ЧЕСТИТО НА СНАХАТА

ние днеска ще го водим на лекар, защото тая кашлица не спира и нещо много тежко диша горкото иначе си е весел и няма температура

Приемам да неискаш да кърмиш, обаче като почнат да ми разказват едни фантасмагории за внезапно спряла кърма или изобщо недошла и подскачам от бяс. К`в е проблема, да си кажеш, че неискаш да кърмиш, незнам, явно гузна съвест?! На мен лично ми се пуши та 2 невиждам, пие ми се ракийка със салатка, яде ми се зелеее, чееееесън, обаче да спра ли да кърмя и ако успея вас да излъжа, че ми е спряла кърмата себе си ще мога ли, ще мога да излъжа детето си?!
Янче, виждам и вие сте така, какво мислиш да правиш? А за Т - пробвала ли си със свещичките Ефералган, на нас те ни помагат повече от панадола. Бързо оздравяване на Симонка 

е не става и не става. С тоя колектор точно 3 капки събирам.
, но на мен точно това ми се случи,колкото и да не вярвах, като четях във форума за такива случаи.....точно както си имах кърма, на следващия ден, ни една капка, та какво ли не не изпробвах....и то всичко прочетено от кърмаческия - нищо не потичаше.........ей ме на - сега чак след 2 месеца нямане, пак почна да тече......но малката не иска вече, пищи толкова много като я слагам на гърда...