Есенното слънце топли още, а АПРИЛчето не спи по цели нощи

• 8 844
  • 315
  •   1
Отговори
# 60
Ами колко, колко...
 1 сухар+бучка сирене+половин чаша чай +лъжичка захар
 на обед 200гр зеленчуково/месно
 следобед 120 гр плодово, може и 180 да бъде
 вечер цокане+ 100 мл адапте
 нощем цокане колкото му душа иска!

Не иска сок обаче..... newsm78 нито вода....

# 61
  • 2 етажа над тавана
Е, Гале, честито ви изправяне! smile3501

# 62
  • София
Нуни, и аз нищо не кисна във вода, само броколите ги кисна от време на време и то, защото Иван Звездев каза, че така ще излезнат буболечките ако ги има.
Съчувствам ти за Яничка, ти май имаш повече нерви от мен, аз онзи ден си го изкарах на вратата на тоалетната и да ти кажа малко ми олекна. Следващо бебе ще имам когато почнат да ги правят с дистанционно с копчета ON/OFF, MUTE и VOLUME  Crossing Arms

За водата - вече за втори път му давам пълно шише с разреден сок на ХИП и докато се обърна нашия смукнал 160 гр, естествено след това си ги повръща.

Галче, Честито изправниче  Mr. Green От сърце съм се смяла като си я представих Димичка, сладуранка  Hug

Честито и на месечничетата днес!   bouquet

# 63
Симонка бонбонка бързо да се оправя  bouquet
Нуни, Янче, и ние сме така - не иска да помирише плодово пюре - единствено хареса абълка и банан - под харесване разбирайте 2-3 лъжички, всичко друго плюе, но това стана след като въведох кашите - ябълкова на хумана  бананова на милупа, и сега се борим с един сок, но е от моркови, круши и ябълки Peace
Нунич, аз кисна в студена вода само за около 1-2 часа Peace
Данче, абслоютно съм съгласна за кърмата - ако не е някой стрес да я спре...другото си е просто оправдание за мен...в тая връзка да ви кажа баба ми предната седмица в Търговище какво ми каза - 'ех, ти дано да кърмиш повече Сашко, аз майка ти и леля ти ги кърмих само...година и 2-3 месеца' и някаква тъжна такава стана Hug
Гале, цункай я сладураната от мен  bouquet

# 64
  • София
Смин, аз незнам дали ще изкарам до 1 годинка. Още от сега малчо така ме прищипва с венци, че подскачам от болка в резултата, на което той ревва, а като му поникнат зъбите въобще не ми се мисли. Все пак окончателното решение ще взема на момента.

Момичета, не помня кой беше писал, Цвети ли беше, че е станал по чувствителен на болка. Вече 2-ри зъб ми е за доктор,а ме е страх да отида. Не мога да си изкубя веждите текът ми сълзи от болка, за кола маска да не говориме. Ужким след раждането мислех, че по няма да ме боли от подобни неща, а то стана обратното. Освен това и много се стряскам, онзи ден отварям вратата на кухнята и в този момент излетя от вътре една муха, не ми се смейте обаче аз подскочих. Незнам, нещо успокоително ли трябва да пия  newsm78

# 65
Момичета да ви почерпя:

По повод деня на християнското семейство, а и... днес имаме годишнина от сватбата.  Blush

Само че съм сама, любимият е в командировка и не съм го виждала от снощи, и ще го видя чак утрееее....  Cry

# 66
Честито, Мецанке! Живи, здрави, щастливи и вечно влюбени! 
 bouquet Heart Eyes Hug  bouquet Heart Eyes Hug

# 67
Мила Мецанке, желая ви от сърце дълги години на семейно щастие, любов и разбирателство!
Данче, що те няма в кюто бе душа newsm78 Аз също не смятам повече от годинка да го кърмя, защото вече много ме хапе, днес на 2-3 пъти сълзи ми потекоха Cry

# 68
Честито мамо меца! Желая ви много семейно щастие, водопади от любов и море от разбирателство. И моето зверче ръмжи като мече - да ви го похваля. Думички и срички не казва, но как крещи на моменти и то с толкова силен глас Shocked от къде го вади това малкото дете този глас, чак се чудя. Но като се замисля аз като малка съм ходила на хор - 6години и може някой певец да ми се е пръкнал  Grinning По въпроса за ушичките: и аз ги чистя, но по възможност гледам да е по-рядко и само от външната страна на каналчето, когато се изцапа. Иначе и ние сме от отбора на неспящите и мощно ядящите нощем  Sick кога ще отмине  и този етап - че и аз като Данчето взех да изпадам в нервни сривове( аз ходя да си покрещя в съседната стая, за да не ме чува дребчо - иначе няма спасение, а трябва да го излея  някъде). Айде аз отивам да подомакинствам докато дребчо спи, че после няма.

