Есенното слънце топли още, а АПРИЛчето не спи по цели нощи

• 8 827
  • 315
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
Да кажа първо за гърнето...Ние не акаме на гърне,а на легенче.Гърне ще пробвам след седмица -две.Макар че при предишния ми пост за изакването  бяха написани доста негативни нещица(които разбира се не съм се старала да запомня)аз успях да науча Хрис да ака на легнче.Не мисля,че е нормално до 2 години детеъо ми да ходи насрано(използвам най-грубия израз,защото просто е несправедливо спреямо него)

За сричките-след 2седмично отказване да казваме ТА Де и ДА от събота сме във вихъра си.Хрис от малък си извъртя някак езика и казва Айде,а вече и дай(разбира се думите са лишени от смисъл)Иначе и ние пърдим с устичка hahaha

Преди няма и час му дадох първата бисквита Плазмон.Нито ни задави,нито нищо ThinkingИзяде си я сам с кеф.Сега обаче се чудя...не е ли рано за пустия глутен newsm78

Татянче-тази къщичка е супер.Ще изнудя  и ние да вземем,но от къде незнам

И да се похваля,че в събота ходихме до Пловдив на разходка и какво мислите?Срещнах нашата мила Енвиа с малката Велина  bouquet

Някой ползва ли зехтин за пюретата и ако да,какъв?
Имам въпрос към тези с по-занижен ХБ:
По колко пъти давате месо в седмицата?

# 31
Цвети, аз ползвам студено пресован зехтин, Екстра Върджин Peace
А месо давам всеки ден, ама от купени пюрета.
Браво, че сте се видели с енви, и аз искам да я видя Heart EyesА тя що не се е похвалила? Thinking

# 32
Ама къде сте всички? Cry

# 33
Пишем дълги постинги smile3503
и така каквото запомних ама да знаете че много назад не съм чела
на гърне - няма да слагаме още
Дени крещи, пърди, бръмчи и вика бабабаба на което майка ми и Али се карат какво казвал - баба на бг или татко на тр
също като се ядоса и вика мамамама - направо все едно псува smile3532
казва и ляляляля
единствената "дума" дето да не е с еднакви срички е буба
всичко това неосъзнато
абе забелязвате ли колко много разбират?
аз направо се шашкам
например всеки път като му кажа sunshine и се ухилва до ушите - щото често му пея you are my sunshine... ама наистина го разбира
също майка ми като му вика Дени, къде е мама и той се обръща към мен
не очаквах толкова рано да различава определени думи - 2-3 са още ама определено ги разбира

# 34
Добро утро!

Днес е денят на християнското семейство, честит празник!  bouquet

Честито на месечковците! Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 08:27 от Филип@

# 35
Добро утро и от нас!
Честито на месечковците Йоанна и Анжела Hug.
Честит празник и от мен/не знаех че е днес Embarassed/.
Фурор, много е сладка Радост HugИ какви мигли има самооооо-пу-пу Wink

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:05 от petrovavania

# 36
  • София
Добро утро и от нас! Честит празник на всички!
Цвети, месо давам през ден, всеки ден цвекло започнах а слагам в пюретата!
За сричките, ние сме си още на татата и длядлядля, казва и айде, понякога даже айде де и мног се базикаме с него! Онзи ден ми се счу нещо като мам, ама не го повтори! От вчера, обаче, се плези! Много е смешен!
За гърнето какво да ви кажа? каката я слагах от 8 месеца, отначало седеше, после не искаше и го махнах, след месец го беше забравила и пак седеше, но реално гърнето използвахме къв края на втората година и то само за акане! За пишкане гърнето служеше чак след навършване на 2 години - преди това тя просто се изпишкваше в гащите и съответно, където се случи! Мисля, че го правеше съвсем съзнателно! доато за акане си казваше! така че дега не съм сигурна, че има нужда да се слага на гърне толкова рано!

