Данче, аз мерките на гърди-глава не ги запомних миналият месевц, ама този ще обърна внимание, за справка

Бюти, че той Леатона за увеличаване на апетита ли е?
Пресил от снощи го пие, пък той няма нужда, апетит си има в излишък. 
Пресил от снощи го пие, пък той няма нужда, апетит си има в излишък. 
, най-ревливите нощем и неспокойни деца не са ли точно дълго кърмените и късно захранени априлчета, като моето!? Мислих, мислих и това измислих... 
, най-ревливите нощем и неспокойни деца не са ли точно дълго кърмените и късно захранени априлчета, като моето!? Мислих, мислих и това измислих... 

А има доста други неща, към които трябва да сме крайни - побоя и продажбата на деца, педофилията и т.н и т.н...
Не е искал да опитва, но не съм му и предлагала, де. 
И дано болните да се оправят в най скоро време 
Та zа това снимах с фотоапарата, вярно 4е ка4еството е по лоШо ама все пак това е само клип4е, няма да се прожектира на големия екран
Ка4ването в YouTube стана иzклю4ително бърzо (предвид големината на файла) и съм много доволна, няма да е било zа последен път 
Двуеzи4ието е сложна работа, говоря от собствен опит. За да нау4и детето втори еzик, трябва определен 4овек да му говори САМО на тоzи еzик. А не 4ат пат на единия еzик, друг път на другия. И не исках тя да го нау4и раzвалено (4е имам акцент 

, най-ревливите нощем и неспокойни деца не са ли точно дълго кърмените и късно захранени априлчета, като моето!?
предпочитам Вени да знае кога, какво и колко иска, а не да се дресира под час. Аз вярвам в естествения и ритъм и усета и кое е добро за нея, досега аз може да съм я подвеждала, но тя мен - никога. Режимът на хранене (имам предвидспециално млечното хранене) отдавна е отречен, всъщност много педиатрични школи като тази на Сиърс препоръчват дори храненето от шише да е по-близо до "на поискване" отколкото на режим. А нессигурността - абе, момичета, това е да си родител - няма лесни отговори, не можеш да знаеш винаги какво яде, какво прави, къде е, с кого е... Не можеш да контролираш всичко. А до връзката будене - кърмене, една бърза търсачка или тема в кърмаческия веднага ще даде много отговори от майки с две деца, първото хранено с шише по режим, второто на поискване с кърма, че си е до дете и до етап в развитието. Темата е дискутирана там много пъти.
Дори понякога си мисля, 4е е предимство на кърменето 4е не zнаем колко ядат, zаЩото не се притесняваме, ако ядат по малко от друг път. Просто трябва да имаме доверие на децата си

Публикувам, после ще ги чета и редактирам