# 69
Здравейте,
Честита годишнина Мецанке  bouquet
Честит празник на всички християнски семейства.Мир и любов  bouquet

За кърменето да започна ,че ми е болна тема.Аз също мисля ,че е доста рядко Не идването на кърма.И съм на мнение ,че кърмата е най-доброто за детето и не ми харесва факта ,че много майки си я спират насила newsm78Техен е избора разбира се Hug
Аз знам ,че кърменето спомага за по-леко преминаване на болестта,но не е начин за абсолютно предпазване от заболявани.Да чукна на дърво Хрис  за сега не ми е боледувал(даже и хремичка не е имал).Пу-пу-пу

Аз пък месо давам 1 път седмично ,но май вече ще започна по 2 newsm78
Иначе  всеки ден ядем желязосъдържащи пюрета Mr. Green

Вода пием по 20-30 грама

С пишлето сме до нийде

А Велина вече я слагаме в листата със снахички hahahaСериозно момиче е LaughingХареса ми Hug

На мен пък ме ухапаха само веднъж по-сериозно....

# 70
  • 2 етажа над тавана
Ани, честита годишнина! Да сте много щастливи и вечно влюбени!

След като вчера Маги отказа категорично да яде кашата, днес си я изяде всичката. Сложих й малко сиренце и такова лапане падна, малееее.

Данче, и аз като теб много се стряскам от най-малкото - последно снощи се стреснах от една хлебарка, така че споко - ставаме 2 в отборо на стряскащите се от нищо. Hug

Ние ще излизаме, като се върнем ще пробвам пак да бърникам в устата на малката, да видя - зъб ли е или не!?

Приятен следобяд!

# 71
Благодаря за пожеланията  Hug

Иначе и ние сме от отбора на неспящите и мощно ядящите нощем  Sick кога ще отмине  и този етап - че и аз като Данчето взех да изпадам в нервни сривове( аз ходя да си покрещя в съседната стая, за да не ме чува дребчо - иначе няма спасение, а трябва да го излея  някъде).

Не помня, аз признах ли си как миналата седмица троших чинии  Embarassed Embarassed Embarassed хем доста бяха, абе един сервиз за кафе го натроших, пода беше като строителна площадка...  Embarassed То затова родата се стресна и ме пуснаха два-три дни по живот и сега ми е доста по-добре, да ви кажа  Crazy почвам всеки месец да заделям няколко дни за мероприятия в стил "и аз съм човек" защото иначе лошоооо, лошо, добре че поне на детенцето не си го изкарвам, и аз като вас - отида в другата стая да си поритам и повикам (или почупя  Embarassed)

# 72
  • София
Честита годишнина на Мецанка!   bouquet

Нуни, и ние не се справихме с взимането на урина, хем си мислех, че с нашия пикльо лесно ще стане. И минахме само с кръвните изсл, ама не е проблем.  Peace
А за киснене на зеленчуците във вода с оцет, за пръв път чувам, но има някаква логика в това.

...Следващо бебе ще имам когато почнат да ги правят с дистанционно с копчета ON/OFF, MUTE и VOLUME  Crossing Arms ...
smile3532  Ей, знаеш ли, колко съм си мечтала за това...  Mr. Green

# 73
  • София
МамаМеца, Честита годишнина! Все така да сте задружни и щастливи заедно!   bouquet

Гледам в Метро едни красиви чаши за вино и шампанско и си мисля "Ако ги взема, каква е вероятността да ги строша в пристъп на ярост?"  newsm78 Засега ритането на врата на тоалетната най-добре се отразява на нервите и домашния инвентар  Mr. Green обаче после много трудно си отварям вратата, затова трябва да има някой вкъщи, за да може да ме отвори  Mr. Green

