1 сухар+бучка сирене+половин чаша чай +лъжичка захар
на обед 200гр зеленчуково/месно
следобед 120 гр плодово, може и 180 да бъде
вечер цокане+ 100 мл адапте
нощем цокане колкото му душа иска!
Не иска сок обаче.....
нито вода.... 

По въпроса за ушичките: и аз ги чистя, но по възможност гледам да е по-рядко и само от външната страна на каналчето, когато се изцапа. Иначе и ние сме от отбора на неспящите и мощно ядящите нощем
кога ще отмине и този етап - че и аз като Данчето взех да изпадам в нервни сривове( аз ходя да си покрещя в съседната стая, за да не ме чува дребчо - иначе няма спасение, а трябва да го излея някъде). Айде аз отивам да подомакинствам докато дребчо спи, че после няма. 

Техен е избора разбира се 

Сериозно момиче е 

кога ще отмине и този етап - че и аз като Данчето взех да изпадам в нервни сривове( аз ходя да си покрещя в съседната стая, за да не ме чува дребчо - иначе няма спасение, а трябва да го излея някъде).
почвам всеки месец да заделям няколко дни за мероприятия в стил "и аз съм човек" защото иначе лошоооо, лошо, добре че поне на детенцето не си го изкарвам, и аз като вас - отида в другата стая да си поритам и повикам (или почупя 

...
Ей, знаеш ли, колко съм си мечтала за това...
Засега ритането на врата на тоалетната най-добре се отразява на нервите и домашния инвентар
Енви, не съм те zабравила, колко ЛС ве4е ти писах и ги пратих....в Нирваната
Но не се откаzвам 

ВъобЩе, преz последните дни има напредък, дано не се раzвали сега като се преместим
Денем ве4е я оставям да си спи в леглото, а не лягам с нея....така, да се нау4и
Не спи пове4е от 30, макс. 40 минути и то само по 2 пъти, но zа сметка на това пък спи по добре ноЩем, така 4е не се оплаквам
Но след това zапо4на да "говори", първо беz глас "Па Па" (zа радост на татито), после на глас бабабаба и абба (zа радост на мама, която е фенка на АББА
) от скоро мамамама (zа оЩе по голяма радост на мама
Ина4е май раzбира по малко от ваШите бебета
не раzбира като й каzвам "къде е татко?" или неЩо подобно, стои само и ми се хили. Но и това Ще дойде. 

По принцип те не могат да хапят, докато су4ат. При су4енето еzика е между долните zъби и zърното, така 4е няма как да стане. Ако хапят, то тогава ве4е не су4ат. Но при нас проблемът е, 4е при самото су4ене ме гриzе......Ще видим какво Ще правя. И аz имам намерение да кърмя максимално, поне до годинката, но откровенно каzано, най важния период мина, иzкарахме 6 месеца, от сега нататък е бонус
Мани, само да сме zдрави, пари се иzкарват