Честито изправяне и честито пропълзяване на бебочките!
Аз нервите си ги изкарвам като си поплача малко и естествено като се накарам на таткото за неща, за които не е виновен или които той въобще не може да разбере.

. Първия път като нямах да и дам да суЧе се разплаках, но после пък си казах: какво пък тлкова, хората затова са измислили сухото мляко, нали?

- ще мине и това, ама здрави нерви се искат наистина. 

(засякла ви е някъде наскоро)...Ама, аз пак ти казвам - не бързай още със сините очи - и моят мъж е бил сламено рус и синеок докъм 2 годинки, пък виж го сега... 
- еми, още е с памперс, а след 2 месеца става на 3 години. И мен са ме сложили рано на гърне, и още имам спомен как тъпо и упорито се напикавах дълги години... Всъщност мисля, че възрастта не е толкова важна - може и преди годинката, може и след 2, стига детето да е готово - има си индикации (както писах и вчера)...А, това че ака в памперса, не значи че ходи "насрано"
)

Да я нацелуваш хубаво, а аз април
По принцип процедурата по заспиване вечер е след баня, гушкане, малко игра и на цицата и заспива и го слагам в леглото му. Снощи обаче след банята го накърмих веднага и го сложих на нашето легло да си игра, докато оправим корито, кофи и т.н и отивам при него и какво да видя - заспал сладко сладко