Ренката, пробвай, може да реагира на дистанционното на ТВто или някой друг уред, аз съм пробвала  Embarassed

# 74
Дали днес Ще успея да се раzпиШа? В4ера, хем време нямам zа форума, на няколко пъти писах и все не можах да го иzпратя  #Cussing out  Енви, не съм те zабравила, колко ЛС ве4е ти писах и ги пратих....в Нирваната  #Cussing out  Но не се откаzвам  Peace

Първо да 4еститя на вси4ки праzнуваЩи днес и в4ера   bouquet 

А болните мнооооого бърzи4ко да оzдравяват  Praynig

При нас голямата новина е, 4е Милена пропълzя истински  Mr. Green  Хоп краката и ръцете на пред и тръгва. ОЩе не обикаля много (пове4е от 10 кра4ки на веднъж не е правила) но днес ве4е пове4е от в4ера и аz съответно си държа о4ите отворени на 4  Shocked   Shocked   

И zа успокоение на недоспалите трябва да кажа, 4е моето моми4енце сноЩи спа 13 4аса със само 3 будения  Mr. Green  Е, така ве4е се живее  Grinning  ВъобЩе, преz последните дни има напредък, дано не се раzвали сега като се преместим  Praynig  Денем ве4е я оставям да си спи в леглото, а не лягам с нея....така, да се нау4и  Wink  Не спи пове4е от 30, макс. 40 минути и то само по 2 пъти, но zа сметка на това пък спи по добре ноЩем, така 4е не се оплаквам  Whistling

ХДМ, Милена съЩо пърдеШе с уста и то доста. 4ак пяна имаШе на устата от много слюмка  ooooh!  Но след това zапо4на да "говори", първо беz глас "Па Па" (zа радост на татито), после на глас бабабаба и абба (zа радост на мама, която е фенка на АББА  Crazy ) от скоро мамамама (zа оЩе по голяма радост на мама  Mr. Green ) и сега ги комбинира, най ве4е мамба каzва. И бббббъ  ooooh!   Ина4е май раzбира по малко от ваШите бебета  Sad  не раzбира като й каzвам "къде е татко?" или неЩо подобно, стои само и ми се хили. Но и това Ще дойде.
Ина4е си играе много сама, и то съЩо с игра4ките си, не само със zабранени неЩа, дори не появява повиШен интерес ни към мобифон, ни към дистанционно. И не се сърди много ако й вzема неЩо от ръцете. А бе добро дете е  Mr. Green  Сега отиде zад вратата и намери един каШон и се радва на гладно  Laughing

Смин, ха 4естито, как успя? Просто го сложи в леглото ли? Не плака ли? А zетьо е много сладък на снимките  Heart Eyes

УШите и аz не ги 4истя. Като иzлеzе уШна кал в мидата, тогава я zабърсвам и готово. Кле4ки не полzвам въобЩе. Много са опасни, аz съм иzкарала въzпаление на слуховия канал и какви болки са, не е zа вярване  Sad

Дан4е, тя Милена нали е с 4 zъба ве4е и бая гриzе. Кърменето е станало по болеzнено, определено. Хапила ме е 2 пъти, един път толкова силно 4е ми потекоха сълzите и отидох в банята да проверя дали няма кръв  Sad  По принцип те не могат да хапят, докато су4ат. При су4енето еzика е между долните zъби и zърното, така 4е няма как да стане. Ако хапят, то тогава ве4е не су4ат. Но при нас проблемът е, 4е при самото су4ене ме гриzе......Ще видим какво Ще правя. И аz имам намерение да кърмя максимално, поне до годинката, но откровенно каzано, най важния период мина, иzкарахме 6 месеца, от сега нататък е бонус  Mr. Green

Дея, снимката полу4и ли я?

И друго Щях да пиШа, ама помня ли? в други ден се местим, акъла ми е боzа, не zнам кое по напред да върШа, отврат. Добрата новина е 4е ве4е имаме тел. в новата къЩа и с петък Ще ни инсталират антената zа АДСЛа  Mr. Green  ЛоШата е, 4е старата ни кола не мина тех. преглед и сега трябва ремонт zа 1.000?  Shocked  Shocked  Shocked  Б**и как мраzя такива непредвидени раzходи, особенно в момент в който и беz това имаме много раzходи  Sad  Мани, само да сме zдрави, пари се иzкарват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт