзиках)
Около детето с маска, а за пневмонията тук едва ли може да ти каже някой, най-добре се консултирай редовно с лекар че това са коварни неща. А как ти сложиха диагноза - кръвна картина или на рентген? Защото само хриповете не значат непременно пневмония, може и бронхит да е (не че и това не е гадно). Дано по-скоро оздравееш
този съм обещала да оцелее дълго време