# 37
  • София
Добро утро!  Hug

.............Едно ми е криво и чак не ми се пише  Tired Тези две нощи спиме по-добре, предната нощ спахме добре въпреки, че пак се буди на всеки час, вчера през деня спа 3 пъти за по час  Shocked, затова пък незаспа до 23ч и ме събуди в 7ч, а сега спи  Confused

Точно преди година си дадох котката и бях на преглед и разбрах, че чакам момченце  Heart Eyes

# 38
Добро утро и от мен и честит празник!

Ема почти нищо не говори, с много въображение от моя страна ми се струва , че казва мама , когато плаче нощем за мляко, нещо като мааам, ама дали е мама или ам не знам  newsm78

Яде си без никакъв проблем с лъжица , даже отвреме навреме отказва шишето и два пъти ми се налагаше да давам млякото с лъжичка  eat

Любимата й игра е да къса хартии и да не ви казвам на какво ми прилича хола, всички брошури на Метро са на миниатюрни късчета.

От два дена сутрин има срахотно разтройство - направо вода. Може ли да е от зъбките?

За количките, аз имам Маг Инглад , която за зимата е доста удобна за бебето, но не и за мен. Наистина не е никак маневрена. Поради тая причина си купих и лятна с пълно легнало положение и досега си ползвах нея. Сега трябва да се въоръжа със сили и да избутам зимата с танка и рано напролет си вадя другата.

Месо давам през ден.

# 39
ЦветиHug! Много щях да съжалявам, ако не ти се бях обадила! Blush
Да, видяхме се в събота и запознахме децата. Ако знаете Ицко колко е сладък наяве и какви невероятни трапчинки има!!!  Heart Eyes Голям чаровник! bowuu

Зехтин давам от 2-3 дни по няколко капки в зеленчуковото пюре - екстра върджин, судено пресован.

Иленка, а каква радост беше после, като започна баткото прав да пишка! Wink

ЧЕСТИТ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЧЕТАТА НИ СЛАДКИ! Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:54 от envia

# 40
  • София
Добро утро и честит празник на всички!!!

Цвети
, и аз ползвам студено пресован зехтин. Месо още не съм въвела, ще почнем от началото на др. месец.

Данче
, пийни едно хубаво кафе с нещо вкусничко и кривината ще се изправи!  Peace

Абе, къде е Мимка?

# 41
Честито на сладуранката Анжи! Heart Eyes
Честит празник на всички! Hug  bouquet

Хайде да го похваля моя малък разбойник - за 1ва нощ заспа сам снощи Hug не мога да повярвам чак че се случи Laughing после промрънка в 3 и чак в 6 стана да папка, ей че го обичам ама Hug

Цвети, аз давам месо през ден (засега само готви пюрета и то на Nestle - други не иска), а когато не е месо е или картоф със спанак, или с броколи и няколко трохички жълтък Peace
хубав въпрос за зехтина - Фил, тенкю за отговорчето Hug

малко офф - да ви кажа колко съм горда с нашия тати - има той една мама в листата си в чатовете - тя е септемврийка и между другото е и от форума и още отначало тръгна да дохранва и естествено вече няма кърма - та той толкова разпалено й обясняваше още като роди да не дохранва, че ще й намалее кърмата, а вчера след като тя му казала, че не била болна на тема АЗ КЪРМЯ, той й казал, че  престъпление да отбиеш детето си на 2 месеца...какъв мъж имам само Hug

и едно въпросче - към мъжките мами - докъде докарахте забелването на пишлето, че ние сме до никъде Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:55 от СмиНсЧо

# 42
Черпя ви за 7мия месец на Анжелка.

Tука съм, изпита беше доста труден, резултатите излизат другия понеделник и ще докладвам.

# 43
Честито на месечковците от днес и вчера. Голееееми да порастнат Grinning

Симона от снощи е с 39 градуса. Сваляме я с панадол, и след няколко часа пак толкова. Каква майка съм за 7 месеца - три пъти да е болна, нали уж се и кърмим Cry
А каква мъка е даването на Панадола. Тя по принцип отказва плодови пюрета. Дали няма парацетамол с вкус на зеленчук или пуйка newsm78

# 44
Милата Симонка CryДано бързо се намери причината за Т й.Черепахче, до сега не си разбрала каква майка си?Ами страхотна!Добре знаеш, че кърменето не дава 100% имунитет, няма смисъл от самобичуване Hug

смин, пишките са сложна работа, така се оказа.И ние сме до никъде, колкото беше забелена в 1-я месец, толкова е и сега, няма промяна TiredДано не се стигне до хирург Praynig

Общи условия

Активация на акаунт